46662
  • Raulblanco7
    nincs benne semmi mázlifaktor, szimpla exchanges kereskedelem, hasonló az 1 hónapja általam itt is említett advanced reward packoshoz.
    csak kicsit nagyobb tőke kell és nagyobb profittal.

én 320 milliót használtam, aminek a fele oda lehetett volna ha esetleg leesnek az árak.
    nem tették, így 400 plusz lett eddig, csak egyre kevesebb és kevesebb, mert egyre többen csinálják.
    én is elmondtam ts-en azoknak akik fent voltak a flottából, ketten csinálják is.

mindig van valami ami túl sokat ad és érdemes csinálni.
    pl akinek nincs sok pénze, gyártson mk ii-es dhc-kat, ami crtd3, acc3, crtd2 rapid, acc2 rapid mehet is fel az exchangere pár millióért, megveszik. egy ilyen fegyver legyártása kerül kb 10.000 ec-be és 5 percbe x amennyi craft helyed van, én is csinálom most ezt, bár nem eladásra, hanem magamnak akarok exchangen csak nagyon ritkán kapható ilyen fegyvert legyártani, amit aztán majd felupgradelek 14 epic-re.
  • gunji
    Mázlifaktor
  • Raulblanco7
    Sulibán, egyszerűen, írsz fleet chatre hogy szeretnél menni, platac behív a hajó hídjára, ott elindítasz egy doff küldit és ennyi, az majd hoz egy jó doffot ha szerencséd van ami már nem olyan drága mint régen, én annyiért már lusta vagyok minden karakterrel belépegetni.
  • Raulblanco7
    bgabor, nagyon sok módja van, most hétvégén pl 400 millió ec-t kerestem. mindig találni valamit, ha az ember keresi a módját.
  • bgabor
    Azt sajnos nem tudom hogyan működik. (pedig a flottában rendszeresen leírják körlevélben)
    Azt sem vágom hogy egy másik, szulibán karakterre bejelentkezve hogyan tudnál a saját karakterednek pénz farmolni. Valami ilyesmit írtak, persze lehet hogy félreértettem.
  • Plata
    Én a sulibánról szoktam.
  • bgabor
    "To boldly go where no man has gone before."
    Az ő esetében tényleg, bár gondolom ő annyira nem örül neki.
  • Fabio Capello
    Az valójában nem bug, hanem feature, ezzel emlékeztet a játék arra, hogy honnan indultál :D
  • bgabor
    Amúgy ti hogyan szedtek össze ilyen irdatlan pénzeket hogy minkét Tal Shiar hajót meg tudjátok venni csak a konzolokért? A kettő van vagy 180 millió EC exchangen. Nem semmi gazdálkodás! :D
  • gunji
    Hát megértem :) De még mindig jobbak ezek, mint amikor valaki beragad a sector space nélküli űrben, mint például ezen a képen (innen vettem), s nem tud semmit csinálni. Chaten kért tanácsot valaki tegnap este, aki így járt napokkal ezelőtt.
    Az elmaradt itemek nem különösebben érdekelnek (valószínűleg úgy sem használnám fel őket), ahogyan a felvehetetlen lila doffok sem a nyári risa eventről. Az már jobban, hogy pénzügyileg kifejezetten kilátástalan a helyzet. De mindez eltörpül, ha az ember egészségével vannak bajok. :/
  • Plata
    Ilyen doff nekem is volt,csak lila,és nem tudtam levenni az exről,de nem is jött vissza hetekig.
  • Raulblanco7
    Ha ez megnyugtat, én lifetimer vagyok, 1 hónapja reportoltam, hogy van egy zöld doff a rosteremben ami nem törölhető, nem elküldhető, nem bezúzható, nem eladható, beragadt és csak a helyet foglalja, töröljék vagy javítsák, de semmi történés vagy válasz :)
    Szóval nem csak a tiedre szarnak :)
  • gunji
    Értem :) Köszönöm.
  • Plata
    Nem,nincs közös fed klingon.
    Úgy lehet hogy van egy fedes és van egy klingon flottája is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.07. 22:41:18
  • gunji
    A KDF-es oldalon a Friend or Foe küldetésnél, amikor átlépünk a Hromi szektorba, akkor K'mtar beszél, ő is van kiírva, de a képen K'Gan, az első tisztünk látszik :D

