Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Rengeteg küldetés ad dilithiumot, a legkomolyabbak 1440 dilit adnak, napi nyolcezret tudsz ebbõl lefinomítani.
3. Kerratból
A másik dolog, hogy nem értem, honnan szerez az ember 80 meg 120 ezer finomított dilítiumot a hajóvásárláshoz. Honnan lehet szerezni, bányászni kell? Mert az egyszer végigvihetõ küldetések elég kis mennyiséget adnak belõle. Honnan lesz így folyamatos bevétele az emberenek?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://www.startrekonline.com/cryptic_points
makett.tk
Másrészt, klingonék kevesebben vannak már eleve.
Harmadrészt, engem nem érdekel ha kinyírnak amíg a mapot is teljesíti valaki és dõl a lé. 😊 Ilyen a pvp. Múltkor egy klingon szólt le és akart GM-nek feljelenteni mert gonosz mód mészárolgattam ahol értem miután a haveromba belekötött. Szerencsétlenségére 8 szinttel kisebb volt úgyhogy rendszerint elkaptam. Úgyhogy ott is inkább a magasabb szintûek arénáznak a kisebbek csak teljesíteni szeretnék.
De tény, hogy egy 50-es klingon egy sorozattal kibelezhet most is, pedig "már" 32 vagyok. 😊
Viszont change instance és nincs baj.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
1. szintlépés jutalmaként
2. Duty Officer küldetések jutamaként
3. Exchange-n vásárolva más játékosoktól
4. C-Store-ban vásárolva
Az elsõ kettõ ingyenes, a harmadik energy creditbe, a negyedik c-pointba kerül.
De mivel naponta csak 8 ezer dilit lehet lefinomítani annyira nem 'imba'.
Mellesleg az event két missziója hogyan mûködik? Jártam Q-nál, de nem ajánlott küldetést.
Itt jobban áttekinthetõ az elején én sem értettem hogy mûködik:
http://www.mercurymask.com/_ASSETS/shipchart-fed.html
#2087 a sok kocka nem bírja kia napi MMO adagja nélkül 😄
Egy fél órás leallás is tömeghisztériát tud kiváltani. Nevetséges. Mintha nem lenne jobb dolguk.
Commenetek a játék fórumából, ahol most habzó szájjal szapulnak mindenkit, akinek köze lehet a játékot üzemeltetõ cégekhez:
1.
Server implodiation is directly related to the fact that there is simply not enough energy in the universe to power 5,000 Odyssey- class starships and their new slipstream drives.
2.
I pay for this still and I am not stressing, that's because I have been playing online games for nearly 2 decades now and have come to realise sometimes servers crash for whatever reason. What did I do when it crashed? Ordered my dinner from the pizza shop and opened a fresh stella, and am having a nice break laughing at all the fools raging over a server crash.
You have to realise that while your raging about the server crashing, imagine how the devs feel having to be pulled away from whatever fun thing they were doing on their day off, dragged away from their families to have to come in and get the server back online and trace the problem to make sure it doesnt get stuck in a loop of crashing because of a error.
----------
Volna még több, de. Az elsõ legalább funny, a második meg qrvára igaz. 😊
Hogy hol kell? Nos. Ûrben Minimap alatt vannak ikonok ugyebár. A jobb szélén egy nyíl alakú ikon van. Azt megnyomod, kapsz egy listát. No ott van hogy mehetsz a hajóhídra meg bejárhatod a hajót.
Lehet RP-ként is felfogni, bár ölhettek volna bele több idõt...
Reméltem, hogy nem lesz ennyire World of Warcraftos baütésû a cucc, és az ûrharc jobban hasonlít majd a Star Trek Legacyra, hát elég nagy csalódás volt. 😞
Aki Lifetime subscriptiont vesz, az kap még olyan bónuszokat amiket se silver se gond nem, de ezek jórészt kozmetikai cuccok.
Ugye az ingyenes is megvehet mindent - elvben - amit a 'fizetõs' is.
A legnagyobb elõny talán a fizetõsöknél, az a különbözõ veterán programok amiktõl kapnak ezt-azt.
Gyakorlatilag, ha egy fillért nem költesz a játékra, 'végjátékban' annyi a 'nyers' különbség _szerintem_, hogy neki több eszközbõl lehet válogatni. A havi díjasoknak is meg kell venni a 'legjobb' hajót a C-Storeból, ellenben õk kapnak havonta ingyen pontokat.
Én amúgy ebben a játékban érzem tán elõször Exteel óta hogy hiába free, sikerült egész jó egyensúlyt belõni és van amire költeni fogok, simán. Így is olcsóbb lesz mint pl Lotro amit fizettem 3 évig aztán a free to play rendszer miatt vehettem volna meg kvázi újra.
Egy gyors kérdés, mielõtt nekiesnék letölteni a játékot 😊
Mennyire nagy a különbség a fizetõs és az ingyenes játékosok között? Igen, elolvastam a FAQ-t, igen, láttam az összehasonlító táblázatot, engem az érdekelne, hogy például PVP-ben nagyobb elõnyhöz jutnak-e a fizetõs játékosok? Illetve mi a legnagyobb hátránya az ingyenességnek a fizetõsséggel szemben?
Elõre is köszönöm!
Engineer / Cruiser kérdés: Van bármi sanszom arra, hogy valaha normálisan forduljon a cruiser, vagy jobb ha hátra is teszek torpedót? Eddig nagyon nem akartam mondván úgyis beamekre építek, de még kevesebb alkalmam van exploration cruiserben torpedózni mint elõtte volt.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy akik már lv 50 körül járnak nem erõltetik a torpedókat. Gondolom ennek is megvan az értelme.
Külön köszönet érte Zoolesz-nek, és a banner kivitelezõjének, 0Fritz0 -nek!
de nem tudom berakni a department heads közé,h a hajó konzoljánál legyen........+!!!