46663
-
alyr2 #9173 Nekem meg van a tactical romulan egesz jo..de kell ra normalis skillkiosztas meg cucc. mert augy kibaszott papir lesz -
#9172 Kár. Milyen a romulánok T6-osa? Mondjuk szép. De jó is? -
Plata #9171 Tegnap nem is vettem észre a hajós kérdést,romulán karival nem tudsz használni fedes t6 hajót,szerintem,max 40-es fedest lehet,de t5 zenest már nem. -
Plata #9170 1000 zen,10 slot.És igen acc bankba beteszed és a másik karinak fele annyi ideig tart repu,mert duplán kapja az xp-t.
Postázni nem lehet,csak acc bank. -
#9169 Ha minden repu kész, és megcsinálom a könnyítést a többi karakternek (nem tudom hogy hivják:) akkor azt a közös bankban lehet odaadni neki? Vagy valahogy el lehet neki is postázni?
A közös bank ha jól emlékszem 500 zen igaz? Mert akkor elkezdek arra is gyűjteni :) Még egy kérdés: most megvan ugye a guardian, ha pl a romulán karim is eléri a szintet akkor neki is kivehetem? Mondjuk őt kissé elhanyagoltam, de sok élmény volt mostanában :) De jönnek az ünnepek és lesz némi időm felhúzni. -
Plata #9168 De az én kedvencem karfiolban az elite slaver,mert lopnak.
Slaver Gear
Disruptor Beam Array
Quantum Mine Launcher
Capture Crew
Steals Energy Credits, Commodities, uncommon Contraband Commodites, rare Commodities, or Prisoners DOffs
De bármilyen klingon hangárom lehet,a karfiolhoz unlockoltam minden zenes hangárt.
Az orion engi karimnak lekvár carrierje van,és mókából csak orion hangárja van.Az orion slaver elérhető bárkinek,de az interceptort zenért kell unlockolni.De a klingon zenes hangár petek mind mókásak,csupa szívatós hangárjuk van.
Az interceptor is lopós,de ő energiát lop:
Interceptor Gear
Disruptor Pulse Cannons
Fore Chroniton Torpedo Launcher
Tractor Beam I
Hyper Impulse Engines
Weapon and Engine Power Drain Beam -
Plata #9167 Igen de az atrox iszonyú rossz példa,az atrox a legtrágyább carrier.
Vuki carrier petjeit rég nem használom,ha ütős petet akarsz FerJai vagy Xindi vaagy Jemhadar attack ship.
Az atrox egy béna tehén,lassú fordulással kevés boffal,a vuki elég jó de érződik rajta hogy ingyenes,harci carrier az inkább xindi vagy karfiol.Mióta megvettem a karfiolt klingon karinak,azóta rá sem néztem vukira,a karfiol gyorsan forduló carrier amire simán mehet dhc,és több fegyver van rajta.
Azt hiszem a karfiol volt a legtöbbet használt hajóm,baromi sokat farmoltam vele.
Ilyen pet megy bele:
Frigate gear:
* Anti-Proton Dual Cannons
* Anti-Proton Turrets
* Fore Chroniton Torpedo
* Fore Tri-Cobalt Device
* Aft Tri-Cobalt Mine
* Cannon Rapid Fire III
* Torpedo High Yield III
* Aceton Beam I
* Enhanced Impulse Engines -
bgabor #9166 Azért ha megnézed ez a mostani Breen Carrier nem lesz gyenge. Alapból tud annyit mint egy Atrox carrier, csak azzal szemben ez T6-os lesz, annak minden előnyével együtt, és (ha kihúzod mellé a breen raidert is) ehhez lesznek frigate petek is, kábé mint a Vo'Quv Bird of Prey petjei. -
#9165 -
Plata #9164 Tapasztalatból tudom hogy a Breen hajók gyengék,első évben még 6 karival szereztem meg,de kiderült hogy egy nagy 0,második évben is megszereztem 1-2 karival,de ez a raider is gyönge volt,szettel együtt.Egyetlen jó dolog volt a breen hajóban,hogy kapott raider buffot,ami más hajónak nem volt,event után meg kapta a többi hajó is.Meg figyelheted stf-en ha bejön egy breen hajó akkor az vagy rém hülye vagy vér gyenge.
