Zero001#12809
Minden oszlophoz, hogy kiunlockold és tehess rá pontot, az előző oszlopokra ki kell osztanod egy meghatározott mennyiségű skillpontot. Azok a határok a /valamennyik.
Régi hajók nem kellenek, csak vigyázz, ne dobj ki velük valami értékesebb darab felszerelést.
Sorozatok: A látvány gagyi. Kezdj el figyelni a sztorikra, azok a lényeg. Látványilag tényleg kicsit gagyisztikus, de koncepcionálisan az. Én pl nagyon sokáig hülyét kaptam a "gumihomlokú ember" előadva élienként koncepción, de idővel szépen kiderül (egyrészt a TNG kapcsolódó részéből, másrészt a STO sztoriból), hogy közös ősünk van és mesterségesen lett betelepítve humanoidokkal a galaxis, szal _van_ magyarázat arra, hogy miért ember alakú mindenki. És egyébként a hülye gumimaszkok csak az eredeti sorozatban übergagyik, TNGtől kezdve filmes szempontból teljesen vállalhatóak. Ahogy lett egyre olcsóbb CGI, úgy a sorozatokba is több űrakció került. Földi lövöldözés meg mérsékelten folyamatosan van minden sorozatban.
Ha ennyire látványorientált vagy, akkor szerintem kezdd az Enterprise sorozattal, az készült utoljára, de időrendben az a sztori eleje, és kevésbé filozofálós Star Trek, meg jópofa, hogy úgy szedik össze darabonként a technológiát, elején semmijük nincs. Nincs transzporter, vonósugár helyett vontatókábel van, torpedók még fémesek és időnként lepattannak, fegyverek sem ilyen "menő" fézerbankokból jönnek, hanem hajótestből kilógatott ágyúkon, stb.
Ja, a játék lövöldözését meg hogy gyakorlatilag MINDEN konfliktust úgy oldunk meg, hogy megoldottá lőjük, semmiképp nem nevezném jobb sztorinak a sorozatoknál. Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.07.03. 10:38:59