46658
  • Plata
    Az Ec bughoz sok pénz kell hogy ki tudd használni.Jelenlegi áraknál minimum 400 misi kellene,ha jól számolom.Dili bug is titkos volt,mindenki titkolta.Ec bugot sem véletlenül titkolták,ha mindenki tudott volna róla abból semmi jó nem lett volna.
  • Raulblanco7
    leírtam épp elég segítséget, aki ezek után akarja, meg tudja találni... bocs, hogy nem rágom a szádba mit csinálj.

leírtam egy jó módszert is, jah, hogy lusta vagy hozzá... szopózni, ahogy mondtad.

ha valaki azt kérné, hogy mutassak egy példát az irigységre, a te hsz-edet küldeném neki :)

igen, sokan csinálják, minél többen, annál kevésbé lehet áron adni azt az egy cuccot ami onnan esik.
    csak példaképpen, hogy milyen érzékeny a piac, 2 hét alatt kb 20%-ot esett az ár, mikor én is elkezdtem.
    add hozzá azt a pár főt aki innen becsatlakozna, és kiderül, hogy igencsak rosszul járna az aki eddig csinálta, de ebbe belegondolni már nem megy neked, csak a pocskondiázás :)
  • Plata
    Neked pénzbe kerül,vagyis dilibe,F2P játékosoknak 10k dili a foundry unlockolása.
  • GaborST
    de az akkor hogyan csinálnék valami nagyon fain kölldit
  • Zero 7th
    A foundry küldetések játékosok által gyártott dolgok, te is csinálhatsz. Valami jutalmazási rendszer is van, hogy akik megcsinálják a küldetést, felajánlhatnak a kapott dilihiumból valamennyit (asszem 10-50-100, tetszés szerint) a készítőnek.
  • GaborST
    ja azt amúgy már rég kérdezni akartam de most, hogy írtad megint fel öttlött bennem ez foundry dolog
    láttam valami ezzel kapcsolatost a karakter választó képernyőn (Create Content) ezt ez arra való?
  • Zero 7th
    Úgy tűnik neked nem jön át, mennyire parasztnak tűnsz ezzel a "nekem van ám módszerem, bibibííí, de nem árulom el, hogy ti ne tudjatok sok játékpénzt keresni!" szarrágással.

Egyrészt, mintha tényleg valami egetverő eredmény lenne, hogy ki tudsz használni egy bugot (aminek a megtalálása leginkább mák kérdése, mint bármi másé), másrészt meg mintha bármi hátrányod származna abból ha elárulod... De nem, inkább vered a nyálad egy oldalnyit, épp csak az információt nem közlöd.

Ne érts félre, pont leszarom ám a dolgot, és eszembe nem lenne buggal csalni, úgyhogy felőlem aztán fel is dughatod magadnak. Csak ez, hogy most megpróbálsz felvágni vele, vagy épp azt várod, hogy bő nyállal tövig szopjunk azért, hogy eláruld, eléggé kicsinyes, és röhejesen szánalmas.

Gondolom egyébként meg egy kereséssel megtalálom a "titkot" a neten, ha akarom....
  • GaborST
    ok ez frankó
    látod én nem kértelek mégis leírtad
    amúgy meg igaz lehet nem is lenne rá időm

ja és köszi!
  • Raulblanco7
    Örülök, hogy sikerült megértened a lényegét :)
  • Zero 7th
    Úúúú, taníts mester! Megérinthetlek, mert van türelmed exchange-dzsel szopózni, meg mert találtál egy bugot?
  • Raulblanco7
    Gabor, csupán nem szeretem azt amikor valaki nem tud önállóan boldogulni, a játékból is azért (is) lett elegem, mert mindenki engem kérdezgetett a flottában minden kis problémájával, volt aki már wc-re sem ment ki anélkül, hogy előtte ne kérdezze meg, melyik kézzel törölje ki... talán kicsit túloztam.

Elmondhatnám akár, de tudod mire mennél vele? Semmire.
    Ellenkező esetben már rég szereztél volna egy csomó EC-t magadtól is.

