Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"The Subscription service is temporarily down, please try again at a later time."
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Bár amig azt toltam, nem alakult ki normális gazdaság, de abban legalább a lehetõsége benne volt. Meg aztán az nyitottabb pvp sokkal érdekesebb ennél - a port foglalásról nem is beszélve. (Persze elméletben, mert mint mondtam nem toltam addig - de legalább a lehetõség benne volt).
A másik amit szeretnek itt emlegetni, az az exploration. Ami igazából nem más, mint egy elég egysíkú küldetés generátor. (Minden fanboy tegye a szívére a kezét - amikor nagy ígéreteket tettek a felfedezésre, mint a játék egyik legfontosabb részére, nem ezt reméltük). Viszont számomra nagyon pozitív, hogy ezekért is lehet badge-eket szerezni, amiért extrásabb cuccok vásárolhatók.
Az ûrcsata hasonlít a potbs hajós részeire, de ebben szerintem az sto az összetettebb. Bár csak 2.5D, de ez csak minimális gond (végül is a filmekben is általában minden hajónak egyfelé volt a teteje 😉 ).
Na, mielõtt nekem esnek azt még leszögezném: mindezek ellenére sikeresen felpiszkálta bennem a star trek fant, és megvettem 😊
Megyek külföldre februárba, ha hazajöttem azt hiszem ki fogom próbálni, remélemaddigra nem maradok le túlzottan
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
A többi hajóról alapból nincs kép?
Itt minden megtalálható fegyverek száma adott hajón Bridge officerek száma rangja consolok stb.
Van craftolási lehetõség is a játékban. Kicsit még kiforratlan de az ûrben/földön vannak scannelhetõ tárgyak amik ilyen kis kártyákat adnak (technologiai leírás ötvözetek stb.) van belõle sokféle amiket ha összegyûjtesz és elviszed a memory alpha-ra vagy earth space dockba (itt vannak a crafterek) akkor fejlesztheted vele a fegyvereid bonus statját (plusz critikal...stb) de sokféle képpen hozzátudsz jutni jobb cucchoz:
questelés
pvp
explore mission
drop
craft
Ha valaki a grindelést szereti annak ott a explore mission vagy pvp mert itt tokeneket kapsz amibõl különbözõ cuccokat tudsz vásárolni de a mission rewardokból is lehet kék cuccot kapni.
Menekülni csak nagyon ritkán éri meg leesett pajzsnál meg nagyon nehéz is mivel ahhoz ,hogy gyorsabb legyél mint a másik minden energiát a "motorba" kell átirányítani és ezzel a shieldeknek nem lesz elég energia nem beszélve a fegyverekrõl. Persze vannak batteryk (helyi potion) amivel lehet javítani a helyzeten esetleg csapattárs át tud küldeni neked egy kis plusz energiát a shieldbe vagy hull-t javítani de sok más skill van ami ilyenkor jól jön. Ûrharcban nagyon sokat számít a manõverezés ,hogy mindig azt az oldalad mutasd ahol a legerõsebb a pajzsod vagy ,hogy a limitát tüzelési szögû fegyvereiddel tudj tüzelni persze van olyan ami 360 fokban tud lõni de feleakkora sincs a dps-e mint annak ami csak 45 fokban. Lehet aknázni is ami jó poén meg persze ott van a földi pvp ami nagyon feelinges. Sok lehetõség van a játékban 😊
ez gyakorlatilag a potbs-k a star trek-esített változata, ami mindenképp jó alap sztem, mert potbs-van olyan pvp, amit a normál fantasy mmo-khoz képest teljesen más és mégis élvezetes. A pajzsok állítgatása fegyvertípusok is tök hasonlóak, bár a leírtak alapján nekem potbs még mindig komplexebb a craftal együtt.
Ami érdekelne: Az ûrben a mozgás hogy néz ki egy fleet harcnál? Mert videón láttam szépen lehet forogni, de süllyedni/ emelkedni is vagy csak 2d-ben 3d-s feelingel? Van-e lehetõség fedezni egy másik hajót (mint potbs-ben mikor a lesérûlt hajó elé akit épp lõnek behajózik egy ép hajó, így takrásban tud javítani az elsõdleges célpont) aszteriodákon kívûl, vagy csak simán jobb ha megszökik elgyorsulva?
