Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen nálam,is elõfordul sokszor,server not responding,írni tudok de mást nem majd ki dob.

MarkBlade
mi a fene van most a játékkal? Amióta volt az új patch folyamatosan ledobál disconnet.. 😞 másnál is van ez?
Jelenleg ilyenek a hajó statjai.

Hogy a ragya álljon a skillplannerba,kétszer is elromlott.
Karfi
Át alakítottam a skillfát és beraktam fegyvereket is.A character rész nálam még mindig rosszul jelenik meg,de úgyis a skillfa a lényeg.

Én meg örülök a segítségnek.Õszintén szólva nem is emlékeztem hogy milyen a skill leosztása a karinak,mikor kezdtem a karit,kb 1 éve akkor ha jól emlékszem ezt a build-ot Palanova adta a régi HGF fórumban.Sokszáz elite stf-et lenyomtam vele,de azóta sosem néztem át a skilljeit,és a ground skill leosztást meg sem merem mutatni mert rémes.A hajam is égnek állt mikor tegnap átnéztem.
Lesz egy kis zenem majd újra skillezem,ha lesz egy kis pénzem veszek fegyvert is rá,bár hátra nem kell mert borg turret van egy rakás a bankban,de cannon az nincs csak dhc.Viszont egész jól bírja hajó elite stf-et,ki lehet vele tankolni kockát meg kaput.Ha mégis lejött a pajzs akkor nyomtam Phase Shift gen-t.Isometric Charge sajna nincs de Bio neural warhead van.

Nem mondod, hogy így beletenyereltem a legnehezebbe... 😛

A tippet köszi, bár azt hiszem, eddig sem azzal volt a baj, hogy nem tudtam mit kell csinálni, hanem hogy nem sikerült. 😊 Ha nem elpusztíthatatlan az ellenség, csak sok, azt szerintem tudom kezelni...

Siklós küldetés csak az atmosphere assault és a vault shuttle event van? Nagyon bírom a kis genyómat. 😊

mrzoltan
Érdekes, ezekrõl eddig nem is hallotam.

A PublicEliteSTF, biztos a sima EliteSTF channel, testvére, de a többrõl 😛

A Hostile-os dili farmot sajnos nerfelték, így nem éri már meg annyira, inkább STF. 😞
Ajánlanék pár csatornát (már korábban is megtettem, de az ismétlés a tudás anyja):

PublicEliteSTF - Amint a neve is mutatja Elite STF-re szerveznek csapatokat, minden olyan játékost szeretettel várnak, aki tisztában van az alapokkal. Kicsi az esélye, hogy rossz csapatot fogsz ki.

BalkanPvP4Dil - Mint a neve is mutatja ezt a csatornát kizárólag dili szerzésre hozták létre a Hostile Engagements Against Enemy Leaders küldetést (klingon oldalon egy kicsit más a neve) kihasználva. A piros csapat leöli a kéket (mindenki kiveszi a pajzsot és a páncélt), 5 perc alatt 1440 dili jön, ha gyors a host. Egy kicsit unortodox, de az idõ pénz. ;>

Public Service - Meghívathatod magad például egy Tufflira, ahol olcsóbban kapsz commodities-t.

DOFFCalls és DOFFJobs: A zsíros doff küldetések megcsípéséhez nyújtanak segítséget, az utóbbi kötetlenebb.
Plata, a hajóddal nincs baj, de persze mindig szívesen (tudok) adni javaslatot, itt is van néhány, csak az "egész"ség kedvéért. 😊

1. Warp Core képesség le 6-ra, illetve Performance-ok max 7, EPS max 6, mivel nem PvP-zel tudtommal, így Subsystem nullázva.

