46660
  • RoboKutya78
    srácok már meg akartam kérdezni
    Egy bizonyos pittyegő hangra lennék kíváncsi hogy az mit jelez (ti-ta-ta) vagy valami hasonló pittyegés.
  • Plata
    Az 1000 favoros ruha 7.5 misi az 500 favoros 4.3 misi.
  • RoboKutya78
    azt hittem hogy a csicsamicsa fürdőrucikat jobbam megéri feltenni.
  • Plata
    Szerintem az 500 favoros String a legjobb.se az 1000 favoros se 750-es nem jött be.
  • RoboKutya78
    hurrá elkelt a klingon rucim 25 milláért:)
    öröm a kárörömben hogy elvertem 14 millát fürdőrucira így most csak 35 misim van
    elvileg ma meglesz egy fürdőrucira való veszek egy 1000 pontosat kidobom 14 milláért remélem elviszik:)
  • Raulblanco7
    Nem igazán éri meg a szarakodást vele, az tény.
  • Plata
    Jön az S9.5.Katttt
  • Plata
    Hát én akkor sem csinálnám,20 lobiért accot kreálgatni,meg karit.És 100 tokennel még egy misit sem keresel.
  • Raulblanco7
    egy barátom mikor ilyesmit csinált, úgy tapasztalta, hogy levelet küldeni itemekkel benne nem igazán enged teljesen új accounttal, de tradelni lehetett.
  • RoboKutya78
    nincsmailt elfogadja:)
  • Plata
    Kiskapu helyett ez egy egérlyuk.Bár ha valóban csinálsz 500 accot az nem rossz pénz,de igen sok idő és igen sok emailcím kell.Habár ha van kamu email cím generátorod akkor nem olyan vészes.Egy rahedli játékban beváltható kódot szereztem kamu emailcím generátorral.
  • RoboKutya78
    keresgélem a kiskapukat ami eszembe jut de úgy látszik ez egy baromi nagy rozsdás vasajtó:)
  • Plata
    Úgy rémlik új accountal még privát üzit sem lehet írni,meg hasonló baromságok.Csináltam alt accott,mondjuk még régebben,de volt egy csomó hülye megkötés.
  • RoboKutya78
    mailben átmegy a token, van egy accom annak volt 30 kristálya azt átváltottam igaz a kari már 18 as.
  • Plata
    Friss új accountal sztem még tradelni sem lehet,a pénzt lehet át se tudnád adni.És 100 tokenen keresnél 950 ezrett,az túró.
  • RoboKutya78
    gondoltam ötlet, de akkor iszok még egyet és hátha kiokosodok:)
  • Plata
    Kamu acc no,hamarabb szerzel 100 tokent risán,mint account kreálgatásokkal.
  • Plata
    Jesszus,ez nagyon hülye ötlet.100 token lófingot sem ér,rá adásul ha rájönnek hogy minden regelt camu acc a tied még bannolhatnak is.
  • RoboKutya78
    ha mázlid van bejön 20 darabból 100 token ha jól figyeltem
  • RoboKutya78
    a lobbit átváltom tokenre és az már az:)
  • RoboKutya78
    Esélytelen? bár gyorsabbnak tűnne a dolog ha müködik bár nem emlékszem mikor adja meg a kristályt level 5 nél?
  • Fabio Capello
    de annak mi értelme, lesz 20 lobi 500 accountján, a lobi nem tradelhető...
  • Plata
    Ha az az ötleted hogy csinálsz 500 accot és minddel kiveszed a 20 lobit,akkor azt mondom őrült vagy.
  • RoboKutya78
    srácok még most is kapunk 20 kristályt ujj arcos karakterbejelentkezésnél?
    mert támadt egy ötletem:)
  • GaborST
    kérdés Betazoid jó lenne enige karinak?
  • Raulblanco7
    amikor a hídra mész, gondolom nyoma sincs ennek a helynek
  • RoboKutya78
    Bakker ez a Risia hajó tényleg bulihajó?:)
    Remélem ez a verzió választható skin lesz rá kicsit furi lenne ilyen fedélközzel harcba vonulni :)
  • Plata
    Ki lehet játszani.
  • GaborST
    nekem is van egy képem meg egy kérdésem!
    nem úgy van hogy csak a Risian lehet fürdőruhát hordani?

• Raulblanco7
    Két parancsot írnak ott az első hozzászólásban amit be kell írni, gondolom szebb lesz a kép, meg a felbontást mondták még meg, illetve ajánlott a high quality, és csak 1 kép per hónap.
  • RoboKutya78
    Máris beneveztem vele:)
    remélem jól csináltam
    http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=17486311&posted=1#post17486311
  • RoboKutya78
    ja gondoltam rá ez csak egy kivágott rész bár a nagy se jobb minőség
    talán ez már jó lenne rá ki tudja hogy kell benevezni ?
  • Raulblanco7
    Ez nagyon jó, jobb minőségben még a háttérkép versenybe is nevezhetnéd, nem tudom van-e még, egy kis zent lehet nyerni, meg bekerül a játékba töltőképernyőnek.
  • RoboKutya78
    Orioni klingon a naplementében :)
  • GaborST
    Ok köszi majd kinézem valamelyiket célnak :)
  • Plata
    Nem sok orion hajó van,20-as Dacoit,30-as Corsair és a 40-es Marauder.Mindegyik flight deck cruiser,vagyis fél carrier.Vagy még ottvan a kétféle 50-es fleet Corsair.Van a gyengébb 200k fc-s és az erősebb 20k fc 4 fleet ship modulos.
  • GaborST
    Na csináltam egy ori enige karit!

Ahoz melyik ori hajó lesz a jó ?
  • Plata
    Hát ahogy gondolod,az engi groundon nagyon jó móka.Jó kittel jó doffokkal mókás.
  • RoboKutya78
    szerintem földire tutti jó főleg az arzenál miatt amit magaddal vihetsz. sokáig nekem is a tak volt a kedvenc de kezdem komálni az engit
    plata adott pár ötletet a turrettekhez:)
  • GaborST
    nem tom merjek-e enige karakter kezdeni mert vanegy pár sc meg tac is de enige nem volt nem tom milyen
    ott mire kell rámenni?