gunji#11698
Jó, de azért szvsz nem lesz ennyire könnyű, ha lvl50-en csinálsz egy lvl15-20 küldit. Eddig úgy volt, hogy a legtöbb ilyen storyline küldetésnél az ellenfél npc-k hp-ja hozzád idomult, azaz nagyobb lesz a hp-juk, ha 50-es szintű vagy (ezért nehezebb eljutni pl a Test of Mettle-ig egy xp weekend alatt). Játékosként csak annyi előnyünk van, hogy használhatjuk a magasabb szintű boff-abilityket, traiteket és egyéb pluszokat.
#11691: A Coliseum az tényleg túl hosszú így, mondhatni utálom. De legalább a küzdőteres része jól adja vissza a TOS-ból a 'Kirk puszta kézzel legyűr mindenkit' hangulatot. :)
#11697: Én csak az új 'szubteret' néztem meg a Tribble-n (sector space). Szépek lettek a naprendszerek :)
Az érzés , hogy már most elkezdődhet, onnan jött, hogy cikkben komolyabban írtak az első két küldetésről. Nem is úgy értem, hogy az egészet megkapjuk egyszerre, talán csak ezt az első pár küldetést. De mondhatjuk úgy is, hogy nem lepődnék meg, ha jönne holnap. Igaz, még korainak tartom. Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.15. 11:06:06