Sudden Strike mindörökké
-
Hajaj pedig ezek alapművek. Nem feltétlenül a játékélmény, hanem maga az egységek miatt. Például a Combat Missionnal én még egy menetet nem tudtam végigjátszani. Csak elindítok egy-egy pályát amin magyar vagy német egységek vannak (találhatók benne kimondottan SS egységek is) és nézegetem őket. Körbeforgatom minden szögből, elindítom őket, célpontot jelölök ki stb.
A Battlefield 1942-vel viszont sokat játszottam már multiban is, amikor még nem volt ilyen szigorú a munkahelyi tűzfalam. Hihetetlen élmény volt, már csak a magyar egységek miatt is. A Blitzkrieg a másik nagy kedvencem a Sudden Strike mellett. Én mindkettőt szeretem, de nagyon sokan vannak úgy mint te, hogy csak az egyik jön be nekik. A Blitzkrieghez egy barátommal el szerettük volna készíteni mi is a magyar egységeket mod formájában, de szörnyen nehéznek találtam. A haver az főleg repülőkben utazik, imádja őket, így megcsinált néhány magyar repülőt. Mondjuk a II. vh-s magyar légierő nagyrészét a német repülők tették ki, így főleg annyiból állt a munkája, hogy a stukák és Me-k magyar festést kaptak. Ettöl mondjuk meseszépek lettek.