• lammaer
    Köszi a tippeket.

Szóval amit én gyanítottam hogy rossz volt - és hogy MIÉRT volt rossz (ez fontosabb számomra, hogy értsem az okokat):

1. Mivel nem tudtam hogy a torpedókra egységes 6 sec cooldown van, igy hiába van 4 ami 10 secenként lőne, egyesével lőnek és minden lövés közt várni kell 6 secet, tehát 2-nél több az totál felesleges volt, és igazából már a 2 sem dupla hatékonyságú :D

2. Hasonlóképpen kavar be a közös skill cooldown a 2 tactical BO skilljeinél. Úgye a high yield 1 ott van mindkét BOnál, de azok ütik egymást (tehát ha ellövöm az egyiknél akkor a másiknál is ott lesz a 15 sec cooldown) tehát az egyik totál felesleges. Ha jól láttam még a különböző torp abilityk (torpedó spread és a high yield) is ütik egymást cooldown szempontból - bár itt talán van értelme a hosszú saját cooldownú spread után ellőni egy high yieldet).

3. Ugyanez a duplicate ability cooldown teszi értelmetlenné a két engi BOnál az engineering skill I-eket (ha ellövöm az egyiket a másik nem tudja használni).

---------------

Amúgy tegnap este a torpokat elimináltam a hajóról és telepakoltam beam arrayyal őket, de vhogy ez a broadsideos dolog nekem nagyon nem jön be és furcsamód nem is érzem hatékoyabbnak a hajómat PVEben (storyline küldetésekben) még úgy is hogy pl a 4 torp totál értelmetlen volt, erősebbnek tűnt a hajóm. Ez biztos vmi pszichés dolog, szóval gondoltam hogy replayelve megnézem ugyanazt a küldetést a régi ineffektiv fittel is.