2. Kapott pontok, mehetnek Structural Int. Energy Weap. maxra, Manuveurs, Targeting Sys. 7-ig, Threat Control 6-ig.

3. Batteries le 4-re, plusz 3-at az Energy Weap. Spec.-re.

4. Megpróbálnék a helyedben Simple Cannon és Turret dolgot, két kis RAPID I-el meg az APO-val.

5. A Kar'fi köztudottan Papírból van, a Pajzsát szépen tartod, habár 3 FieldGen túlzás, ha SCI-vel vagy elég 1 is, fõleg mert Covariant pajzsod van, szóval Én kipróbálnék a TBR helyett egy HE III-at, a II helyére valami támadó skill-t tenni, és Polarize Hull helyére inkább még1 HE I-t. Helyedben megpróbálnék alkalmatosan Set-bõl és Konzolból nyerni plusz képességeket, mint a MACO Set 3, meg Isometric Charge, Bio-Warhead, stb.

6. Tac konzol-nak csak erõsítõt tegyél be, 2 Field Gen helyére mehetnek az Universal-ok.

7. Shift Gen, dolga alapján nekem kuka volna.

Kb ennyi.
Alapjáraton nehezebb, ámbátor Borg Neural Processor csak elit STF-bõl esik, emellett persze több markot is kapsz, ugyanazért az idõért, amit a simán töltesz.
ÖÖ... mi a külömbség elit és normál STF közt? Neten kerestem de semmi. Azon kívül högy többet szopsz meg talán dubpla annyi márka meg dili.
Sziasztok! lenne 1 kérdésem a hajóm és az emberek skilljeit mérnem adja oda miután kitréningeltem ?😄 nemnagyon értem ha segitene valaki milehet a baj megköszönném 😊
Hive a legnehezebb,azt csak jó csapattal szabad megpróbálni,Infected a legkönnyebb utána khitomer majd cure.

Jakuza1
Hagyd mar azt a szart.
Infected: The Conduit" elite. Oda menj.
Youtuben talalsz videot eleget, hogy kielemezd hogyan kell csinalni.
Bar gyorsba leirom.

Kezdoponttal szemben lesz egy kocka, azt kell kinyirni eloszor majd a mellette levo ket gombot.
Ha ez meg van, akkor irany baloldalra es a nanite transformer feletti kockat kell kiloni eloszor.
A transformer korul van 4db generator, azokat kell a kocka utan leloni. Lehetoleg ugy, hogy ne legyen nagy idoelteres a lelovesuk kozott, tehat erdemes 10%-ig leloni az osszeset es ha meg van, akkor leloni oket gyorsan, mert a lelovesuk hozza be a spawnt es ha sokat tokoltok, a nanite gombok bejonnek es elkezdik javitani a transformert. Tehat 4db generator ha lehet egyszerre es utana a transformer.
Ne foglalkozz a gombokkel addig, amig nincs lelove a transformer es ha lehet nagyon kozel se menj a transformerekhez, mert azok is sebeznek es nem is kicsit.

Ha lelottetek a baloldali transformert es utana a gomboket ugyanez a moka jon a a masik oldalt is.
Ha az is kesz akkor mehet a kozepso kapu, kozben figyeld a tactical cubet milyen pozicioban van es ugy lodd a kaput, hogy kivul legyen a 10km-en, mert akkor nem kell annak a tankolasaval is foglalkozni. Ha kesz a kozepso kapu, akkor johet a kocka.

amugy ha ranezel a pve wueue-re lathatod, melyik stfen vanna a legtobben. Ezek koze tartozik az infected, nem veletlenul. Jo csapattal 10 percen belul jocskan meg lehet csinalni es hoz 960 dilithiumot es valami 60 omega markot.

Két borg hive, meg egy ground borg fasztudjami. Mindháromról a végén kilépkedtek az emberek, aztán én is.

Jakuza1
Marmint miert is ?

Nekem most eltelt másfél óra az életembõl mindenféle eredmény nélkül. Kurvajó...

Jakuza1
En infectedet csinalok es ha ninsc kreten team, akkor sima ugy.
Abbol meg jol jon az omega.Ott vannak a daily sector borgos red alertek is, abbol is jon.
Nalam nem is az omega okoz gondot, hanem az uj nukara es a roma.
A nukara azert mert keves jon a kristalyos kuldibol, de ezt kov patchel javitjak, mint ahogy az elite resze is konnyebb lesz.

