Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hiába akarok bemenni Starbase24 fleet actionba, mikor belépek, felül elkezd visszaszámolni 5 másodpercrõl, majd kiwarpol a hajó pályáról, vissza a sector spacebe, ahonnan indultam. Magától. Ez mitõl van?

Mr Csé
igen közben rátaláltam 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

mrzoltan
A Reputation System-en keresztül lehet majd beváltani, "U" és felül "Reputation". Az Omega résznél.
Igen, a mai nerf is megérkezet..

Private queues are currently disabled for both PvE and PvP.

De, hogy legyen valami jó is..

Added Dilithium ore to STF mission rewards.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Mr Csé
borg neural processor-thollehet átváltani?

mrzoltan
Mindazonáltal érdekes ez az S7. Vannak benne egész jó dolgok, de vérlázítók is.
A season 6-nál ugyanez volt. Csak ott a patchelés után már nem bírtam bejelentkezni a túlterheltség miatt.

Tyû, ez a parchelési "sebesség", ez kemény. Sok erõforrást fordíthatnak a szerverekre, ha már európába is csak 10kb/s-et tudnak biztosítani a peccs indulásának napján. 40 Megabites nettel a World of Tanksnál a peccselés kemény öt percig tart, többgigás patch mellett is. Ennél úgy látom hogy még elindítani is felesleges a peccselést holnap délutánig.

Köszönöm! <#eljen>

Lv48 kell a küldikhez.
Ha már vagy annyi akkor az Available küldik közt Ambassador Surah -t keresd a neva alatt vannak az elérhetõ küldik.

Esetleg az én kérdésemre is tudsz válaszolni?

A mai S7 tartalma itt.

Idõközben megtaláltam Quinn admirális irodájában (bár én úgy tudtam hogy nem nõnemû), de küldetést egyáltalán nem ad, beszélni se tudok vele. El kell érni valamit hogy felajánlja a Defery napi küldit, amiért dilítiumot adnak?

Annyit még kérdeznék, hogy merre találom a Földi Ûrdokkban a Deferi diplomatát, aki a Deferi küldetéseket adja? Mindenhol azt írják, hogy az Admiral Quinn irodája melletti turbóliftnél van, de nincs. Idõközben máshová helyezték?

Köszönöm, a cikk szerint akkor jövõ hét kedden jön. Kár hogy a napi Foundrys diliszerzési csatornát bezárják. 😞

Itt egy cikk róla.

És nagyjából mikor érkezik meg a Season 7? Lehet már valamit tudni?

Ezeket hol lehet olvasni?

Jó lesz ez az S7 -t.

Tribblin minden napra jut egy nerf.
B'tran napi nemfog adni dilit.
Az investigate officer reports kuldinek is pá pá..
A foundrys kuldiknél kiemelve szép vörössel: Completing this mission will not be considered a "report investigated" for the "investigate officer reports" daily.

Mr Csé
nemtudtam :o

Valóban 32k dili,de nem tudom minek akarsz elbaszni 32k dilit ilyen hülyeségre,10 alkalommal használhatod és kész.Flotta bázis transztér kapuja ingyenes és ugyanoda elvisz.

Mr Csé

nekem 32000 ret ir ki 😮 !!!!!

Ha jól emlékszem 42000 dili.

Mr Csé
megvan a 33000 refined dilithium !!!! kékre is vált de kiirja hogy not enough refined dilithium 😞

Refined dilithium kell nem dilithium ore.Szerintem dilithium pazarlás.

