• Rockk
    En jatszotam Gran Turisimo 4 Prologue ot Playstation 2 on, es tatott szajjal marattam! A kocsik nagyon jol neznek ki, van egy ojan vas feelingjuk, nem ojan baldog erzest kelt benned mint az Nfs Underground a pc n. Grafikailag sokkal jobban nez ki mint az Undergroun, hogy ne mondjam hogy a KOCSI ERZOOODIK! Simulacio! minden kocsi maskep megy ! a sebesseg erzodik mar 100 km/h nal! 60 kocsivan csak ebben a kis demo fele Prologue valtozataba, a tejesbe lesz vagy 300 ha nem tobb, es ojan kocsik mint Mclaren Lemans tol kezdve, Nissan 350 Z es egeszen kis rallys kocsikig, minden. Tehat ez a legjobb jatek amejket jatszotam valaha, es Playstation 2 n van! Mijen jatek van a pc-n amejkben enyi kocsi van, ijen jol erzodik a gameplay..
    Habar kerdezem maskep..Mijen autos jatek van Pc n amit erdemes jatszani? Meg az Underground is unalmas kezd lenni par honap utan es NAGyon gyenge az ijen Gran turisimo vagy Project Gotham racing hez kepest. A konsoleokon a jatekok MINOSEGE SOOOKAL JOB, grafikailag lehet nem erik meg a doom 3 mat MEG, de viszont sokkal jobban felulmujak a Nfs Underground fele jatekokat..es persze ne bejeszek a Fighting game ekrol, amik tulajdonkep nem is leteznek PC n... Vegyek be a pc jatekok fejlesztojek! Nem optimizajak csopet sem a jatekokat! most jelent meg valami huje vonatos tycoon, oszt 2, 6 os p4 kell legyen neki hogy csuszon. Konsole on minden jatek csuszik es van dynamic lightning, real time shadows, anistropoic filtering is, es az egesz 150-200 dollar! es 3 eves tehnologia es meg mindig ojan jatekok jellenek meg amik jobban neznek ki konsole-on mint nallam othon az Underground vagy bar mejk kocsis jatek (nem is tudom mijen kocsis ajtek van emellet amit erdemes jatszani Pcn?!!) ami Pc n van., peig nekem egy Radeon 9600 Xt m van, dx 9 full! leg ujabb tehnologia,mi? nesze neked, szembe kopp a Konsole 3 eves tehnologiaja, kis szerencsetlen geforce 3 generacios videkartja ami alig dx 8 as, jobb grafikaval csinalnak jatekokat mint nalam othon a pc re.Kivetel edig a Doom 3 meg a Ground COntrol 2. De A ground Control inkab grafika mint gameplay, ojan mint a colin mcrae, azert jatszod inkab mert jol nez ki, es NINCS OJAN ISTEN HOGY LE KOSON TOBB MINT 3 ora hoszara egy jatek se. A DOOM SEM!!!!!!
    A haveromnal viszont ell keztem jatszani a Gran turisimot 1 fele es 4 ig aszt sem tudtam holl voltam. ES meg valami . A gamepaddek Jatekokhoz Kotelezoek! A kejboard meg mouse legfejeb Fps eknel meg strategiaknal hasznos, A tobbihez muszaj legyen egy gamepaded FORCE FEEDBACKEL!1 vagy egy kormany, de akkor is en a gamepad mellet allok..
    tehat en eddig, 2000 ota kb 4000 dollart fektettem a gepembe! egy console csak 300 dollarba kerult volna, plusz egy chip, 100 dolcsi, plus a jatekok amik nallunk kb 200 forintert meg kapok, dvd-n, , es kesz.

Es ne is mondjam hogy 2 player jatekok Pc n nem is leteznek majdnem...ez nagyon nagy minusz..mi jobb annal mint 2 n jatszani egy jatekot?! Az igazi FUn! mikkor melleted van a masik, es valami adventure jatekot jatszatok, vagy fighteingot, vagy Autost, vagy sportot...
    A PC most egy nagy minusz egy gamernek mar csak a konsole jelentheti a jovot.. plane az xbox 2 meg ps3 mal a grafika ojan lesz hogy a doom kutyaf23a lesz mellete!