Nekem nagyon sok 12000 zen. A 3000 is egy hónapos munkám :) Van kb 55k zenem készen, és még vagy ugyan ennyi nyersen. Mondjuk a tac karom még csak most kezdi el a reput, onnan is fog gyűlni. Nézegettem a többi hajót én nem akarok mást csak a tac cruisert. Roma karim még van de rég nem használtam.
Zero: Én a delta páncélt fejlesztettem fel, de kipróbáltam az összeset (mindent begyűjtöttem.) De nem a saját fegyverével megyek hanem egy XIV-es voth split beammel. Tud az mindent :) És azt is fejlesztgetem, de most dilithium stop van :D Mondjuk én nem a közelharcra mentem rá. Én jobb szeretem távoltartani magamtól a zellenségeket :) Nem tudom mi a tapasztalatod, de én azt látom hogy ha csak én vagyok mérnök egyedül jellemzően akkor vesztünk. A sok bátor Tac kapitány berohan és lő mindenre, és két másodperc alatt kipukkasztják. Semmi képesség semmi segítség, roham kész. Amikor van pár jó Tac (mert azért találkoztam llyennel is sokkal) és van egy két mérnök még , gyakorlatilag pl a bughunt elitet végig sétáljuk.
De jó egyébként még csúzliban a proton fegyver is. Legalábbis nekem bejött. Igazából minden szettnek megvan az erőssége meg a gyengéje. Szeretem pl az omega autocarabinet, de amikor igazán sokan vannak akkor cseszhetem :) De sajna a kis kedvenceimből az autocannonokből még egy igazán jót sem találtam ami jó lenne pl a bughunton.