• Plata
    Szia.
    Sajnos nagy magyar klingon flotta nincs már,vagy legalább is én nem tudok róla,volt ilyen.De sajnos egy gyökér azt tönkre tette,és a vége az lett hogy szétesett a flotta.Ma van sok kis magyar klingon flotta,de egyik sem túl nagy vagy aktív.
    Legtöbben a fedes oldallal játszanak,vagy buták ahhoz hogy rájöjjenek hogy a klingon a buli oldal vagy nem ismerik a klingon lét szépségeit.
    Én szeretem a klingont,azt hiszem 11 KDF karakterem van és 2 romulán KDF.
    A napi küldik ugyanazok mint régen.Hát ha szereted a cruisereket örülhetsz mert van pár új T6 cruiser,ott a command pack vagy a T6 neghwar.
    Van még a Qib intel cruiser,de az nem jött be.Viszont az új T6 neghwar nagyon ütős jószág.Bár én klingonnal nem annyira a cruiserekért vagyok oda,de asszem 3 cruiseres karim is van 1 ferasan engi command cruiserben,1 klingon engi fleet t6 neghwarban,1 gorn engi T6 neghwarban (még nem volt időm venni fleet hajót),és van egy tril tacl és egy orion engi karim jem hadar dreadnought cruiserben.Jah a romulán kdf engim is cruiserben ül,command cruiserben.Van még 3 sci karim,1 alien sci fleet varanusban,klingon sci fleet karfiolban és 1 trill sci voth palisade hajóban.Na meg romulán KDF sci Tulwar dreadnought-ban.
    Van még pár tac karim is,az első az orion tac kari guramba (rühellek) destroyerben,van még egy trill tac kari matha raptorban,na és van még a kedvenc nauszi kalózom fleet B'rel bop-ban.
    Fejből ennyi kari jut eszembe.
    Klingon hajók sokkal jobbak élmény szempontjából,nincs olyan zenes fedes hajó ami megközelíthetné számomra a fleet T5-U karfiolt vagy a Fleet T5-u brel-t.Az utóbbihoz van hasonló a romulánoknak,de meg sem közelíti,hiába jobb a statja papíron vagy hiába t6.
    Romulánok scimitar hajója az ami megközelíti élvezhetőség szempontjából a klingon hajókat,imádom a simi packos romulán klingon karimat.