Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért tarkón csapdosnám szívlapáttal azt az elmebeteg barmot, aki a játék pénzrendszerét dizájnolja... Komolyan, aki szerint egy játékban szükség van KILENC féle pénznemre úgy, hogy másik kilenc már elavult és megszûnt, az szerintem kiállította magáról a kilövési engedélyt és kiírta magát az emberi fajból...
A kedvencem a lobi kristály, amit ugye úgy szerzek, hogy farmolok megkapós dilítiumot, átváltom elköltõs dilítiummá, beváltom zen kreditre, zen kreditbõl veszek master kulcsot, szerzek dobozt, és a kulccsal kinyitom.
Agyam eldurran...
Na nem mintha kéne most lobi, csak azért le kellett szögeznem, hogy ez szerintem nem ép elme szüleménye.
A kedvencem a lobi kristály, amit ugye úgy szerzek, hogy farmolok megkapós dilítiumot, átváltom elköltõs dilítiummá, beváltom zen kreditre, zen kreditbõl veszek master kulcsot, szerzek dobozt, és a kulccsal kinyitom.
Agyam eldurran...
Na nem mintha kéne most lobi, csak azért le kellett szögeznem, hogy ez szerintem nem ép elme szüleménye.
A Console - Universal - Shield Absorptive Frequency Generator -t probalta mar valaki ? Mennyir surun proccol ?
Gondolkozom a roma engimnek a beszrzesen, csak nem tudom megeri e a konzolert a 1000 gold kiadas.
Gondolkozom a roma engimnek a beszrzesen, csak nem tudom megeri e a konzolert a 1000 gold kiadas.
Marauder 4 illetve diplomacy 4 ranggal kaphatsz másik féltõl boffot,lilát.Amilyet választasz.
Én általában csak lila boffot tartom meg,kéket ha nem fér kidobom.Most is fut mind a 10 fedes karimnak doff küldi ami remélhetõleg egy lilát ad majd,reggel találtam esd mellett és minddel fel vettem.
Ennek a fedes karimnak van aktív szolgálatban például orion boffja,Lollro.
De klingon oldalon is van több olyan karim aminek a hídján fedes boff van.

Ennek a fedes karimnak van aktív szolgálatban például orion boffja,Lollro.
De klingon oldalon is van több olyan karim aminek a hídján fedes boff van.

Legjobb a flotta bázis,a lila 25 ezer flotta credit a kék asszem 10 ezer.Doff,és igen jókat tud adni.Olyat amilyeneket máshonnan nem kaphatsz,egyedieket és különlegeseket.
Legegyszerubb modja a market.
Minipackokat eleg olcson lehet venni 100k-150k kornyeken. Persze ezekben tobbsegben lesz a feher es zold, de akar makkal lila is johet belole.
Minipackokat eleg olcson lehet venni 100k-150k kornyeken. Persze ezekben tobbsegben lesz a feher es zold, de akar makkal lila is johet belole.
tudom oylat is láttam. iylen 2 naposak. De a refugees az ha nem abszik ki velem akkor min kéket megkapom és azt hiszem csak 20 óra.
Mert pl volt oylan, hogy egyik karim is feladott 4 iylet a másik is. Az elsõ kapott 3 kéket 1 zöldet. A másik kapott 1 zöldet a többi meg disaster iylen kb 5% mellett...
Mert pl volt oylan, hogy egyik karim is feladott 4 iylet a másik is. Az elsõ kapott 3 kéket 1 zöldet. A másik kapott 1 zöldet a többi meg disaster iylen kb 5% mellett...
Vagy a klingon akadémián az épületben egy ipse,nem tudom a nevét az akadémia területén 1 gorn 1 nau 1 orion npc ad még doffot.De klingonnal ha járod az ûrt kaphatsz egy csomó ilyen doffos küldit,nem kell hozzá semmi és doffot vagy boffot ad.
Ha az akadémiára lemész,menj a kerek épületbe ott ül a fülkében egy NPC nála van 5 küldetés 1 küldetés dilibe kerül 4 ingyenes,plusz a kertben még 3 npc ad 1-1- küldetést.Ezekhez nem kell semmi és csak a szerencsén múlik hogy mit kapsz.Lilát kéket zöldet is kaphatsz.
Klingonnál academyn van az ex konzol mellett álodgál. Honor call of tudja a tököm hirtelen mik a beszélgetési opciók. 😊
Rossz helyen nézed,négy helyen lehet kérni,három helyröl 1-1 jön a negyedik helyen viszont egybõl 4 csomagot kapsz ami 2-3 darabot tartalmaz.Romulánnal meg 4 plusz romulán.
mondjuk eddig kb ilyen 200k körül mozgott egy megfelelõ zöld refugee. Megfelelõ, hogy mind a 3 tulaja a crit succeseshez ad
Gyakran szoktam látni oylan doff küldit amihez refugee kell és ad neked érte végkimeneteltõl függõen zöld, kék - leggyakrabban ezt - vagy lila doffot. A lista legalján zokott lenni a current map alatt,.