Exchange, keress itemeket amiket ár alatt raktak ki, vedd meg, add el normál áron.
    Nekem ez már túl kevés profitot ad ahhoz, hogy szarakodjak vele, szerencsétől függően napi 1-2-5-10 millió.
    Lila 11-es 12-es űr fegyverekkel kereskedtem sokat, mikor még kezdő voltam, többségén csak pár százezres a profit, de sok kicsi kevés nagy idővel. Van ahol milliós profit van, elvétve találsz több milliós profitot is, egyszer volt egy 12-es acc3-as lila disruptor dhc-m amit 100 millióért vettek meg.
    Egyszer eladtam egy sima 12-es lila deflektort 20 millióért, egyszer (ez most volt pár hete) egy duty officert 100 millióért, tény, hogy régen esett egy packból, lila volt, és nem volt ilyen exchangen, de akkor is, 100 millió...

Dilibugot megsúgták, oké, de csak annyit hogy vegyem fel ezt a 2 - 3 küldit és csináljam meg, kapok mindegyikért 1440 dilithiumot, azt már én magamnak továbbgondoltam, hogy ha ez működik 2-vel, akkor működik 50-el is, ok, csináltam hozzá magamnak 50 foundry küldit és toltam nagyban, aki ts-en volt, bárki, annak el is mondtam mit kell csinálni, aki nem járt fel, az így járt, azért végül kaptak ők is 5 küldit a napi 8000-hez, de az egész flottából csak 1 azaz 1 embernek esett le, hogy ha működik 5-el, akkor működik 50-el... és keresett még magától, a többi csak örült az 5-nek és szomorkodott mikor vége lett.

Ec bug, senki nem mutatta, csak megszereztem egy gagyi itemet amit már régóta akartam, mert azért gyűjtögető vagyok, és találtam valamit azzal kapcsolatban, egy doff küldi, elindítottam, elég jól hozott rewardban, elindítom újra, és gondoltam egyet, megnéztem el lehet-e mégegyszer, miért lehetne, de el lehetett... oké, ha lehet 2x. lehet 20x, mert ugye annyi a doff küldi limit. Aztán megint gondoltam egyet, és megnéztem hogy el tudom-e indítani 21-szer is, miért tudnám, de azért nézzük meg, tippelj, igen, el lehetett.
    Hm, ha 21x lehet, akkor lehet 2000x is. 2000 x sok ec matematikai ismereteim szerint jobb, mint 20 x sok ec, ha a két sok ec egyenlő. Szintén, aki ts-en volt, annak mondtam, több flotta társnak még kölcsönt is adtam a hozzá való itemek beszerzésére, hiszen egy napi profitból 100-250 millió ec, simán visszaadta azonnal... persze volt munka a doff küldihez kellő item farmolásával, mert doff nem kellett hozzá, csak egy pár item, amit venni nem igazán lehet gazdaságosan, csak farmolni.

Végül ez amivel most farmolok, már évek óta benne van a játékban, csinálják is sokan, nem kell sok ész hozzá, hogy kitalálja az ember, csak elszántság a megvalósításhoz, bár én azért kicsit továbbgondoltam, szerintem kreatívabb vagyok, mint a többség, aztán kitudja :)
    De ha ez megnyugtat, nem tudnád csinálni... ezt látatlanban megmondom.
    Legalábbis úgy, hogy meg is érje csinálni.
  • GaborST
    Gratula hozzá!
  • Plata
    Jah az első két lobis hajómat amit ec-ért vettem és rá lobis szetteket úgy vettem hogy azzal a módszerrel kerestem meg rá a pénzt amit Raul mondott.
  • Plata
    Én tőle tudom hogyan működik vagy működött az EC bug.Dilit is bugoltunk együtt annó.Sőt én azt is tudom most hogyan farmol pénzt.Én lusta vagyok hozzá.Annak idején engem is be avatott az Ec bugos titokba,igaz én soha senkinek nem is adtam tovább.
  • Plata
    Nyugodtan el hiheted ismerem Rault.Nem viccel.
  • GaborST
    itt valaki beparázott azon hogy kivallatják
    nyugi nem foglak barátom

de jelenlegi kirohanásod igazi magyar mentalitást mutat légy hát büszke rá
  • Raulblanco7
    Ha jobb úgy neked, hogy azt mondod kamu, akkor igen, kamu, de nem az.
    Nekem sem mondta meg senki, hogy kereskedjek exchangen. senki nem mondta a dilithium bugot, sem az ec bugot, sem azt ahogy most farmolom, jah, de, a dilithium bugot mondták, nem számít, nekem sem mondta senki a többit, neked sem fogja, akartam ec-t, mindig találtam rá módot, hogy rengeteg legyen, szóval Te is tudsz találni ha akarsz.
  • GaborST
    ja vagy a másik oldala ha nem jön be "holnaptól az utcán élek"
  • Zero 7th
    Mint amikor a bankár mondja, hogy "Nem is értem, hogy hogyan lehet valaki szegény. Csak beteszek egymillió dollárt egy napra a tőzsdére, és megvan a havi kaviárpénzem"... :P
  • GaborST
    ok