Ha jól értem akkor a boardingolá még nics meg, tehát ûrben pukkánis megy a harc, de ez késõbb lesz..?
Minél erõsebb egy fegyver annál kisebb szögben lõ tehát manõverezés is fontos Cruiser hajók baromi lassan fordulnak míg a tacticalok sokkal fürgébbek és csak õk tudnak cannont felrakni. Manõverezést befolyásoló skillek is vannak de ha az Auxalary energiaszintét magasabbra állítod akkor sokkal könnyebben fordulsz ha az enginet akkor gyorsabban haladsz ha a shieldet akkor azok többet bírnak ha a fegyvereket akkor azok erõsebben lõnek. Sorolhatnám még ,hogy miminden van még pl: annyi skill variáció mint sehol sem. Bármilyen classal beleülhetsz bármilyen hajóba stb...
Boardingolás nincs és ha lesz is az nem mostanában lesz. Boarding party nevü skill van ami elindít 3 kicsi shuttlet az ellen irányába (le lehet lõni õket) ha átjutnak akkor megölik az ellenség legénységének 1 részét ill. lekapcsolhatják valamelyik fontos rendszert (fegyverzet, pajzs,meghajtás,auxalary) pár másodpercre. Pvp nem zerg jellegû legalábbis nem úgy mint WHO ban. Minél nagyobb hajó ban ülsz annál hosszabb annál több skill áll a rendelkezésedre meghát ott van a Cloak/MES Klingon BOP pl csata közben is el tud tünni.
Van még sok-sok dolog amirõl írhatnék még oldalakat. Ha van kérdés szívesen válaszolok.
startrekonline.hu
PvP-ben el lehet rejtõzni egy aszteroida mögé és közben az ellenség nem tud téged lõni.
startrekonline.hu
Azért irtam ide hogy akit esetleg érdekel olcsóbban megveheti ha
már nekem nem jött be a játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
jol latom akkor urben meg foldon is va harc, kicsit hajaaz ez nekem potbs-re, jol gondolom?
<#hehe>#hehe>
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ingame is Vismajor-ként (Vismajor@Vismajor) találtok meg, bár még nincs minden jog beállítva, így én sem tudok invelni, de írjon rám akit érdekel a HGF flotta (Hungarian Gamer Fleet) és majd keresek valakit akinek van joga invelni.
Minden MMO a küldetésekrõl szól, amelyik nem azt hívják farmolós MMO-nak, ami leginkább ázsiában népszerû, itt nem. Én az OB-ben minden nap összefutottam a többi HGF-es tagok valamelyikével, pedig nem kerestem célzottan senkit. A küldetések nagy része pedig csapatos küldetés. Az az érzésem egyesek csak néhány órát játszottak és ennyivel akarnak nagy következtetéseket levonni.
Sokan próbálják a Star Trek Online-t az SWG-hez, SGW-hez, TOR-hoz és EVE-hez hasonlítgatni, pedig teljesen felesleges. A STO-t stílusban két MMORPG-rõl akarták mintázni: A WoW-ról és PotBS-rõl és nem akarták, hogy a játék hasonlítson az fentebb említett játékok valamelyikéhez is. Hál' Istennek ez sikerült is. Aki nem hiszi az olvassa végig a fejlesztõi naplókat😛
startrekonline.hu
Nem létezõ patchek letöltése le fagy a luncher??....
Nekem továbbra is baromi élvezetes a game talán azért mert baráti társasággal játszom együtt de kb. minden mmoban ez a lényeg. Csak ajánlani tudom. Béta alatt többet játszottam vele mint az Aion-nal 1 hónap alatt. Nagyon sok ötletes küldi van persze olyan is van ami ismétlõdõ küldi de ha nagyon unatkozom ott a pvp. Kezdõknek szerintem pont jó fokozatosan nehezedik a játék Commander szinttõl felfelé már vannak komoly csapatot igénylõ küldik is.
A Hajódat Bridge officeredet folyamatosan tudod fejleszteni/cserélni több variáció van benne mint akármelyik mmoban (rengeteg skill van). Klingonoknál meg egyes hajókon megkötés sincs ,hogy milyen tipusu Bridge officert teszel be és hamarosan jön a PvE tartalom oda is. A játék sokat fog fejlõdni az elkövetkezendõ hónapokban akinek most nem tetszik nézzen vissza késõbb trial biztosan lesz.