Egy láma kérdés: valaki hirdette chaten a közös fed-klingon flottáját, ez tényleg lehetséges?
  • gunji
    Hát... nem is gondoltam, hogy miattam bármit is fognak tenni, akár előfizetős vagyok, akár nem (amúgy nem vagyok). Persze nagyon jól esne, de nem hiszek benne. Két dolog miatt írtam: (1) ha kapna valaki kárpótlást ezen bug miatt, akkor nekem is lenne mire hivatkoznom, hogy időben (=az akkori event vége előtt) jeleztem a problémát; (2) a lelkiismeretemnek szólt, hogy én mindent megtettem. De mondom, nem hiszem, hogy lenne bármi folytatása. Amúgy sem biztos, hogy kezdenék a cuccokkal valamit, az upgrade eventben hatalmasat csalódtam.
    A másik része a dolognak, hogy itt legalább f2p-ként is hozzá tudok szólni a fórumban, van esélyem arra, hogy egy feltett kérdésemre válaszol valaki és tudok ticketet is írni. Például az SWTOrral ellentétben. Persze lehet, hogy itt sem foglalkozik a support vele, de legalább ennyit meg tudok tenni.
    Az SWTORban egyébként most háromnegyed órája várok egy one-time-passwordöt, ezt például ott nem tudnám jelezni nekik. Be sem tudok lépni sem a játékba, sem az accomba. Ja, hogy próbáljam meg fölhívni őket telefonon hat-nyolcezer forintért? Na ne. :/

Egy havi előfizetésen amúgy gondolkodtam, unlockolódna az acc shared bank, nagyobb inventory és bank lenne, s még zent is kapnék érte. Ha ezek utána így is maradnának, akkor szerintem megérné :)

Szerk: megjött az otp, a belépési kísérlet után 25 perccel küldték el, és most 50 perccel később érkezett meg :D
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.07. 19:25:28
  • Plata
    Az a baj ha nem vagy előfizetős,nem is fognak a bugreportoddal foglalkozni.F2P játékosok ticketjeit magasról letojják.
  • gunji
    Reportoltam bugként, enyém lett a 2781858. ticket :D
  • gunji
    Este hétig még tart. A hétvégén két KDF karaktert indítottam, most lettek 15-ös szintűek, most kapták meg a doffokat, de nem tudom velük felvenni a kiteket. Lehet, h az a baj, hogy az event indulása után születtek, így bebugolt nekem :(

Az Intrepid-konzolos kérdéshez: akkor lehet, h most a retrofitet veszem meg, azzal könnyebb lesz kifarmolni a flottás verziót (a wikin azt olvastam, hogy a régi modellt cserélik le az újra, de arról nem írnak, hogy kapnánk hajót). Később jöhet a refit is a másik konzol miatt, így zenből is kevesebb kell :D
  • Plata
    Gondolom lvl 10?
    Most jut eszembe,asszem csak 3 napig volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 15:45:37
  • gunji
    Az ingyen upgrade kitek felvételének milyen követelményei vannak, mert az új karimmal nem kapom meg őket? :(
  • Plata
    Mind a kettő megvan,a kis intrepid 30-as,a nadeon jó móka,a retrofit intrepid 50-es,az ablative generator jó kis konzol.
  • gunji
    Nem, átfogalmazom a kérdést, kár, hogy az ötperces szerkesztési idő nem működik rendesen.

