Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aux akksi helyett rakj subspace field modulatort.A Tenporal helyett meg Borg konzol.Szerezz be egy rendes fegyver szettet is,elölre mehetne egy omega torpedó hátra egy cutting beam,és fleet elite warp core.És vegyél egy Maco pajzsot vagy fleet elite res pajzsot.

RoboKutya78
Most jelenleg így fest a dolog csak újra kéne skilleznek a flov miatt mert a skillezésben egy pont sincs rátéve😞
de most egyenlõre új hajó a cél talán a gurambát megcsekkolom az orioni taktikal karimnak.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Point defet és iso-t dobd ki,vegyél mk11 kék fegyó konzolokat,neutronium alloy-t és legalább egy field gent.Point def konzol kutya szart sem ér,az iso csak akkor jó ha arra skillezel,és van hozzá konzolod.Hatalmasat tud sebezni ha raksz rá pontokat és van konzolod.

RoboKutya78
mindig az a gondom hogy nem találok elég megbízható magyar infot a dolgok használatáról😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
nekem valahogy jobban feküdne ha többször át tudnám böngészi a dolgokat ugye mondai szokták a szó elszáll az írás marad😊 sajna én azon tábort gyarapítom aki nem tud olyan mértékben angolul mit amennyire tudni kéne😊
ezért is kapom az áldást prohadver fórumon a srácoktól😊
Mindíg az a bajuk velem hogy kísérletezek 😊 sose az õ szájuk íze szerint gondolkodok😊
most emiatt a config miatt nevet rajtam a banda😊

Ez a 4 alkalom a TeamSpeak3 szerverünkön lesznek megtartva, idõpontot hamarosan kiírom, tehát szóban magyarázva. Írásos részleteiben nem gondolkozunk, a Mi honlapunkon például van ilyen alap leírása a kasztokról, fegyverekrõl, stb. 😊
RoboKutya78
Ezeket az infókat hol fogjátok megosztani?
Lesz belõle valami írásos tájékoztató ?

Tisztelt flotta tagok és fórumozók!

"A PvE Boot Camp projekt a Balls of Steel és a Hussar Guardian Forces vezetõinek közremûködésével indult, célja, hogy a magyar közösség abban érdekelt tagjait az általános játéktudással felruházza és tanácsokkal lássa el. A projekt alapötlete az eredeti PvP Boot Camp-bõl származott, melyet késõbb magyar variánsban is megalkottunk, majd kétszer indítottunk el, a végén pedig mindkettõt a jelenlevõkkel sikeresen zárhattuk."

Részletes leírás

Üdvözlettel,
Kolln
Tiszteletteljesen megkérem a magyar közösség tagjait, ha nekem címeznek egy buildet átnézésre, azt ezentúl legyenek szívesek, ha itt küldenék, akkor a fórum PM szolgáltatásán keresztül küldeni. Mivel Én ritkábban nézek lefelé üzenetek, de a PM-eket észreveszem hamar. Így gyorsabban is tudok reagálni. 😊

Köszönöm,
Kolln
Azt nem is tagadom, hogy sok pénzt nem akartam költeni mark 8-as cuccokra, csak lootból megélni. De úgy tûnik, ez esetben ez nem megy. Kaptam múltkor két boundos piercing tetryon fegyót, de a romik ellen az nem tûnik túl jónak.
Az ez sem magyarázat arra, hogy 40% hull alatt miért warpolnak el...
Persze, h nem nehéz ez a küldetés, ezért nézek csak. Másfél éve simán végigvittem egy Intrepiddel õket (ott egy késõbbi küldetésben meg az volt a fura, hogy az ellenfél beállt a térkép szélére, ahol én már nem tudom becélozni, de onnan õ még tud lõni XD)

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Pedig az nem nehéz küldi,ne haragudj meg,de azt hiszem a hajód nincs túl jól felcuccolva.A romulánokhoz meg sose menj közel,jobb ha legalább 5 kilométeres távolságot tartasz tõlük.

