46661
-
Party Hard #7368 Na akkor ha mehet a menet akkor kerek egy invet MocskosGazember névre . Most is online.
Vagy mondjátok kit keressek -
Plata #7367 Azóta már rég megváltozott,nem épp az előnyére. -
DarkBlade #7366 8 éve volt utoljára dolgom a wow -al, már nem emlékszem milyen. -
Plata #7364 Ez inkább olyan lesz mint a WOW talent fája. -
DarkBlade #7363 Az új dev blog -ban írtak szerint ilyen diablo 3 féle paragon pont elosztogatós rendszert akarnak az új kiegban bevezetni? -
Plata #7362 Van több változat is. -
voros12 #7361 Az nem "hosszú és hasznos életet"? -
Plata #7360 Úgy szeretnék valamit kezdeni azzal az idióta gurambával,de nem tudom mi a tökömet csináljak vele hogy újra sebezzen úgy mint rég.Röhej hogy régen semmi repuval sima mk12 borg fegyverzettel,kék konzolokkal 230 ezret is sebzett,most meg repuval meg repus szettel,annyit se lő mint egy retkes Beam Overload.Nem tudom mi a búbánatos isten nyila kellene hogy jobb sebzést kihozzak belőle,szerinted Elachi lobis szettel és elachi fegyverzettel jobb lenne?Lobis szetthez nincs még elég lobim,mert csak 260-280 körül van,pontosan nem tudom.
Át skilleztem a karit is,de hiába,nem tom mi a rák kellene hozzá hogy jobb legyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.21. 18:09:11 -
Plata #7359
Ne szívasd má wazze.
Szerintem egy hasonló nevű sincs a flottában.
Bár lehet kezdek egy vulkán csaj karit,Kirk Spock picard névvel. -
Raulblanco7 #7358 Fedes karakterként szerepelnie kell a nevedben a Kirk Spock és Picard neveknek legalább 6x.
Romulán karakternél ugyan ez, csak Shinzon, Donatra és Nero nevekkel.
Klingon karaktert csak és kizárólag J'mpok-nak lehet hívni, bármilyen ettől eltérő név nem engedélyezett. -
Plata #7357 Szerintem semmi akadálya. -
Plata #7356 Ha spock reinkarnációjával jönnél kivágnálak a flottabázisról,űrruha nélkül. -
Party Hard #7355 Tehát ha nem Spock kapitány 3. reinkarnációja kategóriájú karakterrel játszok nem vagyok partner -
Party Hard #7354 Jeee Nem láttam már ilyen jól megcsinált klánt legalább 7 játék óta.
Felvesztek Persona non grata típusú játékosokat is? Mocskos Gazember névvel?
Vagy itt mindenki elvhű szerep játékos mint Lotro ban
-
Plata #7353 STO-ban flotta van,klán nincs,a klánokat felszámoltuk,négyeltük,besóztuk és felfüstöltük.
Kattints a flotta feliratra itt fent,és eljutsz egy flotta honlapjára,ahol jelentkezhetsz,ha akarsz.HUN cseten ne nagyon keress magyar flottát,mert még behív valamelyik vidióta banda és ráfázol. -
Plata #7352 Ugyan már,nagyon enyhén fogalmaztam.
Kár volt emiatt kitörölni a hsz-t. -
Party Hard #7351 Hosszú és eredményes életet.
Most kezdtem a játékot. Keresnék Magyar klánokat (ts használattal) Fejlődéshez illetve majd ha eljön az ideje end game csatákhoz vagy mit tudom én -
#7350 Kéretik betartani az alapvető dolgokat, köszönöm. -
Plata #7349 Nem nagyon ismerek olyan magyar flottát akiben megbíznék vagy kedvelnék.Van más flottákból ismerős akivel szoktam játszani.HGF-en kívül csak az UHF volt az a flotta amivel szemben nem voltak fenntartásaim,nem tudom az UHF most még él-e. -
gunji #7347 Semmi baj. Én bocs, hogy megemlítettem. Mondom, nem vagyok sehol flottatag, nem ismerem a helyzetet. De pár szóban kifejtve ezt nagyon megköszönném, akár privátban is. ;) -
#7346 :DDDDDDDDDDD
[bocsi, az Alfa Direktíva váltotta ki belőlem]
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.08.21. 11:52:44 -
gunji #7345 (A szerkesztéshez csak öt perc áll rendelkezésedre )
Kieg: A flottázáshoz én nem értek, csak ennyit szeretnék kérdezni, hogy a youtube-on láttam az Alfa Direktívát is, mint magyar flottát. Őket mennyire ismeritek, mennyire ajánlhatók?
