• lammaer
    Srácok, ha szeretném lecserélgetni a fehér/zöld doffjaimat jobbra, mi az effektivebb irány? (a contrabandos karikat upgradelgetném)

A - megpróbálni beolvasztani őket a duty officer assignmentekkel
    B - inkább dobjam ki őket exre és a befolyt ECből vadásszak jobb doffokra?

Továbbá: contrabandolós karinál van értelme megtolni egy kicsit a rooster méretét zenért? Vagy elég a 100 ha kidobálok minden felesleges officert (medic, science, civilian)
    --------

Másik: amikor szeretnék kiszórni nyersanyagokat exre, van valami irányelv hogy egyesével vagy csomagban érdemes inkább kidobni őket? Nem vagyok tisztában azzal hogy a research mennyi nyersanyagot igényel, a felvásárlóknak mi a kényelmesebb (pl el tudom képzelni ha valamiből nagyobb tétel kell, akkor az orákulumhoz hasonló milliárdosok nem fognak egyesével kattogni rájuk az exen, hanem inkább keresnek olyan ajánlatot ahol sok darab van egyszerre - nade mennyi az a sok?)

Z-particlével kísérletezgettem tegnap, ott úgy látom a 4es pakkot elviszik minden további nélkül, ha esetleg van vmi ökölszabály azt megköszönném. (pl common cuccot X darabban érdemes kirakni, uncommont Y... vagy esetleg ár alapján belőhető, hogy mondjuk pár ezer ECs nyersanyagból mehet nagyobb csomag, 100K ECst meg tegyem egyesével...)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.12. 14:49:29