A romaval meg az a gondom, hogy tholian fleet daily lenne az egyik kuldi, de orakat var az ember es akkor se jut be csak szinte mindig az ures kuldi spotra es nincs turelmem nekem orakat egy szektorban varni ra. Multkor is ketszer volt olyan, hogy egy ora mulva jott a red alert, raklikkeltem 5 sec mulva es megis ures volt a site, ahol a tholian flottanak kellett volna lennie.

A foldi roma questeket meg nem szeretem, azokat nagyon elvetve csinalom csak. De az omegaval nincs gondom, mert infectedbol jon a cucc.
Esetleg amugy nem az a gondod, hogy nincs fent eleg resist a hajodon ? (engi konzolok: Neutronium, Monotonium)
Ezekbol a zold XI nem olyan draga, kezdtenek jok azok is.

Azt így elárulnátok, hogy mi a büdös lófaszt lehet kezdeni egy STFben? Pl borg királynõ. Egyetlen kibaszott lövéssével kipukkant. Néha azt sem tudom, mi öl meg, csak elfogy a pajzs, aztán a hull, és pukk.

Kb 10szer láttam már, hogy levertük olyan 40%-ra az egyiket, aztán az egyre hosszabb respawn miatt lehetetlenné vált a dolog, és aztán lehetetlen elmozdítani 100%ról.

És ez NEM elite.

Oké, hogy rendes fegyverzet kéne hozzá, de hogy a faszomba szerezzek rendes fegyverzetet, ha nem tudom végigcsinálni, hogy kapjak márkát?

Kumari meg vesta pakk-hoz képest lófingok.

MarkBlade
Szépek A régi fedes hajók de a legtöbb egy nagy **ar..Kicsit átszabhatnák a régi gépeket is. Tökre látszik hogy hogy fejlõdik a játék.. Egyre jobb képességû hajók jönnek a régiek meg õskövületek..
MarkBlade
minden azonos oldali kari ki tudja venni.. Claim..
Azt hiszem hun cseten olvastam, hogy így van de inkább megkérdezem azért. Store hajót ha megveszem kiszedi az egyik karakterem majd nálam eldobom azt a hajót akkor másik karakterrel vagy akár ugyan azzal kivehetem. Végül is a jogot vezsem meg, hogy hazsnálhassam nem a hajót mint a reward pack esetén.
Van nekem is egy engi karim - ugyan csak FED odlal - de pfuj... ütni azt nem bír. Nekem meg az kell 😊
Bortasq pakk majd nékem is kellene. Bár én a tac-nak szánom majd. Neg'vhar és tac is egészen bejövõs volt.
THX!

Nem tökéletes? Nem baj. Olyan úgy sincs. 😊 Masálni 1v1 amúgy sem szoktam. Mankónak hazsnálni más tészta. 😊
MarkBlade
Eddig van egy engi fed oldalon egy Exploration Cruiser Retrofit tanknak jó de másnak nem nagyon vettem észre.Bár ha ketté vállnak még egész jól fordul is.. Felhúztam most egy tac romulánt nem rossz de kicsit többet vártam..
És úgy látom az igazán ütõs hajók klingon oldalon vannak..
Ezért szeretnék valami túlélõ odavágós csomagot..
Hát ehhez Kolln ért,de nekem a karfi is elég túlélõ jószág,és ha jól van skillezve szerintem durva is tud lenni,az enyém nincs túl jól.<#zavart1>Mégis túléltem vele többszáz elite stf-et.
Bortas pakk meg szimplán brutál jó,szerintem.Ha sebezni kell engivel ha tankolni megállja a helyét.

MarkBlade
Plata pls segíts már nekem is 😊 Vívódok a Karfi + sci és Engi + Botasq group között. Szeretnék egy ütõs csomagot ami mindenhol megállja a helyét..
Hát én megmutathatom hogy az enyém milyen,de elõre szólok hogy közel sem az igazi,azt hiszem.Olyan amilyen,farmolásra megfelelt,ma már másképp raknám össze a buildját.
Katt
Két hangár adv slaver és két hangár adv frigate van hozzá.

