46662
  • gunji
    Az oké, de mivel most is mk 2-es fegyók vannak a hajóban és azok 20-as szinten nem sokat érnek (TY1, TT1, ET1), ahogy tapasztaltam is, ezért inkább mk 5 v. 6-ost teszek bele. :)
  • Plata
    Az 1-es zenes Bop-hoz van egy konzol ami feldobja az energiád.Olyan majdnem mint a red matter.
  • Plata
    Mk2-es fegyó 5 perc.vagy 10,
  • gunji
    Áááh, köszi. Akkor ez lehet az oka :/ Még a 'Bringing down to House' - 'The House always wins' párosnál járok, ami extra xp nélkül 8-9 szint lenne. A gyártás egy óra fegyverenként, marad a piac.

Nincs zenes B'Rel-em, csak erre gondoltam, amit mindenki megkap induláskor. Elvileg a T6-os raptort szeretném majd neki.
  • Plata
    Ha megvan neked az 1-es szintű zenes B'Rel akkor nem sok gondod lehet mert mocskosul erős.
    Jah most jutott eszembe,a B'Rel az ingyenes kezdőhajó a zenes változata B'Rotlh.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:36:53
  • Plata
    A klingon és a romulán karinál nem szinthez van kötve hanem küldetéshez,lehetsz te 50 is ha nem csináltad meg a szükséges küldit.Csináld meg az összes tutorial és alap sztori küldetéseket.Normál esetben 11-12-es szinten jön.
    Pár ezer creditből tudsz magadnak lila geart gyártani,már kicsi craft skillel is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.10. 13:31:03
  • gunji
    Bónusz xp event alatt húztatok már fel klingont? Én próbálnék, de most, elérve a húszas szintet sem kaptam még hajó tokent, így a kezdő B'Rel BOPban mk ii-es fegyókkal pöttyet nehezek a küldetések :/
  • Plata
    Van valakinek olyan torpedója amin (Spr) stat van?Mennyire adja be?
    Mert torpedón nekem 7.5% esélyt ír,de vajon ez harc közben hogy jön be.
  • Plata
    Nekem is régóta van dyson hajó,de még komolyan nem vettem észre.
  • Plata
    Fedessel és elite xindit vagy tholiant használok,tholian nevét meg mindig elfelejtem,de asszem mesh weaver.Mindegy a nagyobbik.
    Azokkal nem szokott gond lenni,31k hp-juk van 4 darab van belőlük és nem annyira mászkálnak el.
  • Gundark 1 1
    Hát igen, a obelix a 6 fegyverével nem túl dps barát, de azért APre kihegyezve nem szokott rossz lenni nekem. Persze kevesebbet sebez értelemszerűen mint akár ua ez cirkálóban. A swarmereket meg egyfolytában figyelni kell hogy kit gyilkolnak, és még a robbanás előtt elrángatni őket onnan. Bár én delta siklókat szoktam használni az obival, kevesebb a dps de jobban bírják a gyűrődést. De ezek is hajlamosak elmászkálni meg nézelődni valahol. Csupa öröm a hordozó kapitányok élete :)

• DarkBlade
    Ja, csinál ilyet. Klassz.
  • Plata
    Nem tudom használ-e valaki dyson hajót,de ma valami furát vettem észre,lehet eddig is volt csak szokás szerint nem figyeltem.A destabilized proton beam ugye ugrál összevissza ha a célpont körül vannak ellenségek,úgy szoktam hogy gw gömbökre és beléjük destabilized proton beam,és klasszul pattog rajtuk,de most a kapura lőttem rá infen,és én még sosem láttam ezt,de elkezdett ide oda pattogni a kapun.Mintha a kapu nem egy hajó lett volna hanem több.
    Ja és volt szerencsém megmérni elite swarmereket használó obelixet,piros beameket használt,gondolom antiproton.Elég gyenge dps-t hozott össze.Az elite swarmerek pedig felhőben robbantak ha egy borg gömb vagy kocka meghalt.Szerintem nem túl erősek.
  • gunji
    Megéri, mert három csomag kitet adnak a boost mellé :D
  • Plata
    Franc,akkor logolhatok be az összes karival.
  • gunji
    Megkezdődött az utolsó upgrade event ingyenes kitekkel, illetve a master key leértékelés is van. ;)
  • Plata
    Hogy az időtúllépéses édes mamáját.
  • Plata
    Crtdx2 Rapid sikerült.
  • Raulblanco7
    passz, nézd meg exen, én discardoltam ha pvpres a szorzó.
  • Plata
    Accx2 Pvp res nemjó?
  • Raulblanco7
    5 perc 50. míg a 6-os 1 óra alatt 600. ugyan annyi xp, csak olcsóbb... és többet kell nyomogatni... de jobb eséllyel kapsz eladhatót, az mk ii-es értékesebb mint a 6-os.
  • Plata
    Igen tudom hogy Mk2 alig kerül valamibe és gyors,de nagyon kevés xp is.
    Jut eszembe nektek megy a gateway?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.09. 10:43:59
  • Raulblanco7
    100-ból kb 5-6db, a többi discard.
    én elsősorban magamnak gyártottam crtd2 rapid phaser dhc-t, mivel venni lehetetlen volt, közben a többit eladtam ami jobb volt de nekem nem kellett... tegnap már inkább upgradeltem, egész jó eredménnyel.
  • gunji
    És milyen gyakran sikerül ilyen jobb szorzóst gyártani? Nekem talán egy accx2 pvp-dmg néz ki jobban az átlagnál, rapidosat még soha nem is láttam a játékban :D

