• _Vegeta_
    Vegre vki aki normalisan atlatja az egeszet..
    Vegyuk eszre h regen nem egy hetre neadisten honapra kotott le egy jatek, hanem evekre!
    Most kijon egy gamma, lelkes fiatalok vegigszaladnak egy palyan aztan johet a masik jatek. Ennyi egy jatek. Lassan kezd hasonlitani ez az egesz a zenetvken levo zenekarok dicsoitesere. Arra gondolok, h van egy zenekar (nem rock) legyen peldaul a backstreet boys, ezeket felnyomjak nyomatjak, mindenki halgattja stb, aztan 2honap mulva nyoma sincs az egesznek. Remelem erthetoen fogalmaztam..

Szoval a nagy problema h jatekokban nincs meg igazan a hangulat. Kijott a peldanak okert a D3, elkezdtem jatszani, de semmi se fogott meg benne le is tettem elso palya utan. Haver monjda jatszal vele mer quuul, fa**a! Mikor vegigvitte, kerdeztem tetszett, jo volt ?
    - Jo volt, egy sima jatek..kozepkategoria.
    Erre en. Vegigjatszod megegyszer ?
    - ÁÁ biztos nem..
    Na pont errol van szo, viszont nem minden jatek ilyen. Pl. a morrowind se regi jatek, de sokan a mai napig eloveszik (enis), mert tenyleg benne van az amiatt az ember leul jatszani.
    Tul sok penz van a jatekiparban es mindenki jatekot csinal, olyan is akinek fingja nincs hozza. (nem programozasrol beszelek) Ez az alapproblema! Btw :D