Szóval próbálta valaki a nadeon detonátort és az ablatív generátort? Érdemes valamelyik miatt az adott hajót megszerezni?
  • gunji
    Szerintetek a két zenes Intrepid közül melyiket érdemesebb megszerezni?
  • bgabor
    Köszönöm, így lesz.
  • Raulblanco7
    bgabor, projektek folyamatosan futnak, most is.
    az egyetlen ami el szokott indulni így hogy minden kész egy éve, az a special a bázis részben, azt ha látom hogy nincs bent, indítok.
    ha látod hogy nincs bent, szólsz és platac vagy én indítunk, ha fent vagyunk, esetleg ogre-nak is írhatsz privátot ha ő fent van.
  • Plata
    Van Tac és Sci roma karim Scimitárral,vagyis a sci az Tulwar-t használja,de simi szettel.Az a hajó valami eszement kurva jó.Mivel nekem a legtöbb jó klingon univerzális zenes konzol megvan,így már a roma klingon sci karit is fun volt felhúzni,hajóján szinte csak roma és klingon univerzális konzolok voltak,amivel brutális volt.Tulwar-on csak 1 klingon és 3 romulán konzol van,mert sajna több nem fér el,kell hely borg meg egyéb konzolnak.Annyira szerettem a klingon roma sci-t a Tulwar-al hogy több száz elite stf-et mentem már vele.Igazán élvezetes,a tac simitár is jó,de az fedes és hát a fed oldal nem olyan fun.
    Két karim van akire tényleg sok pénzt költenék,a nauszi fun tac és a roma sci.
    Ha lesz 15-ös sci craft skillem próbálok neki csinálni spéci particle konzolokat.Mert az erősíti a thalaronját.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 10:41:13
  • Plata
    Scimitar pack annyira mocskosul erős hogy abból fleet változat már T6 hajó lenne.
    Tegnap volt cure space-n két tal silány hajó,bazdmeg azok amit műveltek az kriminális volt,nulla közeli dps.Hülye dyson hajóval többet sebeztem mint a kettő együtt.És sci karival,mert dysont sci karin kívül másnak nem adom,annak se szívesen.De 1 dyson karim van.
  • Plata
    Amikor kéri valaki.
  • bgabor
    Hát, kár hogy nem lehet a játékban elajándékozni a már nem szükséges hajókat. :D
    Amúgy szerettem volna kérdezni, hogy a HGF klánban általában milyen időpontban szoktátok a fleet mark/expertise beváltását lehetővé tévő projecteket indítani? Vagy totál változó? El kéne csípnem egy olyat a kezdésnél.
  • Raulblanco7
    A schimitar alapból fleet verzió, mint minden packos hajó, azok is megkapták a 10 konzolt és + statokat, amit a sima zenes hajók nem, csak a fleet verziójuk kap.

Az adapted battlecruiser egy továbbfejlesztett fos :)
    Megvan, annyit csináltam vele, hogy megvettem, kibontottam, konzolját átraktam az adapted destroyerbe (ami szintén fos) és soha többé nem is néztem rá.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.10.06. 10:16:16
  • bgabor
    Persze gondolom Deridex helyett a legjobb egy Adapted Battlecrusier lenne, az egy továbbfejlesztett Deridex. Csak ugye nincs rajta battle cloak, és teljesen elérhetetlen áron van.
  • bgabor
    Persze, félzillió ZENért. :D
    Én az elérhető kategóriában gondolkodom. Mellesleg vicces hogy az Avengerből és a Moghból lett fleet verzió, a Scimitarból meg nem.
  • Plata
    Őszintén?Nem,egy Scimitar dreadnought.Packban.
    Na kb félóra és tudok majd,írni,akkor megválaszolom pontosabban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 09:19:50
  • bgabor
    Akkor gondolom romulán tactical kapitánynak egy fleet mogai lenne a legjobb.
  • Plata
    Exchange,ultra rare,és asszem arc vagy wide statjuk van.
  • Plata
    Aszittem elírtad.
  • bgabor
    Amúgy ezekre a spéci, nagyobb szögben lövő cannonokra hol lehet rátalálni?
  • bgabor
    A 'canon' szó a star trekben az eredeti sorozatokban/filmekben látható hajókat jelenti. A deridex canon hajó, több ST sorozatban feltűnt.
  • Plata
    Szerintem Gateway behalt,vagy rossz,vagy javítják,vagy nem tudom.Innen nem tudok belépni,az biztos,csak fehér lap fogad meg hogy.
    Welcome to nginx!
    Fellépnék játékba is,de ha főnök elkap kinyúvaszt.