csak az a bizonyos 60-80 misi szerintem kamu de mindegy
  • Raulblanco7
    Spoiler!
  • GaborST
    azért érdekelne hogy a francba farmoltál te 60-80 misit naponta igen csak nagy számokkal dobálózol
  • Zero 7th
    OK. Hogyan?
  • Raulblanco7
    EC-t k*rva egyszerű keresni a játékban, ha épp foglalkoznék vele, mert érdekelne akkor napi 60-80 milliót tudnék farmolni, farmoltam is ennyit, mikor belépegettem ezért. De nem igazán érdekel jelenleg a dolog.

Az általam ismert leggazdagabb játékosnak 11.500.000.000.- Ec-je van.... meg persze még jó pár száz millió, esetleg 1-2 további milliárd itemekben a bankjaiban, nem magyar. Magyarok közül szerintem Én, persze mióta nem játszom, lehet megelőztek.
  • GaborST
    már van 4 karimnak :)
  • Zero 7th
    Akarnak csinálni egy nagy csoportképet, mindenkivel fürdőruhában, június 29.-én. Gyűjtögess favort, hogy vehess egyet addig.
  • GaborST
    ez mit takar googe-t használtam de az felejtős

YES YES PPS,

summer event is up!

We want to make a picture of as much ppl we can get together, in
    your best looking swim suit(depends on your own opinion :) )!

You have time to get one till 29th June, so its enough time for ya all
    we think!

Do the dance event or hunting event(maybe with different chars)
    to collect much favs things...

We see us in game :)

@nic, @scorp, @renn
  • Plata
    Magyarok is árulnak EC-t,de nem ilyen drágán.Én sosem vettem pénzért EC-t,de ismerek olyat aki árul.
  • Fabio Capello
    Igazándiból nem átbaszás, csak kurvadrága... :D
  • Zero 7th
    Meg kaptam spamet, hogy 100millió ECket adnak 25dollárért. De az gondolom nettó átbaszás, de minimum adathalászat.
  • Plata
    Meg az sem árt ha ismer pár bugot.
  • Fabio Capello
    Ez nem egészen állja meg a helyét, van ismerősöm aki most lesz, hogy egy éve játssza a játékot, és százmilliói vannak. Nem olyan nehéz "gazdagnak" lenni ebben a játékban, csak kell egy minimális érzék hozzá :)
  • Zero 7th
    Négy éves a játék, aki az elejétől játszik, meg exchange-en forgatja a pénzét, annak simán orrán-száján folyik az EC, dilithium, meg a lobi.
  • GaborST
    én tegnap meglestem 120 milla volt változik állandóan na de tényleg kinek van már ennyi EC-je ez vicc
  • Fabio Capello
    Amikor legutóbb néztem Monbosht, 400 millió körül volt az ára :D
  • GaborST
    mondjuk én most erre gyűjtenék de neheze megy, nagyon ne űgy gyűlik az EC

bár ez se lenne rosz ha játszható lenne
  • Fabio Capello
    ennyi az egyetlen különbség, a haywire stackek száma.

Illetve még ugye annyi, hogy az Elachi hajók jönnek egy-egy saját speckó konzollal.
  • Plata
    Tudja valaki hogy mi a különbség az 1000 favoros superior és az 1500 favoros superior deszka közt?Azon kívül hogy az klingon?Eddig nem vettem deszkát csak 50-est.
  • Plata
    Darabonként 200 ahogy Fabio is mondta,a full szett elachi hajón a legjobb,bár arra nem emlékszem pontosan mit ad elachinak és mit másnak,600 lobi nem olyan sok,ha átlag 5 lobit számolunk ládánként akkor nyitnod kell 120 ládát kb.Bár ha mákod van kevesebbet,25 és 50 is esik néha.
  • Fabio Capello
    darabonként 200, a három együtt az 600.

Viszont a hármas szett bónusz, a Haywire, az elachi hajón a legeffektívebb, úgy hat chargeot kapsz, más hajókon csak hármat.