• Gundark 1 1
    Az idióta dolog nem csak az STOra igaz. Mindenhol ahol úgymond korlátozás nélkül be lehet zúzni ott ott vannak.

Hívhatjuk őket camp-elő nooboknak, vérpistikéknek akinek megvan a szpitfájör és mindenkit kinyír, majd mikor az öreg Messer G6-os bealázza akkor közli hogy csal a játék.

Láttam pár barátomnál a WoWban is megvan ez. Megveszi és akkor ő a király és azt tesz amit akar mert neki ne mondja meg senki.

Falcon 4-ben is volt ilyen, RoFban is. De ott alakultak századok, lásd Il2 ahol képezték a sajátjaikat, wowban meg ott vannak a klánok. Itt meg a flották. Minek jelennek meg új hajók? Miért ne? Semmit nem kell megvenned, nem tetszik hagyod. :) Nekem tetszik a presidio és meg is veszem. Nem azért mert menő vagyok hanem meert spóroltam rá dilit, és tetszenek a képességei. És másabb mint a guardianom. Járok én is advancedre ha van időm. 5ből egyet bebukom a hülyék miatt. De sok földire is megyek, ott jobban együtt dolgozunk valahogy. Kiskedvencem még mindig a bughunt elite. Ott is vannak néha lúzerek. De általában sikerül.
    Unalmas? Nekem nem. Változatos missziókat játszom. Mert játszom vele és nem dolgozom. Történeteket élek végig benne akár hivatalosak akár nem. Vannak jobbak rosszabbak, de hol nem? Már több mint egy éve játszom vele. Szeretem a Trek világot. Én még mindig ott van az hogy az egész ingyen van. Persze megvehetem pl a presidiót. De spórolhatok is :) Lehet hogy majd megunom, és megyek star citizenezni. De azért ismerjük el próbálkoznak mindennel itt tartani. Ez a véleményem, és nem is kell velem egyet érteni :)