Nem nagyon láttam még értelmes breen-t.Ha mértem is combat loggal,akkor rendre a lófasz kategóriába kerültek.Azt hiszem a negatív dps rekord is breen hajóval volt,687 dps. -
gunji #9163 Még nem próbáltam, csak tegnapelőtt kezdtem el (a korábbi években sem próbáltam), de azt írják, pl. #9117 második bekezdésben.
De végülis nem baj, ha marad fénykép jövőre is :) -
#9162 nem baj... ha már elkezdtem gyűjteni elfér meg ha ismét kapunk hajóhelyet mint tavaly akkor meg simán elférnek a hangárban:)
Bár ha nem kapunk hajóhelyet gondban lehetek majd lassan.
-
Plata #9161 Szerintem simán felejtős a hajó.Sosem volt jó egyik sem.Ha csak ingyenes hajód van még elment,de zeneshez képes kevés,mint sünben a vaj. -
#9160 ha már eddig megvolt minden breen hajó kár lenne ezt eldobnom most már kényszerből is végig szánkázom a dolgot:)
-
#9159 ez biztos ezt még nem próbáltam ki nincs kedvem emiatt bukni a többi karcsinál a hajót:) Az rendben van hogy a tavalyi hajókat egy korcsolyázással ki lehet váltani de hogy most elég legyen egy karakterrel végigszánkázni az 1000 darabot és 40 ért a többi karinál ezt most nem vállalnám be.
-
gunji #9158 Egy hajóhoz elég egy karakterrel 25 napig versenyt nyerni, ha megvan az 1000 fotó és a hajó, akkor ahhoz a többi karakternél elég csak egyszer nyerni.
Sapkát nem próbáltam, de chaten más is panaszkodott erre.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.07. 11:27:03 -
Plata #9157 Csak annál a karinál csináld amivel ki akarod venni a hajót,a hajó magában nem érdekel csak a traitje,traitje kell hajó kuka. -
#9156 Köszi!! -
#9155 csináld párhuzamosan minden karival ha szeretnéd hogy meglegyen mindenhol mert nem lesz időd arra hogy külön kifarmold mindet ha nem párhuzamosan csinálod
Ki lehet számolni hogy mennyi idő kell ha minden nap megoldod a dolgot 1000/40 25 nap kell a kifarmoláshoz
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.12.07. 11:15:45 -
#9154 A csúszkálós q-t érdemes több karival csinálni? Vagy elég egyel és a végén még a többivel még egyszer? -
Plata #9153 Sapkát vettem minden karinak,de hogy kell azt felvenni? -
Plata #9152 Elég sok jön,ma az összes csaj karinak,van vagy 20,vettem mistletoe meg cold ruhát.Asszem ez a nevük,az egyik szép ződ másik meg szép kék. -
gunji #9151 Jelen. Csinálgatom, igaz nekem nem adott ennyi jutalmat, de volt crit is, meg elvileg a 24 órás küldetésekkel sem volt baj. -
Plata #9150 Valaki doffozik rajtam kívül még winteren?tegnap este 10 és 11 közt felvett 24 órás winter küldim a klingon kariknak ma reggelre kész lett,érdekelne másnál is volt-e ilyen,de nem is tudtam új 24 órás küldit felvenni,mert nincs.
Most vettem észre hogy egész jól hozzák ezek a küldik a dilit is,majd ezentúl jobban figyelem fedesnek is jön-e dili,de eddig nem is néztem,de ha igen akkor az vagy 25k dili/ nap,ha egy nap két sorozat doff küldit csinálok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hiába 33% esélyes a winter doff küldim,nem igazán critelnek,mintha ezt kivették volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.06. 09:00:04 -
Plata #9149 Én még nem is igazán wintereztem,vettem nauszi karinak fegyvert ruhát egyéb vackot és ennyi.Csak doffoztam,2 8 órás 1 24 órás 3 4 órás doff kör megvan,jutalom ez:
Jah az utolsó adagot nem tettem még be acc bankba,már lusta vagyok hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.05. 23:21:59 -
gunji #9148 A Line in the Snow achievement lehet, hogy bugos, mert nekem nem számolta bele a x:45-ös extra borghóember-csatát (a két térhajtómű megszerzéséhez).
