Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, mert elég sokan cuppantak rá a patch szerverre, az meg még ennyire sincsen felkészítve, mint a Holodeck...
Szerintem masnak se. 😛 Az elejen lejott 22mb, aztan megszakadt a kapcsolat, azota egy bytenyit nem szedtem le, mert meg osszekapcsolodni se nagyon akar.
Jó 14 perc alatt nem végzett 35 megával...
Hm... lehet mire erre jön válasz már nem áll fenn a probléma de nekem per pillanat kb 6 perce szedi a 140 megás patchet...
Van ott egy olyan lock tray check box. Próbáld azt bekapcsolni. Mikor csinálja ezt? Nekem megtartja szerencsére pedig semmit sem állítotam.
Teljesen megéri. El is kezdem majd. 😊
Kannibál tribbli kell,beteszed triblik mellé kannibál tribblit és tribbli kaki lesz belõlük,10 kakiért kapsz latinumot.
Changeling avagy Foundert, a The New Link (kardasszai szekció) küldetés végén kaphatsz. Akkor kell megküzdeni egy Alakváltóval, majd a maradékot belõle felszedni. Azt hiszem nem ad semmi érdekeset amúgy a DOFF assignment... De maga a küldi jó, ad 10% chance-es tetryon beameket. 😊
Na ja, eldobni el tudom. 😛
Van egy küldetés, amit a szekus csóka ad, akinél le lehet adni a csempészárut dilítiumért. Na, õ ad 1000 latinumot 10 döglött tribbliért. Tribblim meg van szarásig, csak ki kéne õket nyírni.
Ahogy a játékot már ismerem, gondolom valami spéci cucc kell hozzá, ami ritka, egyszer használatos, és végtelenség kifarmolni... Valami olyasmit ír a leírás, hogy nehéz õket megölni, és hogy talán valami vegyszerrel próbálkozzak...
Ugyanitt van legyõzött changeling leadós küldetés, changelinget hol találok?
Van egy küldetés, amit a szekus csóka ad, akinél le lehet adni a csempészárut dilítiumért. Na, õ ad 1000 latinumot 10 döglött tribbliért. Tribblim meg van szarásig, csak ki kéne õket nyírni.
Ahogy a játékot már ismerem, gondolom valami spéci cucc kell hozzá, ami ritka, egyszer használatos, és végtelenség kifarmolni... Valami olyasmit ír a leírás, hogy nehéz õket megölni, és hogy talán valami vegyszerrel próbálkozzak...
Ugyanitt van legyõzött changeling leadós küldetés, changelinget hol találok?
Jobb klikk és Discard. 😊
Hogy lehet kinyírni a tribble-ket?
Dhelan és Mogai is eléggé tac felszereltségû... A Mogainak jobb az egyik tac stationje, a Dhelan meg jobban fordul.
DPS-re inkabb.Ha'apax-om van, de nagyon nem szeretem, mert egy lomha dog, meg hogy RCS is van rajta es a DPS-etol se vagyok elajulva. A zent meg mar kitermeltem, szoval nem gond a store-os hajo.
Akkor én is így tezsem fel a kérdést. Roma tac melyik store hajó? Vagy inkább várjak. Mint lentebb írtab a hapaax adv. warbired van terítéken így egyenlõre.
A Ha'apax hajó elég jó egy dps enginek. Nem feltétlen kell egybõl Sotre-os hajó, de amúgy jó lenne, ha megmondanád mire használnád? DPS, vagy support? Akkor egyszerûbb segíteni.
Roma engineernek, melyik zstore-os hajot ajanlanatok ? Vivodom mwert igazabol a didi-rexlenne az engi hajo, de az meg szanalmasan lassu.
Én nekem van sebzõ sci-m aux maxxal. Egyrészt arra építve, hogy visszaadom a beérkezõ sebzést, másrészt torpedó genyázással. 😛
Ó a Sci egész másképp sebez és egész másban jó.
Sci karaktert próbáltam volna de nekem már az engi fos DPS-e is zavaró. Meg ugye ott auxra rakjál de akkor mi megy fegyverre? szóval... lehet hogy ki lehet ügyeskedni a dolgot de...
Csak farmolni kell 😊
Igazság szerint az a sci hajó amire nagyon vágyom az a varanus fleet változata,a sima varanus is rohadt jó,akkor milyen lehet a fleet változat.
Hát az a pack úgy érzem már nem lesz meg.Nincs már sok dili tartalékom,és roma sci max arra kellene hogy pénzt keressek vele doff küldikkel.
Forumon amit találtam ott volt 2 kép miszerint iylen 3as dreadnoufght pack érkezik. Vagyis úgy tûnik.
Allitolag zarolva van es nem lehet venni, kikapcsoltak a forum szerint a roma kieggel es csak azok erik el akiknek mar volt.
Van 30-as store dideridex, és van 50-es.És jön új sci roma hajó scimitar.