A The Minefield c. missionben, amikor a Teneebia rendszerben aknákat kell telepíteni a transztér kapunál. Végül aztán a sokadik hajónál csak sikerült. o_O

Melyik küldiben?

Hát ilyet... Leviszem 40% alá a Warbirdöt, erre elwarpol és jön helyette egy teljesen fitt. o_O Aztán megint... És ezt már hatodszorra játssza el <#falbav>

A store hajók,úgy néz ki,3 store pack jön,1 fed dyson 1 klingon dyson 1 roma dyson,mindegyik 3 hajót ad és mindegyik 5k zen lesz.Egy pack tartalmaz 1 sci sci destroyert 1 tac sci destroyert és 1 engi sci destroyert.Ha kell a full szett és a konzolok megveszed.

Még nem adják oda? lol!

Fabio Capello
a küldetés következõ része, valószínûleg.

Srácok az új Solane 4 részes szet negyedik részét, a warpcoret? Ugye az elsõ hármat a küldi adja, de mi adja a negyediket?

Közben rájöttem a csínjára, eh nem tank ez 😄 Na majd egy Galaxyval.

Köszi a tippeket, éjszaka meglátogattam Risa-t, mind a régi hely felújítása, mind az új (=nekem új) event-hely gyönyörû lett, órákat lehetne császkálni a bolygón. 😊 Próbálgattam is a hátirakétát, egy-két dologra rájöttem az irányítással kapcsolatban, meglátjuk, élesben mire megyek vele.
Meg foglakoztam Q porontyaival, talán azzal lesz elég plecsnim.

De lécci ajánljatok egy jó pajzsot a normál Defiant osztályhoz, ami captain szinten megszerezhetõ, mert a Mogai Heavy Warbirdök pillanatok alatt szétcincálják, aztán hiába nyomogatom a Sci/Eng Team-t. (A Minefield küldi elején vagyok.)
Azt se értem, hogy 15-30 km-rõl hogyan mûködhetnek a tractor beam mine-jai, s mivel csak 10 km-es a lõtávom, az életben nem lövöm szét õket.

20%-al gyorsabb volt azt hiszem.

De az 1000 favor-os megérte, a risai tribble-vel kombinálva. 😄
Event volt a nyáron Risa-n,az event helyszín megvan,de küldi már nincs.Háti rakétát 50 lohlunat favor-ért lehetett kapni,volt még két drágább is,a legdrágább 1000 favor volt.Az event helyszinét ma is felkeresheted,gyönyörû hely,az érkezési pont mellett lehet bérelni rakétát,anélkül bajos bejárni,mert hatalmas.
Risa

Az egy küldi a Risan?

Szerintem el lehet neki állítva,én mindig egérrel szoktam repkedni.Még mindig le szoktam járni Risa event helyszínére kicsit repkedni,mert gyönyörû hely.

Q/E-re és space is mozog, balra jobbra oldalaz és felfelé megy. Bár én azzal kezdtem hogy a földi mozgást átkofiguráltam rendes FPS belsõ nézetesre, WASD-al, gugollással, rácélzással stb-vel. Az alap irányítás meg a WoW féle földi harc semmit se ér. Érdemes átváltani az FPS mód irányításra.

Jah,risa eventen lehet repkedni,van bérelhetõ háti rakéta,de ha van eventes tokened azért is vehetsz sajátot.

Most meg leresetelte az egészet, amit eddig sikerült kiszenvedni az szkafenderben. <#conf> Tudtam, hogy nem lesz meg az a dájzon hajó sosem (sem). :/
Az egérrel én csak a kamerát tudtam mozgatni, a karakter max forgott, de nem haladt 😞

December elején kezdtem el újra kisebb-nagyobb szünetekkel, de ismét játszani, kb másfél évig parkolópályán volt az STO, így a repkedés eddig kimaradt 😞 Az évadokból is csak az S1-S2-nél tartok.