Amúgy milyen már, hogy Q-t nem lehet megdobálni hógolyóval? -
bgabor #9147 Csak én csinálom a rally módszerrel? Folyamatosan futok/sprintelek és a kanyarokat jóval a kanyarba érkezés előtt kezdem el bevenni. Tök egyszerű, hamar rá lehet érezni. -
Zemanov #9146 Tegnap nekem is úgy sikerült megcsinálnom de kipróbálom ezt az ugrálós módszert is. -
Raulblanco7 #9145 Én végig sprintelem szinte az egészet, csak egy egy nagyobb kanyarban hagyom abba, amíg el nem indult előre a karakter. -
Plata #9144 Én nem szoktam ugrálni,futok,ha jön egy nagy egyenes akkor sprint,de inkább csak futok.Van egy rész ahol több kanyar van és át lehet őket vágni.Ott sprint. -
Raulblanco7 #9143 Nincs benne semmi nehézség, de mindig vannak bánábbak, akiknek nem megy az sem, ami neked vagy nekem csukott szemmel is. -
gunji #9142 Rájöttem közben. Valakitől láttam az ugrálós technikát, azzal sikerült . Így tényleg azt mondanám, hogy könnyű.
A sima futás sem jó, mert lassú, úgy lefújják a versenyt, mielőtt beérnék.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.12.05. 15:59:20 -
Plata #9141 Ezt nem mondod komolyan,komolyan nem értem mi nehézség van benne.Tök fölösleges sprintelve futni,mert sima futással is le lehet győzni. -
gunji #9140 Jah, köszi :)
A hajót meg inkább hagyom, a b*d*s életben nem fogom legyőzni a breent. A nyúllábas verseny az viszont jó XD -
Plata #9139 Ötször kell. -
gunji #9138 Én tegnap vagy háromszor mentem olyat, mégsem vehetek sem impalert, sem freezing mist-et. Van mindenem, ami kell hozzájuk. Vagy kell még valami? -
gunji #9137 Mindegyik hajót egy-egy karakterrel párhuzamosan kell csinálni. Aztán ha egy hajót már a 25 futás után sikerült kiszedni, akkor egy másik karakternek már elég egyszer versenyeznie. -
bgabor #9136 Nekem azt mondja el valaki, hogy ha egy hónapig megy az event, és 25 ször kell megcsinálni a vesszőfutást az egyik breen hajóért, akkor hogyan lehet majd kiszedni valamelyik másikat a hátralevő idő alatt? Csak mert írták hogy lehet majd, de nem tudom elképzelni annyi idő alatt hogy. -
gunji #9135 Hát, a futkározás nekem se ment két éve, így tavaly már ki is hagytam, a többi dolog jobban bejött. Igaz, most már csak óránként van két különböző hógolyózás, s az instaváltás sem sikerült eddig (este volt vagy 150 insta ), így lehet, hogy kipróbálom.
Nagyon jópofa megint az event, nincs nagyon tömegnyomor, s nekem még lagos se volt este, csak a patchelés volt nagyon lassú (~90').
Az új turretet próbálta valaki? Idén melyik a legjobb kézifegyver? Tavalyról van egy Flurry-m, csak mintha nagyobb lenne a cd-je, mint tavaly volt :(
#9123: Az itteni nyulazáson kívül hány doff küldi van? Én egy új karival csak egyet láttam, a régivel négyet vagy ötöt.
#9129: Jahogy három hajót lehet szerezni. Eh, akkor még ki kell választani, melyik hajóra menjek rá esetleg :D
#9126: De, ugyanúgy van most is, mint a nyári risa-in. Most elég egy karival végigmenni 25 nap, utána a többivel elég egyszer.
#9121: Itt egy térkép a csodaföldről, balra lefele (délnyugati irányban) van a torony, ahhoz kell odamenni. Nem kell senkinél felvenni a küldit, csak odamész egészkor (mikor Mézi szól), s dobálod a hógolyókat.
#9110: Érdekes, én pont a másik játékkal jártam így. Iszonyú lassú, szaggat, bolygófelszínen gyalogolni se lehet, mert az is akadozik. Harc közben is két-három másodperces ugrások vannak benne. Bár ezt én ráfogom a félkész grafikus enginejükre -
Plata #9134 Szerintem sem nehéz,tavaly vagy tavaly előtt,már nem tom,Gudi azért nem csinálta meg az eventet mert nem sikerült neki a korcsolyázás.