• lammaer
    Harmadik: igazából meg vagyok lepődve a játék gyári küldetéseinek a sztoriján - mármint hogy milyen jók (két storylinet tologatok, az egyikben ilyen időutazó szellemeket kergetek, a másikban meg vmi kiírtott fajt akik szintén az idő manipulálásával szórakoznak). Bár a küldetések elég egykaptafák, a sztori nekem egész jól feldobja az egészet.

Azért meglepő ez nekem, mert eddig akárhányszor leültem Star trek sorozatot nézni a TVben (viasat :)) valahogy ott az egész kb Dallas meg szomszédok szintjén volt. Akció szinte soha semmi, legtöbbször a harc kimerült abban hogy mutatják a hidat, kettőt lőnek a főszereplő parancsnok hajójára, és jól megrengetik a kamerát meg szikráznak a csövek a parancsnok feje felett.... na meg persze sokat pofázna, olyan jellegű földi akciózásra mint itt a játékban van nem is emlékszem (a nagy filmeket hagyjuk, azokat láttam, akciófilmnek jó de szinte semmi ST feelingje nincs).

Naszóval: esetleg van olyan sorozat/évad ami esetleg van olyan pörgős és izgalmas mint a játk sztorijai? Mert igazából kedvet kaptam a filmnézéshez is, de az eddigi tapasztalataim nem voltak jók, azért is tartottam az ST-t gagyi szappanopera scifinek eddig...
    Vagy az STO azon ritka játékok egyike ahol a sztori erősebb lett mint a sorozat amin alapul?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.03. 09:16:34