Én egérrel irányítom,de megszokhattad volna,már tavaly nyár óta lehet repkedni hasonlóval.

Hát... nem nagyon szoktam és nem is szeretem az ajándék ló ingyen fogát szidni, de ez a szkafanderes küldetésrész egy akkora okádék, amilyet még nem láttam. Hogy irányítsam az a rohadt szkafandert? Lehet forogni A-val és D-vel, S-re 6 óra irányban fröccsöt ad, W-re 8 óra irányban ad fröccsöt két fúvóka. Elismerem, hogy béna vagyok, de ez így akkor is gáz... 😞 <#lama>

Hát ha van egy tapasztalt 50-es haverod aki segít akkor könnyû a szintezés is.Jó 50-es csapattárssal és jól összeállított boffokkal a küldik gyorsan és élvezetesen teljesíthetõk.
Engem nem érdekel sem az eventes hajó sem a szettje,úgyis kiadják az erõsebb változatát februárban 5k zenért.

RoboKutya78
jeszuss még nem jutottál el odáig😊 nekem már megvan a teljes szett belõle😊
a rángatózás nálam is néha néha bejön de attól még játszható😊
Ma majdnem egész nap ment és semmi gondom nem volt vele😊

Hát én megelégednék egy leállás/összeomlás nélküli nappal. A legújabb patch óta nekem többször nekiállt rángatózni a karakterem/hajóm: elõre-hátra mozog/ugrál. Tuvokot pedig jó lenne megnézni.

RoboKutya78
ha lesz hozzá közvetlen transport mint szokott akkor még jó is lehet a dolog😊 fõleg ha mutat olyat amit még nem csináltam 2 év alatt😊
a bányásznapot szoktam kihasználni max de a mirror eventet siratni fogom mivel van két 45% os karim amit nem fejlesztettem még fel 😞 kénytelen leszek szívni a feladatokkal😊

Foundry marad,de volt olyan órás event ami adott jutalmat foundry küldi teljesítésért.De nyugodj bele,mostmár heti event van.

RoboKutya78
azt meg nem hinném hogy akkora csapatuk lenne hogy minden napra betábláznák a havi feladatokat.
kicsit gáz lenne ha megszabnák mikor mit csinálhatnál.
Tavaly is csak az évforduló hónapjában láttam mûködni ezt a hónapnaptárat.

RoboKutya78
Ezt a fundryt akarják megszüntetni??
Mert akkor gázba leszek honnan lesz lóvém?

MarkBlade
Ma nem lesz semmi ajándék már?
Nem vagyok fent.

Februárra már van 2 event pluszba betáblázva.
Go ingame a naptár.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nem csak mirror nincs,de semmi sincs.Se tour se dili se foundry küldis event.

Nem,megszûnt,heti event van,minden hétvégén más event.de közben semmi.

RoboKutya78
ez átmeneti hiány a hónap végére szerintem visszateszik a téli buli ideje alatt se mûködött ha jól tudom.

Az mondjuk érdekelne hogy most hogy a daily(óránként változó) küldetések megszûnésével mivel fogjuk gyorsan felhúzni a karikat így hogy a Mirron invasion nincs többé. Vagy hogy reputation pontot mivel fogunk termelni. Az tuti hogy a single küldetéseket nem fogom csinálni, a földi harc része erõsen felejtõs a játéknak.

Hát ez már megvan.Tavaly már egyszer adták ezt.

A kõbevésettség mindenekfelett á'lá sg, így még egyszer a link: sto.perfectworld.com/news/?p=1089311

Még egy plusz ajándék: Anniversary Giveaway – BONUS!, ha lesz szerver -> állítólag Eta egy óra múlva érkezik, legalábbis mintha ilyet olvastam volna. 😊

Beugrottam esd -re, összeomlott a játék.

De lassan tölti a kuldit. xD