Zero001#10414
Nem sok teteje van kiragadni az osztogatást, mint eseményt és azt hasonlítgatni össze. Lehet, hogy máshol nagylelkűek, de ott havidíjat fizetsz egész évben a nagylelkűségükért, ahhoz képest meg lehet, hogy még szar is amit kapsz. (Ez csak egy példa volt, konkrét mögöttes tartalom nélkül, mielőtt elkezdetek tippelgetni melyik játékra gondoltam. Egyikre sem konkrétan, nem is tudom, máshol milyen) De ebben a játékban minden kifarmolható, úgyhogy még értelmesebb is a szarabb dolgokat osztogatni amit úgysem vesz senki, mint az a helyzet, hogy "ja, hát ez megvan már. meg ez is. meg ez is.".
Egyébként meg tök jó új karakter húzásakor nem a tökalap ingyenes szart váltani ki, hanem egy "pénzes" kishajót, még akkor is, ha csak 3-4 órát ül benne az ember. Ingyen fasza, 750 zenért soha nem vettem volna meg őket.
Ruhák nem az én világom, pont leszarom a dolgot, illetve még örülnék is neki, ha mindenki egyenruhában szaladgálna. Jobban nézne ki, mint ez a vásári forgatag, meg jobban hozná az ST fílinget. Én csak zsebre vágtam és szarok rá, de biztos van, aki pozitíve örül is neki. R&D pakkot nem látom át, hogy mennyit ér, biztos jól jön majd.