Sudden Strike mindörökké
 • HunButyok
  #774
  Sziasztok!

  Üdv CyrSyS!

  Hú, hol is kezdjem... a RCM alakul, júniusban ki is jön, persze ha Schelle barátunk csipkedni méltóztatik magát.
  A magyar egységek tulképpen készen vannak! Hangokkal mindennel együtt...

  Készítettem pár single pályát azóta a RCM 1.11-hez.
  Oroszokkal lengyelek ellen és németekkel franciák ellen.... Nagyon jók letek bár kegyetlenül nehezek... ;)
  Ahogy a valóságban, Montcornet-ben a franciák úgy kipakoltak a városból,, hogy két emberem maradt meg.

  Amúgy pár kérdésedre a válasz, kedves CyrSyS:
  Ha sok tankot szeretnél, akkor RCm, mivel sok féle van benne...
  Amúgy tigrisből 3 változat volt: E, ez az átlagos tigris, aztán volt a Tiger II. (királytigris, ami két változatban volt. Porsche-toronnyal és Henschel-toronnyal.) Valamint volt egy Tigris változat, ami a Ferdinánd rohamlöveg elődje tulajdonképpen. Ebből 5 darab készült és Leningrádnál pusztultak el.
  Mivel nem vált be ez a Tigris, szétkapták a felépítményt és megépítették a Ferdinándot, ami szintén nem vált be... :)

  Az observer az tüzérségi megfigyelő katona... leadja drótot a távoli tüzérségnek. A RCM-ban pl szovjet tüzérségi mozgó megfigyelőközpont van. Egy Zis teherkocsi, amiben tök aranyosan kis orosz katonák morse-jeleket pöttyögnek aztán ki sidő mulva "DURRRRRRR", odapörkölnek a szovjet 300 miléis mozsarak ahova a "ranged" lövés gombbal kattintottál.

  A gyártóépületet majd leírom, hogyan kell beállítani, de most sajna nincs sok időm... Nemsoká lesz netünk, aztán leírom, oké? Amúgy ha valami kérdésed van, szólj nyugodtan.

  A campain-készítéshez valami óriási bennfentesség kell szerintem, mert mi s em tudunk csinálni. Szerintem a gyártó cég nem engedi hogy campain-ok szülkessenek... Én is próbálkoztam vele...
  De valószínűleg lesz magyar kampain a nyáron, mivel mi készítjük és a pályákat külön-kölün elküdjük összefűzetni... vagy nem tudom... Egyelőre már akkor verném seggema földhöz örömömben, ha kijönne már az RCM.

  Amúgy sztem ez a legjobb mód, mivel nagyon valósághűek pl. a tankok sebzései/sebeződései, ágyúk páncélátütő képessége, pontosága stb...
  Ami hiba e mod-ban az az hogy vannak falsh unit-ok is., pl. 2 Font-os brit ágyú, Jak-3-as szovket vadászgép. Ilyetve egyik féle német puskás katonát nem lehet vagy a skoda tankra ráültetni azt hiszem, mivel ha meglövik a skodát, és rajta ül vmelyik katona, akkor kivág a játék... :(


  Ja amúgy nyáron nemzetközi RCm találkozót szervezünk itt Bp-n... Eszünk iszünk, Lan-ozunk meg ilyenek. Már tervezzük a Kurszk-i multipályánk 12 személyes verzióját... :)