• lammaer
    No, tegnap repkedtem egy kicsit, most leginkább a különféle pénznemek (dilithium, c-store, energy credit) közti összefüggéseket próbáltam megérteni. Ha jól értettem lényegében minden megszerezhető free playerként is (mert a dilithium az naponta 8K mennyiségben finomitható és az exchangeben - igaz elég perverz arányban - de átváltható C billre (vagy mi a neve)).
    Energy credit grindre meg megtaláltam a loot o matic foundry küldetést - hát mit mondjak, elég cheat szagú a dolog, nem is értem hogy engedték ezt be a játékba. Ezzel az erővel csinálhatna vki egy olyan küldetést hogy elindítja az ember azt automatikusan kap X ezer creditet majd kiírja hogy mission completed.

Csináltam egy PVE missiont is, meg volt részem egy borg invázióban - bár ez utóbbiban kicsit úgy éreztem magam mintha beküldtek volna a ketrecharcosok közé egy 4 éves gyereket a csattogós lepkéjével... elmény volt amikor rámspawnolt egy halom borg kocka, alig bírtam elhúzni a belem :)
    jól láttam hogy oda jöhet minden rendű és rangú ember, nincs szintlimit?

Amúgy másnak is kinlódik a szerver amikor helyszínváltás van (pl lesugároznak a földre, betöltődik egy küldetés vagy éppen hazamegyek a flottalááomásra)? Nekem szintem minden esetben legalább 1 perc amig bámulhatom a töltőképernyőt, nem egyszer ki is írja hogy connection lost olyan jó 30-40 másodpercre.

Végül: van értelme alacsony szinten a daily missionokkal szórakozni? Ahogy elnézem a játék nagyban támogatja hogy mindennap 1-2 órát eltöltsön az ember ugyanazokkal a dolgokkal, csak kérdés hogy kell e nekem pl dilithium vagy energy credit az elején, van e bármi hasznos amit meg tudnék venni belőle - vagy ez inkább ilyen endgame content...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.01. 11:10:53