Holnap megint livestream, ezúttal a Dauntless típus szerepel, lehet megint nyerni delta packot és egy egeret. Ma lesz leállás is, de még találtam hozzá release notest.
  • Raulblanco7
    én mk 2-eseket gyártottam, mert az 5 perc és csak 10 fehér alapanyag 1 fegyver. kb 10.000 ec ha te csinálod hozzá a cuccokat.
    1-5 millió között el lehet adni a jobb szorzósakat, crtd3 és acc3 vagy crtd2 rapid, acc2 rapid.
    tegnap nem nagyon gyártottam, csak upgradeltem, mákos volt, crtd2 rapidból lett crtd3 rapid, bár nem valami drága, 33-ért volt hasonló, felraktam 15-ért, hátha. illetve acc2 rapidból lett acc3 rapid, az 88 körül volt, 50-ért kitettem
  • Plata
    Vicces hogy lila doffal kék cucc lesz,kék doffal meg lila.
  • Plata
    Nekem sosem jön crtdx3 max crthx3.
  • Plata
    Sci és tac,sztem.De a küldik sorban vannak.
    [10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Radiogenic Particle x 10

[10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Beta-Tachyon Particle x 10

[10/8 11:37] [System] [ItemReceived] Items acquired: Trionium Gas x 5

Egy elite kristályos ládából.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 23:41:48
  • bgabor
    És rajtam múlik, melyiket indítom éppen el, vagy sorban jönnek?

Melyik közülük a legjobb üzlet amúgy jelenleg?
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.10.08. 23:37:37
  • Plata
    A sulibánon van engi,operation,tac,security,sci,medical ééés izé,civil vagy mittomén mi küldi.
  • bgabor
    Amúgy sulibanon mindig ez az engineeres küldi van, tehát érdemes ilyen képzettségű profi boffokra beruháznaom?
  • bgabor
    Nekem is ott van minden hajómon a Cutting Beam, nagyon jó cucc.
  • gunji
    Sikerült ma szereznem egy kcb-t a borg repuból és hát az első gondolatom az volt, hogy honnan szalajtották ezt a vadállatot? Az assimilated module-lal párban eléggé megdobják a játékélményt
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.08. 23:07:05
  • Plata
    Nem,ez a sulibán egy kurva nagy szopatás,4 lila jó trait-es doffal is kaphatsz ződ doffot,miközben 11-es karival fehér ződ szar doffkkal lilát.
    Nézd itt megnézheted milyen doff kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.08. 17:21:01
  • bgabor
    És ehhez a sulibanoshoz érdemes valami spéci boffot beszerezni, hogy jó rewardot adjon?
  • Plata
    Sulibánon most is esik 5-15 milla közti doff.Research lab scientist (asszem) egész jó áron megy.
  • gunji
    Egen, meg azt hiszem a doffnak is. Cannonban most 10-es szinten vagyok, de így is 90%-ra adja a lilát, azzal nincs is baj. A gyakorlatban ezt azt jelenti, hogy 12 próbálkozásból egyszer lett csak kék. A modifierek viszont gyengék lettek, talán legközelebb.
  • Plata
    Ec nagyon kevés kell hozzá.Alapanyag kell hozzá.Azt meg ad stf.
  • bgabor
    Plusz azért ne felejtsük el az RD szintet. Tudtommal komoly hatása van rá hogy mekkora eséllyel lesz lila a cucc, és hosszú idő felhúzni. De igen, jü ötlet, csak nyilván sok időt és EC-t kell beleölni, mielőtt használható lesz.
  • gunji
    Köszönöm, megnézem ezt is.

A mázlifaktor ott jön a képbe szvsz, hogy egy upgrade mekkora eséllyel ad ultra rare-t, craftnál mennyire ad szemetet, vagy egy r&d packból mi esik.
    De abban teljesen igazad van, hogy nagyobb összeget kell(ene) rászánni, abból tényleg nagyobb valószínűséggel sülhet ki valami jó. Csak ezt 50 millió ec-ből nehéz kivitelezni úgy, hogy ugyanennyi áll eladhatatlan konzolokban és ilyen-olyan bontott r&d packokban.