Mr Csé
miéer irja ki hogy nincs elég dilithiumom amikor transwarp coil-t akarokvenni ,pedig van annyi dilithiumom ?

köszi!!😊
mrzoltan
Játékban írd be a chatbe:

/channel_join hun
MarkBlade
Játékon belül a cserébe fülhöz a hun csati. 😊
azt hittem itt megtaláltam a magyarokat 😊 hol van ez a cset?
mrzoltan
Az F.A.Q-t olvastad ? Amúgy szerintem keress magyarokat, biztos segítenek. 😊
Erre alkalmas pl. a HUN chat.
pár napja játszom, tök el vagyok veszve. kimentettem az azuráról a legénységet, kilõttem a két orionos kishajót, de ezzel a nagy slavemaster battleshippel nemtok mit kezdeni... hol kéne átállítanom a fegyvert, stb. mittomén,hogy túléljem??
Mr Csé
közben dobott de csak 10-böl 2 szer :C

Prototype borg salvage,csak elite Stf-en esik.Egy STF-en akár 3-4 is összejöhet ha szerencséd van.Na persze dolgozni is kell érte.

Mekkora szívatás lesz a Reputation system az S7 -ben.

Megvan a Romulán Tier 1, a store is elérhetõ lett.. csak üres.
Egyesével kell unlockolni az itemeket hozzá, amikhez nem kevés mark kell.. xD
A romulan plasma rifle mkXI -hez kell 60 romulán mark.

Mr Csé
Prototype Borg Salvage csak stf -el lehet csak szerezni ?nekem soha nem dob elite küldiknél pedig egyhuzamban 7-et csináltam

Tökmindegy hogy klingon vagy Fed mert mind a kettõ ugyanott kapja.

Klingon oldalon?

DS9-en.A shipyard vagy mi a szösz mellett pont.Amikor elérted a 44-es szintet kaptál egy küldit,hogy beszélj egy D'Vak nevü ürgével,na õ is itt van,ha dumálsz vele meg a mellette álló csajjal kapsz egy cuccot,amire ha kétszer kattintasz ad egy Mk10 tokent,amiért egy mk10 cuccot kaphatsz.

Nna, tegnap meglett a maradék másfél szint.

Hol váltom be az STF dolgokat?

Ah, sikerült.

Be akartam lépni, de rá kellett jönnöm, hogy elfelejtettem a belépési adatokat. Kértem egy password resetet, arra meg nem érkezik meg a levél, pedig elvileg küldtek.

Ez játékstílus, taktika és szerep kérdése. Én hit-and-run módszerrel harcolok, erõsen kihasználva a cloakot. Elöl négy antiproton dual beam(majd ha meglesz mind), hátul két antiproton turret. Elõbukkanok, néhány sorozat bele, ha lenn van a pajzs, két óvercsárdzs bím bele, aztán futás.

Nem tank jellegû hajók ritkán élnek túl egy támadást, fõleg ha az ovecsárdzsnak csúszik be egy kritikál. A tankokra többször rá kell mennem.

Képzeld van olyan hülye aki meg elõre csak torpedót tesz hátra meg csak turret-et.,

Én meg egyet sem. Na bumm.

Na jó ezt tényleg benéztem.De az irányítással nem tudom mi a gondod,lassító és pajzsleszedõ torpedó helyett meg szerintem jobb a quantum,kis szinten meg engivel hátra akna is jó szórakozás.

Az "elöl és hátul egy-egy", amit írtam, az nálad 'Hátra két torpedót'-t jelent? Az szép. Nem olvasol túl jól.
Ez a tény, meg hogy saját bevallásod szerint másokat szándékosan provokálsz a fórumokon(arty szar), sokat elmond rólad, ez mind jól beleiillik a rólad kialakult képbe.

Mindegy, ennek további értelme nincs, részemrõl befejeztem a beszélgetést veled.

Hátra két torpedó mi a ráknak?Engivel én csak egy torpedót használok,az is Wide Angle Quantum.Mivel az 180 fokban lát,spread skillel meg legalább 250 fokban.

A kedvencem a T54 és a T30,az artyval csak az idegeiteket szoktam borzolni szándékosan.
Mert tudom hogy arra mindjárt haraptok.<#mf1>

Ja és persze az Away team felszerelése is a kapható legjobb, természetesen.