Hi hi tegnap óta fleet társak lettünk Plata :)
Elegem lett a Ball of-ból bár sok hasznom nem volt a csoportból.
Nevetséges volt a Kritérium rendszerük 100% os bázis mellett még mindig ragaszkodtak a nevetséges 700 ezres fk befektetéséhez hogy teljes jogom legyen a Bázisok tartalmának kiváltásához.
Hát így hogy a francba fejlődjön az ember?
Alkalmanként amikor láttam hogy vannak fent a bandából hiába kiabáltam vásárlási engedélyek megszerzésére süket füleket találtam.Oké hogy ts-t használnak olvasni tudnak azé nem?
(Egy alkalomra emlékszem hogy sikerült vásárolnom)
Remélem nálatok tudok majd rendes konfigokat varázsolni.
Nem akarok ezzel egy Bal of-ost se megsérteni, de azért nevetséges hogy egy nagyobb társulatban maximum egy két emberkének legyen joga hozzáféréseket osztogatni és azok se legyenek elérhetőek. Mi hátránya származhatna egy társulatnak abból hogy kiválthatóak a fleet cuccok vagy se? Ha a rablástól félnek akkor azt meg megfogom úgy hogy keretek közé szorítom a tagfelvételt.Vagy attól félnek hogy elhanyagolják a bázis fejlesztéseit?Ugyan már az minden tagnak érdeke hogy haladjon előre.
Azt is szemtelenségnek tartottam hogy leindítanak egy projektet nem teszik közzé és a fleet kreditet pofátlanul egy emberke tolja be a többi letojva?
Na nem baj mára eleget puffogtam:) Ma meglesz a Ferengi cirkálóm végre:) Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.08. 11:39:19