Raulblanco7#10256
Azt én is imádom, mászkálni ide oda fel, olyan képeim vannak, olyan helyekről, hogy macskával sem hiszed el, hogy oda fel lehet jutni, de feljutottunk :)
Vagy emlékszel a régi ESD, exchangere? Ott felette a lámpákon ugráltak a macskák, de Én feljutottam Human karakterrel, igaz hogy 3 napig szórakoztunk ott a haverokkal, de végül 2 utat is találtunk, és sima emberrel felmásztunk... először csak egy fal tetejére, oké, innen nincs tovább, ez is szép... de esetleg arra még lehet hogy tovább lehetne menni... nézzük meg, és eljutottunk kicsit feljebb mindenféle díszeken keresztül... oké, ez már tényleg a max... de várj, az a lámpa nincs is olyan messze, hátha... pár óra próbálkozás megint, mert 3-an voltunk haverokkal és versenyeztünk, hogy ki jut fel előbb, és végül csak sikerült.... oké, de ez már tényleg a max... vagy, hm, ha ott arra, ott arra, akkor az a magasabb lámpa sincs olyan messze, és oda is felmentünk... aztán a lámbpának a tartóján feljebb, onnan át egy magasabb lámpára, arról egy másikra, és a legutolsó középen lévő lámpa a legnehezebb, oda jó ha minden 2. próbára fel tudok ugrani humannal... persze ez régen...
egy másik ilyen nagy mászós projekt az flottás nagykövetség főtermében van, körbe oszlopokkal egy csarnok, na oda fel az oszlop tetején a körívre... 2 napig próbálkoztunk, mert csak egy adott teknikával egy adott irányba lehetett menni, és mikor felértünk a bejárat feletti kiálló részre, ahonnan csak simán át kell ugrani a körívre, jött az izgulás, jajj, ez nagyon egyszerű ugrás, nagyon közel van, és ha elvétem és túlugrom? 2 nap volt ide is feljönni... nem vétettem el, de jött a csalódás, nincs ott a körív fizikailag, csak oda van rajzolva, átestünk rajta le a földre :)