Zero001#10141
De most miért? Én tök szeretem a kis genyókat.
Mondjuk szerintem ez az össznépi shuttle hate alapvetően user error alapú. Látom a sok gyökeret az alap felszereléssel, egy szánalmasan gyenge single beammel meg egy fotontorpedóval balfaszkodni... hát úgy tényleg a bazd meg és a rohadj meg közötti a nehézség. Mintha az emberek elfelejtenék, hogy az is egy hajó, és azt is lehet optimizálni, mint a nagyokat. Csak korlátozottabbak a lehetőségek, de attól még vannak. Zenes vadászgépekre pl lehet tenni dual heavy cannont, ezekre a kis szarokra is lehet kiváltani repus szetteket (szökőévente egyszer látok ilyesmit), meg ugye nem ártana tudni, mit kell csinálni azon a szájbavert pályán. Atmosphere assaultnál még nincs gond, mert azt azért egy okosabb majom is teljesíti csak lassan, de a vault shuttle eventnél rendszeres, hogy csak én tudom az ötös partiból, hogy mi a francot is vár a pálya tőlünk, mit is kéne csinálni.
Semmivel nem nehezebbek szerintem ezek a mapok a nagyhajós pályáknál, csak arányaiban több a semmire sem használható hülye csapattárs. Azok az istenbarmák, akikről fél oldalakat tudtok kifakadni, ha egy vagy kettő belőlük betéved elite stf-re... na a shuttle eventen csak olyanok vannak, és már az advanced gyakorlatilag teljesíthetetlen átlag public csapattal. A normál is el tud tartani egy órát, mire mindent kilövök egymagam, miközben a többiek csinálják a teljesen hatástalan, de legalább szép színes égcsíkozást.
Egyébként fed oldalon valami rejtélyes okból kifolyólag kaptam egy Yellowstone Runaboutot. Nem tudom, mire, de örültem neki.