• Rockk
    Egy haverem most vett PS 2 ot, es mar Xboxot is akar venni! Pc je mar 4 eve van, most meg add ell belole hogy vegyen meg egy Xbox ot :).En szerintem mind a harom konsole jo, es meg eri meg venni oket, nem is lehet maskep,mivel hogy vannak exclusiv jatekok , mint peldaul a Gotham Racing, Dead or Alive Xbox on, a Ps2 szinten ott a Tekken, Gran Turisimo..es mind a 4 nagyon jo jatek..persze ezek csak par peldak...de meg van csomo ijen, hogy a Gamecube-ot meg se emlitsem.
    A pc-n szinten vannak par jatekok, FarCry de az mar van Xboxon is, es az Fps eket nagyon egyszeruen es jol lehet iranyitani a Gamepadrol, az analog okkal, es meg force feedback is van :D ami szuuuper mikor a seggedbe lonek egy raketat erzed ahogyvibral a mancsodba :D :)). A startegiakat szinten konyu jatszani a gamepadrol..csak meg kell szokni..
    En szerintem viszont akkor is jobb a mouse meg a keyboard a stratgiakhoz meg az Fps ekhez. De mire jo a nagy Pc ha nincs rajta egy jo jatek? Es ha meg ki is adnak egy jo jatek, egybol egy p4 2,4 ghz 512 ddram meg 6800 as kell hoza? Megint ki adunk egy vagyont csak azert hogy jatszhasunk egy gyonyoru jatekot , de ami anyira ures belulrol hogy nem kott le tobb mint maximum 3 ora egyfojtaba, legfejeb verjuk a melunket mikor at jon egy haverunk mijen jol nez ki a jatek, de persze 10 perc mulva mar ell mulik a csoda, es jon az az ok..szep szep..na meny mar ki ebbol a sza343bol!
    A jatekok naaagyon jok a Konsol on most, van mindefele jatek, mindenkinek a gusztusara es a 80 szazalek esetbe nagyon jol van meg dolgozva, hogy ne is beszejek arrol hogy nagyon jol optimizajak az engine jet.
    O..es ha emulatorokrol jon a szo..meg N64 es emulator sincs ami jol vinne minden jatekot, es ahoz is egy 2 Ghz + gep kell hogy ne akadozon vele egy Super Mario 64 es jatek ami 1998 ben jelent meg!
    A psx emulatorok most eleg jok, de ezekhez is egy 1,5 Ghz gep kelllegalab.
    PS2 emulator nincs amejk mukodne, es ha mukodne is...hat hasonlitsatok osze az n64 es jatekokat a PS 2 jatekokal, es ra josztok mijen szintu gep kellen ahoz hogy fusson a jatek! Xbox-szinten.

En szerintem kell legyen othol egy PS2 egy XBOX es egy Pc, ha munkarol van szo, vagy multimediarol.

2. XBox Live meg jelent megy halozatba , tokeletesen. PS2 ugy ertetem szinten lesz halozata. A konsolok en szerintem viszont inkab a 2 jatekos fajta jatekokra teszi a sujt, mert az az igazi..annal jobb nincs mint mikor egy haverel valami 2 playerest jatekot nyomtok orakig a tv elot, melleted van..meg tudod utni, nevetek, etc..sokkal job mintha 300 km re lenne toled es chattelesel komunikalnatok..

P.S. bocsi a hejes irasomert..nem magyar suliba jartam, de tanulok most :D

Special Messafe for 1234. : Vedd be :P

P.S.