Heh, próbálok majd kicsit összeszedettebben írni, mert egy oldalon belül másodszor értitek félre. 😛 Oké, bridge officerek rendben.
A legutóbbi kérdésem viszont DUTY officerekre vonatkozott, lehet azokat kupacban szerezni, vagy csak egyesével?
Ahogy nézem, a romulánnal kérhetek romulánt is meg klingont is, de ha kétnaponta kapok egyet, abból nem lesz hamar hadsereg...
A legutóbbi kérdésem viszont DUTY officerekre vonatkozott, lehet azokat kupacban szerezni, vagy csak egyesével?
Ahogy nézem, a romulánnal kérhetek romulánt is meg klingont is, de ha kétnaponta kapok egyet, abból nem lesz hamar hadsereg...
Végig járod az ûrt és keresel olyan doff küldiket amik boffot hoznak.Van amelyikbe nem is kell doff.
Doffokat nagyobb mennyiségben hogy szerzek? Vagy csak egyesével lehet? Végigklikkeltem a tactical, science, engineering, civil felvételt, vártam két napot, és szerintem nem kaptam belõlük egy darabot sem. Klingonomnak még mindig csak 53 van, és 50nel kezdett...
Ha már lila és eladás. Egy két lila romulán jól jönne. Jó pénzt klérnek értük.
Nem egyzserûbb megvenni õket exe-n? Ha azért kellenek, hogy eladd õket akkor meg a kérdésem tárgytalan 😊
Mondjuk azert a lilak megszerzesehez, mar tobb kell mint feher doffok vegezzek az assigmentet. Tehat azert sok ido kell mig critical success eredmennyel dobja a lilakat.
Doff küldikben esnek boffok.Látnád a fedes oldalon mennyi van.
Eh, nem, a space traitek is mûködnek. Az meg hogy? Ha van mondjuk egy accurate boffom, meg én is az vagyok, akkor az már +20% accuracy?
Hol szerzel ennyi lila boffot?
Ezzel kapcsolatban... Jól értem, hogy a boffoknál a space traitek nem mûködnek? És hogy azért fehér a fehér, mert kevés és szar ground traitjei vannak, a lilának meg mind a négy ground, és táposak?
Ezzel kapcsolatban... Jól értem, hogy a boffoknál a space traitek nem mûködnek? És hogy azért fehér a fehér, mert kevés és szar ground traitjei vannak, a lilának meg mind a négy ground, és táposak?
Azt egyelõre felejtsük el. Nézegettem a linkelt "mi mire jó _pontosan_" táblázatot, és még tipródom, hogy mi kell nekem.
Azt hiszem arra mondtam hogy valaki belinkelte a buildját kérdezvén hogy milyen,én mondtam hogy elég vacak de te értesz hozzá és majd megmondod a frankót.Sztem.
Zero 7th 3554-es hsz.
Zero 7th 3554-es hsz.
Ó! Vmit én nagyon félre láttam mert esküszöm az a benyomásom volt, hogy azt szeretnéd tudni mi is az a marauding + dili farm ehhez hogy kapcsolódik., 😊 FAIL :S
Igen, köszi, tudom.😊 Csak Platanak foglaltam össze csak, hogy mi van a linkelt doksiban.
De....
http://sto.gamepedia.com/Category:Marauding_assignments
http://sto.gamepedia.com/Assignment:_Turn_Over_Confiscated_Contraband
http://sto.gamepedia.com/Category:Marauding_assignments
http://sto.gamepedia.com/Assignment:_Turn_Over_Confiscated_Contraband
Marauding küldikat ha csinálsz siker vagy krit siker esetén ad x mennyiségû contrabandod. Ezt fogod és elmész egy security officerhez. First cityben a nagy csarnokban a romulán nagykövettél nem messze áldogál 1. Beszélsz vele ott ban oylan, hogy turn over confiscated contraband. Kell egy security officer és 5 contraband majd 4 óra múléva 2000 dilit kapsz. ugyan csak nála ha leadsz 10 prisonert jöhet 1000 dili.
Genalda station-ön is van.
Genalda station-ön is van.
Ebben benne van a first officer által adott Orion marauder plusz az journal ->avilibe->KDF info->talk->Reman marauder.
Kedves Plata, kinek kell nekem megmondani mit?
Csak mert elolvastam a hozzászólásokat, csak nem fogtam fel, szóval egy összegzést kérek! 😊
Csak mert elolvastam a hozzászólásokat, csak nem fogtam fel, szóval egy összegzést kérek! 😊
Van olyan, hogy a küldi elmondja hol kezdõdik a küldi, de közben még máshova is el kell menned, amit a részletes leírás tartalmaz. Azt ajánlom az In Progress fülnél keresd ki ezt a küldit és nézd meg pontosan, hogy honnan kell kezdeni, ha ez sem, akkor google-zd ki, mert Én sem tudom, Én inkább Patrol küldetéssel húzom karaktereim.
