hát igen, 64 K ba nagyon sok mindent be lehetett sűriteni, ma ennek pár ezerszerese is kevés.
Konzolt nem igazán ismerem, de én nem csak azt okolnám a mostani helyzetért. Mindenki, minden elérhető játékot ki akar próbálni, játszani akar vele, ez főleg a szélessávú net terjedésével teljesen elérhetővé vált. EGy nap alatt letöltesz egy játékot, felteszed ( még csak ki sem kell írni cdre, még ennyi fáradtság sem kell hozzá ), egykét óra próbálgatás játszás, és már rögtön leszarozzuk, hogy persze a másikban ez meg az mennyivel jobb volt. És a cél az hogy beirhasd a fórumra, hogy én vittem végig leghamarabb.. Aztán jön a következő játék..
A másik dolog, hogy a jójátékok korszaka, meg a warcraft 1 mennyivel jobb volt... a múltat könnyű visszasírni, amikor még fiatalok voltunk, bla-bla. Ha most megkérdezünk egy nálunk 7-8 évvel fiatalabbat ( aki most éli azt a korszakát, mint mikor a wc vel játszottunk ) neki a mostani játéktömkeleg tetszeni fog.. Nem hiába vannak az eladási listákon is (nekünk)igénytelen, szar játékok az élen..