Ö.. nem tud vki vmit az új romulán hajókról? Forumon van róla szó, hogy jön c-stoe hajó. scimitar szerû dreadnoughtok.
a 30as sima didi. 50esnak van console. Egész szép dologra képes. De a 30ast nem éppen értem. Van vmi 30as store vagy...? lehet én vagyok a hülye de nem világos vmi 😊
Nem.
Didi Eidrex. Nem ismered? Híres táncosnõ. 😛
Az a didi mi a tököm arra gondoltam 😊
Szerintem rossz mert randa,de amúgy nem tudom.A didi konzol szettet 30-as és 50-es didi adja ha megveszed storeból.A két konzol együtt szett lesz.Amúgy is nagyon jók de együtt még erõsebbek.
A hakooan adv warbidöt akarom megvenni roma karinak. Rossz ötlet vqagy...? 😊
És az mi az? 😊
Na de nemá, hogy egy egy délutános szopásocska kiküszöbölésére farmoljak egy hetet, hogy kivegyek egy szettet... 😛
Nem tudom,de pár pillanat alatt tele lesz a környék drone-al ha lerakok egy platformot,egyszerre 5-6 platform is lent lehet.Vagy több,pontosan még nem néztem.Több platform több drone,1 platform mindenkire 2 drone-t rak,több platformal ez felmegy 3-4 drone-ra.
Didi konzol szett neki és semmi probléma.
Meg tudná-e gyilkolni egy nagy flotta a szervert, ha mindenki bemenne egy mapra, és ezt csinálná egy órán keresztül? 😛
Csináltam vele. 30-tól 37ig. 37es szintem mentem farmolni elõször. Hát zavaró volt jah de RCS konzol neki meg vonó sugár 😊
Ja, te farmolsz is közben.
Ha csak a sztorit csinálod, akkor pont úgy jön ki, hogy azok a szemét hátad mögé teleportálós genyók idõszakában van a D'd. Szívás a köbön. Ráfordulok egyre, lelövöm fél életre, mögém teleportál, és a lomha döggel ki sem tudok jönni a kúpból, az ellenség meg belém küld 8-12ezer sebzést. Köszi...
Na mindenesetre ezen szerencsére túl vagyok.
Ha csak a sztorit csinálod, akkor pont úgy jön ki, hogy azok a szemét hátad mögé teleportálós genyók idõszakában van a D'd. Szívás a köbön. Ráfordulok egyre, lelövöm fél életre, mögém teleportál, és a lomha döggel ki sem tudok jönni a kúpból, az ellenség meg belém küld 8-12ezer sebzést. Köszi...
Na mindenesetre ezen szerencsére túl vagyok.
Én kedvelem. Farm meg szimpla mission alatt nem votl vele bajom.
Mivel még mindig nem hívott be így még jobban teleszemeteltem az ürt.

Állati unalmas klingonnal arra várni hogy behívjon egy fleet markos eventre,várakozás közben boldogítani szoktam a környéken élõket.
És véletlen még egy magyart is lekaptam.
És véletlen még egy magyart is lekaptam.
Egyetlen negyedik tac boff slotba mit érdemesebb rakni, cannon rapid fire 3, vagy omega attack 3? Az nagyon bunkó omegánál, hogy egy slottal alatta már csak 1-es szintût enged...
Van hát,roma nem használhat fedes hajót,se klingont,már mint 50-es store hajót.Klingon tac-nak nem kezdenék romát,mert a guramba úgyis jobb a roma hajónál.Van nekem kumari pack is,az is jó nagyot tud sebezni,de annál nincs jobb érzés mint a Guramba irdatlan tûzereje.Jó mondjuk pvp-ben lehet nem olyan jó,de stf-en vagy egyéb eventen élmény.Az mekkora élmény volt mikor ensnareden lelépett a csapat és egyedül maradtam egy fedes engivel.Gurambával megenni a tarantulát jó buli volt.Fedes meg rinyált mikor meg jelentek hogy ezt lehetetlenég ketten megcsinálni.
Nekem D'ridthau volt.És most is Didi van.
Nekem egy teljes délutánig tartott, tegnap kaptam, ma cserélem le. 😊
Fedest? Van annak még értelme? Van értelme új kariként nem romát indítani? Sima FED vagy KDF karakterhez képest plusz egy fõbázis, plusz hajóválaszték a FED vagy KDF oldal hajóin túl és azokkal együtt, plusz doff küldetések, és gyakorlatilag semmi hátrány ezekért cserébe.
Többek közt ezért tettem parkolóra a klingonomat, ez túl sok jóság ahhoz, hogy ne vegyek benne részt. 😊
Fedest? Van annak még értelme? Van értelme új kariként nem romát indítani? Sima FED vagy KDF karakterhez képest plusz egy fõbázis, plusz hajóválaszték a FED vagy KDF oldal hajóin túl és azokkal együtt, plusz doff küldetések, és gyakorlatilag semmi hátrány ezekért cserébe.
Többek közt ezért tettem parkolóra a klingonomat, ez túl sok jóság ahhoz, hogy ne vegyek benne részt. 😊