A craftoláshoz szeretnék két kérdést feltenni:
- A régi tervrajzok (schematic) jók még valamire?
- A kitekből is lesz mk xiv-es? Most cseréltem volna le a régi mk x-eseket (illetve van még egy mk v is) az újfajta mk xi-re, de ha októberben lesz új ezekből is, akkor nem veszek most semmit, mert annyival nem jobbak.
Köszi :D -
gunji #7344 Pedig vannak ezeknél a videóknál hm, hogyismondjam... 'érdekesebbek' is A két honlap szerintem nagyon hasznos, s gyorsabban utána lehet nézni bárminek, mintha pl chaten megpróbálnék valami olyasmire rákérdezni, amit azt se tudom, hogy hívják. :)
De ha már chat, akkor említsük meg, hogy a magyar chatihoz a /channel_join hun paranccsal lehet csatlakozni.
A craftolásnál még két dolgot emelnék ki: az egyik, hogy a DOFF-ok (duty officerek) a 11-es szinttől érhetők el (kapunk majd egy küldetést ehhez, pár doff-al együtt), illetve a másik, hogy a craftolás csak a 15-ös szinttől érhető el (s kapunk egy csomó segítő doff-ot hozzá), akkortól lehet fejleszteni a craftos (R&D-nek hívják újabban) képességeinket. Ezt pár hete mindenki újrakezdte, így senki nincs lemaradva annyira -
Plata #7343 Kész lett a sulibán küldim,kaptam 1 lila mask energy doffot,mielőtt kiraktam volna exre két másik doffomat levettem exről.De miután kivettem őket exről fedes doffokká váltak.
-
Plata #7342 De a változás azt is hozta,hogy sokkal nehezebb lett és sokkal többe kerül,sokkal lassabban fejlődik,bár ha fizetsz azonnal felhúzhatod maximumra.Jó duty officerek kellenek most már hozzá.Jó alatt a lila doffot értem.Régen nem kellett hozzá semmi csak alapanyag,recept és megcsináltad,most alapanyag kell,doff,catalyst,dilithium,stb.
Régen egy óra alatt fel tudtad húzni maximumra,most minimum egy hónap.Igaz mostmár brutális cuccokat lehet készíteni,de az elkészítése is nehezebb lett sokkal. -
Plata #7341 A craftolás megváltozott,most már nincs bolygóhoz kötve bárhol tudod csinálni,a duty officers fülre kattints,ott találod. -
voros12 #7340 Lenne egy olyan kérdésem, hogy jelenleg csak csinálom a küldetéseket, amiket kapok. De pl láttam hogy lehet craftolni, el akartam menni arra a bolygóra ahol lehet ,de nem engedett be. Ez most hogy van? meg kell csinálni pár küldetést aztán csinálhatom a "szabadabb" dolgokat? -
Plata #7339 Hát a két magyar videó szerintem nem sokat ér.Elavult régi videók,és nem mondanám jónak sem.Az angol az a küldiket mutatja be,az még jól jöhet.
Szerintem egy jó magyar flottával jobban jár mint honlapokkal,komolyabb flottát keress,nem sokat találsz magyarból,mert a legtöbb elég idióta.Őszintén szólva két magyar flottát mertem volna ajánlani az UHF és a HGF flottát,de UHF nem tom él-e még.Többi flottával nem jársz túl jól. -
voros12 #7338 Köszönöm.
