• Musaic
    Na. Először is viselkedjen már a fórum. Ez mindenkinek szól. :)

Rockk, a Fallout az egyik legjobb rpg amit valaha láttam. És idáig, aki valóban végigcsinálta, mindenki ugyanezt mondta(sőt az is aki még nem, de játszott vele valamennyit). A kijelentéseid előtt azt is érdemes megnézned, mit, MILYEN platformra írtak eredetileg.

A Halo-ról annyit, hogy játékfejlesztő vagyok 83 óta, és ennek a terméknek a "játék" szóhoz nem sok köze van. Szakmailag 0 a grafikája, a vudus időket idézi. A hangja még rosszabb. Van benne pár jó elgondolás, ami tetszett, de alapjaiban 0 az egész. Sőt inkább MÍNUSZ, mert rongálja a fejlesztők hitelét. ÜVÖLT róla hogy idióta menedzserek tolták előre, és a fejlesztők, mikor éppen nem tiporták a fejüket az öltönyösök, akkor gyorsan belecsempésztek valami értelmeset.
    És mielőtt még felfortyannál, hozzáteszem, hogy mindez a XBOX-os verzióra értem!
    Én, ezt hl (sőt lassan már hl2), C.O.D., r.t.c.w., medal rajongóként mondom!
    Mikor az első reklámcuccok megjöttek, azt hittem tényleg óriási átütés (sőt túlütés) lesz! Mikor megláttam MIT csináltak, nem akartam elhinni hogy ez az, amit reklámoztak.. Na ennyit erről.
    Ja, és mellékesen, amit láttam a d3-ból, az is egy rakat hulladék. Nem értem hogy tudtak ennyi semmit évekig fejleszteni! Végül: FPS NEM VALÓ KONZOLRA. SOHA NEM IS LESZ ODA VALÓ, AMÍG NEM LESZ RÁ EGÉR, vagy hasonló periféria.
    Az egész pc-kozol vita lassan rosszabb, mint az annak idején spectrum-c64, meg amiga-pc anyázás volt. Tök fölösleges az ilyen "dolog". Miért nem lehet felfogni a helyzetet és inkább azt modani: "nekem ez tetszik jobban, mert..." Mindig az teszi tönkre a dolgokat, mikor valaki objektívvé akar tenni valamit, holott minden a világon, MINDEN! SZUBJEKTÍV. Maximum annyi van, hogy amit objektivitásnak hívunk, az az egyes emberek EGYEZŐ (legalábbis nagyobb mértékben látszik annak) SZUBJEKTIVITÁSA.
    Na megint eleget bölcselkedtünk meg tudákoskodtunk mára. :)