Kar'fi a végcél. Konzol? Tudja a franc. 😊 Van 56 féle high end. Egyik felérõl tudom, hogy létezik másik felérõl meg még azt sem. 😊 set? Ugyan ez. Fegyver? beam. Skill? Ahogy esik. 😄 Ennyire azért nem tervezgetek.
Nehezen tudom megértetni, hogy ahhoz, hogy egy skill-fát jellemezni lehessen, tán kéne tudnom, milyen hajó, milyen skillek, milyen konzolok, fegyverek, set, illetve mi a célja (avagy mire akarod használni)...

Ha ezek is megvannak akkor írj újra! 😊
Tudja a kis szintûeket,de 50-est nem.

És tényleg nem tudja. A klingon zen hajók felét igen ezért nem értettem és még mindig nem értem a dologot de... :S
miért ne használhatnám? KDF-hez csatlakozom akkor... msáik romulán karakteremnél nem emlékszem írta voln,a hogy nem hazsnálhatom mikor a boltban néztem.
Nem találsz még egy olyan fürge és gyors carriert mint Karfi,fõleg mert az egyetlen zenes fedes carrier egy lomha tetû,és csak 4 boff hely van rajta.Petjei meg szart sem érnek.Esetleg ha veszel jem hadar dreadnough carriert,abba vehetsz már elég jó petet,de az is tetû lassú.

Fed oldalon a carrierek szarabbak,és nem tudnak lopni lófingot sem,romulánnal meg nem használhatod karfi-t.És a Karfi elég jó sci hajó szerintem.Én legalábbis Sci karakterrel játszom vele.

FED carrier-re is rá lehet tenni az advanced marauding force hajókat contraband lopáshoz? Csak mert a most indított roma sci - iylenem még nincs engi meg nekem fos tacból meg van 4 - KDF-hez küldtem volna de... nincs értelmes sci hajója. Végcél persze zen ship de a karfiol se egy tipikus sci. Ezért nézegettem a FED oldalt.
THX! 😊
Nyugi, majd kapsz rá, csak most még tanulok! 😊 Majd estefele írok. 😊
Vki segítség erre?

Az mit jelent a singularitás képességeknél, hogy "LVL 0"?

Jakuza1
Megvettem a karfit most mar csak a frigateokra es a slaverekre kell osszefarmolni a dilit.

Kipróbáltam mirroron karfival siphon drone-okat.Gyakorlatilag kidobtam õket és haltak,pedig ez csak mirror,nem elite stf vagy pvp.Elite stf-en nem mertem velük bohóckodni.

Kis segítséget kérnék. Leendõ roma sci karakter. Vélemények, tanácsok?

http://skillplanner.stoacademy.com/?build=sciroma_0
Jakuza1
Akkor kernek tanacsokat, hogy merre induljak el skillekben stb

3 2 klingon 1 roma járja az ûrt. jön is a contra de ha van más módszer az sem rossz. Több jobb 😊
Plusz kellemest a hazsnossal. 😊
Persze hogy elite.De mondok neked valamit,szerintem jobban jársz ha felrántasz pár roma klingon karit 50-re,és nyomatod velük marauder doff küldiket,azért roma klingon mert a roma kariknak sokkal jobb doffok jönnek és kétszer annyi mint klingonnak vagy fednek.És 5 klingonnal ha bejársz 4-5 szektort simán össze farmolhatsz egy délután egy rakás contrát.Ha jók a doffjaid 1 marauder küldi 11 contrát is hozhat.De asszem a rekord 1 küldi 13 contra volt.Na persze ha szerencséd van stf-en többet is szedhetsz slaverekkel,de ha peched van akkor nem.

De találtam pl contraband farm foundary-t. Boeg kockák figyelnek ott. Egyzser megnéztem én buta azt hittem ha kilövöm dobja a contrabandot 😊
Gondolom elit STF-re gondolsz.
Nekem cure-n hozott a legjobban,de arra meg már nem nagyon járok mert randommal csak agybajt kapsz.