Aki tapasztalt Romulan, kerem irja mar le, hogyan csinalta meg a Devils Choice story kvesztet. A Sierra sectorba kell mennem, ahol a subspacbe kellene vtamadnom de amikor bemegyek a sectorba ott nem tudok csialni semmit..orak ota szarakodok vele
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Csak azt magyarázza, hogy hogyan kell contrabandot farmolni, és mit kell vele csinálni. Meg az egyéb marauding küldetéseket, amik dilit hoznak.
Nézd meg a boffoknál is.
Az jo mert nekem peldaul nem nagyon ad a roma karakternek marauder kuldit a sectorokban, ellenben a jem'hadar karakteremnek (alien - klingon) nincs ilyen problemaja.
Aha. Romulán kari aki eddig nem sok küldit csinált Nimbus sectorban kapásból 4...
Hm... ez is oylan mint a wot talán? Ha már csak egy lófing menyiség kell a köv szinthez. Esetemben marauder rank 3 kell 3,5k. Erre végig megyek az egész univerzumon a nebulák felét is megnézem volt 1 EGY darab raid és kifújt. Vegyél turrettet az van.
Sajnos nem nagyon tudok angolul.
' kerdesem lenne..Romulan Devils Choice! ott jarok benne , hogy defend new romulus de sehogy nem tudom elkezdeni..oda megyek ahova kéri de ott semmi nem tortenik..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Hm... akkor lehet engem szopat. Borg ûrt leszámítva minden sector blockot megnézek.
Beta ursae vagy mi a rák,meg zeta andromeda,regulus és tau dewa.
kicsit utána néztem a dolognak. Te csak sector blockokat nézd meg vagy csillagködöket - sectorban - meg a sectorok szélén is?
Én találtam ma is elég sokat.Viszont klingon sci-m shuttleja megbuggyant asszem,3 boffot lehet beleteni,sima alap ingyenes toron shuttle.

ÖÖÖ.. mással is elõfordul ez, hogy alig kap értelmes Marauding assigmentet? A héten napjában min 2ser végig mentem a sectorokon.
Kapj el hajót. 1 vagy 0.
45 perces raid xy dolog. Elvétve.
8 órás kolónia cseszegetés vagy station kúrogatás még ok-ok.
De a legtöbb a szar vegyél turretett vagy az artifact elkobzás.
A reman + orion marauder alatt meg még több lõfing. 3-4 és turrett vegyek vagy fizessek le kormányzót plusz az említett artifact elkobzás.
Ez van a 2 50es KDF karival.
A most 22es Romi KDF meg látok egy rakat hajós küldit. Csak neki még nem vettem elég doffot.
Más is szív vagy csak én?😊
Kapj el hajót. 1 vagy 0.
45 perces raid xy dolog. Elvétve.
8 órás kolónia cseszegetés vagy station kúrogatás még ok-ok.
De a legtöbb a szar vegyél turretett vagy az artifact elkobzás.
A reman + orion marauder alatt meg még több lõfing. 3-4 és turrett vegyek vagy fizessek le kormányzót plusz az említett artifact elkobzás.
Ez van a 2 50es KDF karival.
A most 22es Romi KDF meg látok egy rakat hajós küldit. Csak neki még nem vettem elég doffot.
Más is szív vagy csak én?😊
Hm.. tudom is mire megy al sztem. Kék doffokra 😊
ezzel nyitott kapukat döngetsz. Egyet kell értsek. Az a pénz majd megy... vmire. Perzse még össze sem jött.
Mégha lemenne 40 misire a cruiser is. Talán 1-1,5 hónapja 42 volt.
Mégha lemenne 40 misire a cruiser is. Talán 1-1,5 hónapja 42 volt.
Számold újra,egy store hajót ha megveszel azt nem egyszer veszed meg,azt minden karaktered megkapja ezentúl.És valószínüleg egyedi képessége vagy fegyvere vagy konzolja van,amit akár másik karival is használhatsz ha a hajót magát nem is.Egy lobis hajót ha megveszel azt csak egy karakterednek kapod meg,és ha véletlen törlöd akkor bukod,store hajót ha törölsz újra kitudod venni ingyen.Legtöbb lobis hajó sztem csak a hozzá való szettel együtt jó.Egy jobb hajó pack nagyot dobhat a játékélményen.Store konzolokkal meg jól lehet szórakozni,a klingon scim hajóján jelenleg 3 klingon support vessel konzolja található meg.Sztem jó móka.
ugye a 2 közül akartam volna egyet fed enginek de így...
A jem hadar bogár ami kb 400 milla megéri,másik kettõ felejtõs,szerintem.