• Gundark 1 1
    Sajna van ilyen. Akkor ez olyan lehetett neked mint nekem amikor mondtam a csávónak hogy legalább a fegyvereket húzza 100%ra egy űr stf-en. Megsértődött.
    Érdekes hogy mostanában a bogár elite küldinél viszont nem találkozom ilyenekkel. Legalább olyanok jönnek mint én és frankón tudunk dolgozni.
    Bele vagyok hülyülve a földi cuccokba :) Most az omegát építem, eddig valahogy elkerülte a figyelmem. STFtől függően öltözöm be valamelyikbe. Már egy csomó dilit elvertem a páncélokra :) Közben fejlesztem a hajót is szóval ismét csessze meg a 8000-es limit :)

Viszont látok mostanában néhányszor egy fegyvert ami nem tudom micsoda: kétkezes, fekete a fegyver, beteg zöld fénye van, olyan mintha valami borg lenne, kisebb mint a minigunok, és lekerekített a hátulja, úgy néz ki mintha két henger lenne a végén. Mondjuk nem tudom mennyire lehet vele aratni, de az omega autocarabine tetszik :)

Mondjuk érdekes amit mondasz Zemanov elvtárs, szerintem is jobban örültünk volna valami kánonosabb hajónak. Pl egy tááájfun :) Mondjuk persze megnézem ezt is, de hátha jobb mint a kis téli hajócskánk. Úgyhogy Plata légy kedves nem kárálni már most, mint anno hogy milyen szar :) Pozitívan gondolj arra a kurva hajóra :)