Igen sajnos én a star trek világában egyáltalán nem vagyok jártas, viszont a játék nagyon tetszik. Így 3 óra után már jobban átlátom a dolgokat. De ha még bármi kérdésem van feltétlen írok. -
gunji #7337 Hát..., igazából nem ismerek ilyen magyar oldalt, ha van egyáltalán. Angol nyelvű leírásokat könnyebb találni. Talán segít itt balra fenn a STO faq, vagy a játék wiki oldala, de a STOacademy oldalon is sok leírást és segédletet lehet találni (ami mivel magán fenntartású, sokszor lassú). A youtube-on viszont találhatók angolul is és magyarul is ismertető videók (pl. ez, ez, vagy ez (elnézést, ha rossz videót linkeltem, mert nem néztem meg őket, csak beléjük tekertem)).
(Nekem sokat segített, hogy ismertem a tévés és mozis filmeket és sorozatokat, valamint a 'kvázi elődöt': a Star Trek Bridge Commander című játékot.)
De kérdezz nyugodtan, biztosan tudunk rá válaszolni
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.21. 00:23:26 -
voros12 #7336 Nem tudtok esetleg valami oldalt, ahol az alapokat meg tudom nézni, mert játszottam másfél órát és kb csak tátottam a szám , hogy ez mi? és ez? és ez? :D -
Plata #7335 Fleetes hajó semmit sem kap meg,csak egy sima üres hajó,+1 konzol hely +10% hull,De se konzol se képesség se fegyó se ecetera.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 22:19:41 -
#7334 Ha jól értem akkor: vegyünk egy példát. Mondjuk megveszem 2500 zenért az avengert. Akkor az kap egy konzolt, amit ugyan az az avenger fleetesként nem kap meg? -
gunji #7333 Áhhá, köszi. Jé, még az Aegis setnél van ilyen :D
Mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy lesz borg konzolom stf-k nélkül. Így legalább már érdemesebb oda is benézni.
De legalább most már tudok kockát is robbantani :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.20. 21:41:49 -
Plata #7332 Disable visuals a borg alkatrészre. -
Plata #7331 Én F2P vagyok,úgy kezdtem mint te,van kb 30 darab 50-es karim,mindnek zenes vagy lobis hajója van,szinte mindnek más,szinte minden zenes hajó megvan,van akinek egy rakás lobis hajója van.Ha van türelmed és jó flottát találsz bármit elérsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 21:27:55 -
voros12 #7330 Sziasztok, új vagyok, és az a kérdésem lenne, hogy ha az ember elkezdi ezt a játékot teljesen F2P-el játszani akkor mennyi hátránnyal indul mint aki fizet? -
gunji #7329 A fedes hajókon a borgos vizuális effekteket ki lehet kapcsolni valahogy? Nem mintha nem néznek ki jól a kis zöld pamacsok, de sajnos nem szimmetrikusan helyezkednek el, s ez így kicsit bántja a szépérzékemet ;) -
Plata #7328 Ha nincs klingonod,akkor nem sok értelme van beszélni contrabandozásról,fedesnek nem nagyon jön,esetleg veszel exen 50k ec-ért darabját és beváltod valamelyik secu officernél.Gondolom fleet hajók 5 vagy 6 modulba kerülnek,annak akinek nincs meg a zenes,akinek megvan annak 1-2.Mivel az új hajók konzoljai brutálok lesznek,semmi értelmét nem látom úgy venni fleet hajót hogy nincs meg a zenes,igaz most sincs értelme.Mert a zenes hajók atom jó konzolokat és fegyvereket adnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.20. 20:27:01 -
#7327 Erről a contrabandos dologról mondanátok pár szót? Mivel egy karakterem van nagyon nem gazdagodom meg belőle, de a dilithium mindig jól jön :)
Apropó dilithium. A flottás hajó vásárlás fog változni? Most arra gondolok hogy érdemes e (az árfolyamot most hagyjuk) fleet modult vennem, vagy csak gyűjtsem a dilit és nézzük meg mi lesz? Persze gondolom a tier 6osokhoz kell majd 6-7 darab.