Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    #755
    Szia!
    Nekünk is jó néha egy újabb Sudden Strike fanatikussal találkozni.

    Kicsit furcsa a kérésed a legtöbb tankra vonatkozóan. Én úgy vettem észre, hogy az összes létező tankot (ami a 2. vh alatt bármilyen harci tevékenységben részt vett) lemodellezték a modokban. Nem tudnám megmondani melyikben van a legtöbb, de nem hiszem, hogy ez a játékélményt befolyásolná. Igazából úgy is annyiféle tankod van, ami egy adott pályán előfordul.
    Talán modokat ajánlanék:

    - sud2 + ssnm2 mod (ebben tényleg hihetetlen mennyiségű tank van és vannak hozzá alapból olyan single pályák, amik dugig vannak tankokkal, köztük magyar tankok is vannak, remek a lőtávja és pergős csaták vannak benne)

    - sud2 + LRM 2.37 mod (egyik kedvencem, remek tankokkal, lovasszekér vontatta ágyúkkal)

    - sud2 + RWM 6.6 mod (legnagyobb felhasználói táborral rendelkező mod, szinte mindig lehet multizni valakivel, profin kidolgozott, gyönyörű tankok)

    - sudden RW + RCM2.0 mod (Ezt a modot most is aktívan fejlesztik, két tag is jár ide a fórumba, akik a magyar egységeket készítik a modba és a pályákat)

    - Hidden Stroke 2 (ez egy önállóan megjelent fizetős játék, gyakorlatilag a sud2 + APRM mod, csak ezt meg lehet venni a boltban, ez is az egyik kedvenc modom, hihetlen profizmus sugárzik belőle, hatalmas és meseszép tankarzenál, egyben ez a legvitatottabb mod is mivel fizetős és ez sokaknak nem tetszik ezért fikázzák)