Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más drivert nem rakok már fel mert nem játszom ezzel a szeméttel.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez a gond hogy ilyen kockás a grafika. Erre irtam hogy 15 évvel ezelötti.
ezek szerint ezen lehet a skilleket tanulni ha jól látom a videón
Béna vagy ennyi.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
A loot-okat eladva az állomáson zséhez lehetett jutni, amiból 1-2 fokkal jobb cuccokat lehetett venni a hajóra és felderítõs küldikbõl ill. PVP-bõl szép mennyiségû tokent(?) lehetett szerezni, amit szintén az állomáson be lehetett váltani komolyabb cuccokra...
A kezdõ hajóval ritkán pukkantam, míg a cruiser-rel szinte alig...ez NEM agyatlan spelnyomkodós játék, szvsz hanem taktikusan kell játszani!
Lehet, hogy jó játék a wow, de az agyatlan taknyos pöcsök miatt, inkább olyan gyilkos reakciót vált ki minden jóérzésû, reális értékrenddel rendelkezõ emberbõl, mint a Shongoku vagy az Emo õrület! Ezért csendben könyörgök, hogy NE példálozz vele és fõleg NE vonj párhuzamot a 2 játék között!
THX!
Az emberek szívesen segítenek általában, de ha olyan alapjellegû dolgokra nem tudsz rájönni, hogy hogy lehet a hajóra fegyvert tenni, vagy a skilleket kiosztani, stb... akkor lehet hogy nem neked való a mûfaj.
de sajnos hiába kérdeztem bármit is nem igen tudtak segiteni.
Miért lenne velem gond?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Elmagyaráznád ,spontán milyen játékkal is játszottál?😄<#conf>#conf>
Mert amit te írtál ,annak semmi köze a ST online-hoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"The Subscription service is temporarily down, please try again at a later time."
Bár amig azt toltam, nem alakult ki normális gazdaság, de abban legalább a lehetõsége benne volt. Meg aztán az nyitottabb pvp sokkal érdekesebb ennél - a port foglalásról nem is beszélve. (Persze elméletben, mert mint mondtam nem toltam addig - de legalább a lehetõség benne volt).
A másik amit szeretnek itt emlegetni, az az exploration. Ami igazából nem más, mint egy elég egysíkú küldetés generátor. (Minden fanboy tegye a szívére a kezét - amikor nagy ígéreteket tettek a felfedezésre, mint a játék egyik legfontosabb részére, nem ezt reméltük). Viszont számomra nagyon pozitív, hogy ezekért is lehet badge-eket szerezni, amiért extrásabb cuccok vásárolhatók.
Az ûrcsata hasonlít a potbs hajós részeire, de ebben szerintem az sto az összetettebb. Bár csak 2.5D, de ez csak minimális gond (végül is a filmekben is általában minden hajónak egyfelé volt a teteje 😉 ).
Na, mielõtt nekem esnek azt még leszögezném: mindezek ellenére sikeresen felpiszkálta bennem a star trek fant, és megvettem 😊
Megyek külföldre februárba, ha hazajöttem azt hiszem ki fogom próbálni, remélemaddigra nem maradok le túlzottan
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A többi hajóról alapból nincs kép?
Itt minden megtalálható fegyverek száma adott hajón Bridge officerek száma rangja consolok stb.
Van craftolási lehetõség is a játékban. Kicsit még kiforratlan de az ûrben/földön vannak scannelhetõ tárgyak amik ilyen kis kártyákat adnak (technologiai leírás ötvözetek stb.) van belõle sokféle amiket ha összegyûjtesz és elviszed a memory alpha-ra vagy earth space dockba (itt vannak a crafterek) akkor fejlesztheted vele a fegyvereid bonus statját (plusz critikal...stb) de sokféle képpen hozzátudsz jutni jobb cucchoz:
questelés
pvp
explore mission
drop
craft
Ha valaki a grindelést szereti annak ott a explore mission vagy pvp mert itt tokeneket kapsz amibõl különbözõ cuccokat tudsz vásárolni de a mission rewardokból is lehet kék cuccot kapni.
Menekülni csak nagyon ritkán éri meg leesett pajzsnál meg nagyon nehéz is mivel ahhoz ,hogy gyorsabb legyél mint a másik minden energiát a "motorba" kell átirányítani és ezzel a shieldeknek nem lesz elég energia nem beszélve a fegyverekrõl. Persze vannak batteryk (helyi potion) amivel lehet javítani a helyzeten esetleg csapattárs át tud küldeni neked egy kis plusz energiát a shieldbe vagy hull-t javítani de sok más skill van ami ilyenkor jól jön. Ûrharcban nagyon sokat számít a manõverezés ,hogy mindig azt az oldalad mutasd ahol a legerõsebb a pajzsod vagy ,hogy a limitát tüzelési szögû fegyvereiddel tudj tüzelni persze van olyan ami 360 fokban tud lõni de feleakkora sincs a dps-e mint annak ami csak 45 fokban. Lehet aknázni is ami jó poén meg persze ott van a földi pvp ami nagyon feelinges. Sok lehetõség van a játékban 😊
ez gyakorlatilag a potbs-k a star trek-esített változata, ami mindenképp jó alap sztem, mert potbs-van olyan pvp, amit a normál fantasy mmo-khoz képest teljesen más és mégis élvezetes. A pajzsok állítgatása fegyvertípusok is tök hasonlóak, bár a leírtak alapján nekem potbs még mindig komplexebb a craftal együtt.
Ami érdekelne: Az ûrben a mozgás hogy néz ki egy fleet harcnál? Mert videón láttam szépen lehet forogni, de süllyedni/ emelkedni is vagy csak 2d-ben 3d-s feelingel? Van-e lehetõség fedezni egy másik hajót (mint potbs-ben mikor a lesérûlt hajó elé akit épp lõnek behajózik egy ép hajó, így takrásban tud javítani az elsõdleges célpont) aszteriodákon kívûl, vagy csak simán jobb ha megszökik elgyorsulva?
Ha jól értem akkor a boardingolá még nics meg, tehát ûrben pukkánis megy a harc, de ez késõbb lesz..?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)