Sudden Strike mindörökké
  • Mikeeboy
    #824
    Üdv Mindenkinek! Egy régi "hardcore" ss2 fun vagyok, csak kihagytam(tunk) 1-2 évet a játékból mindenféle okok miatt (anno még lan-party keretében 3x3-as meccseket nyomtunk szüleim Kecskeméti házában - az volt ám az igazi áramfogyasztás :-)).

    Aztán miután a szétszéledtünk tavaly megint volt egy fellángolás, HS2-ben összeálltunk 4-en és különbözö nemzetközi klánokat hivogattunk ki (németeket, spanyolokat), de miután időnk (és sikerélményünk is) kevés volt, abbahagytuk (a németek folyton megvertek, a spanyolokkal x-re hoztuk a meccset - kb. 10-10 volt az arány).

    Most ismét fellángolt a társaságban a játszhatnék és a következő problémával szembesültem: melyik verziót nyomjuk ismét? Lehetne ugye
    1a. SS2+RWM6.6 (jó a realitása, sok térkép, de relatíva kevés egység és nincs benne magyar)
    1b. SS2+SSNM2 (régi mod, van benne - igaz kevés - magyar egység, közepes mennyiségü multi pálya)
    2. Hidden Stroke2 (rengeteg térkép, sok egység, nincs magyar egység)
    3a. SSRW-LRM5.1 (új "motor" - páncélosok látása oldalra-hátra kicsi, benzin, gyárak / sok egység, de nincs magyar, kevés térkép)
    3b. SSRW-RCM2.5 (új motor, full magyar hadsereg, nagyon kevés multi térkép - csak azok, amikat Salvaje és HunButyok gyártott)

    Szóval mit javasoltok (azon kívül, hogy várjak még pár hetet és akkor már az SS3 -at lehet nyüstölni)? Szeretném kipróbálni a 3b-t, de ha hetente szeretnénk mondjuk játszani, akkor folyton pályát kellene gyártanom. Az igazi szívás, hogy most kell eldönteni, hogy melyik játékot játszuk, mert ugye az 1/2/3 opciók mind külön installok és miután csak az én gépemen van fenn mind, a többi 5 emberkének nehezen rakatom fel mind a 3 változatot (+patchek, modok).

    Ha valamelyikőtök tudna küldeni / megmutatni multi pályákat / source scripteket (pl. amiben a gyári gyártás is szimulálva van), akkor esetleg neki mernék vágni a 3b-nek. Különben marad a 2. opció (abból rahedli térkép van).

    Jó játékot mindenkinek és előre is köszi a válaszaitokat!