Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, mi az a VIP státusz?
<#violent>#violent><#gun>#gun><#taps>#taps>
Sudden forewer! 😄
<#violent>#violent><#gun>#gun><#taps>#taps>
Sudden forewer! 😄
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
HÁJ!
ma két arcot nyomtam ki egyes egyedül a die Firma ist mein-on!!!
Nagyon zsír!!!
Áldott Karácsonyt!
ma két arcot nyomtam ki egyes egyedül a die Firma ist mein-on!!!
Nagyon zsír!!!
Áldott Karácsonyt!
Hidden Stroke multiplayer õrülteknek ajánlom a www.hidden-stroke2.de oldalt ahonnan jelen állapot szerint 442 multiplayer pályát lehet letölteni. Van itt még több mint 90 single pálya is.
Hidden Stroke megjelenésrõl csak annyit lehet tudni, hogy Németországban és az USA/UK -ban 2005-ben jelenik meg. Hát ez nem sok, de legalább már jelezve van az évszám, mivel eddig az sem volt. Mindenesetre a cd-tok borítója már kész van

A Hidden Stroke-hoz készült Second World War Part.II mod újdonságait átnézve érdekes adatokat láttam.
Elõször is van benne Panzer I F. Ez számomra azért is fúrcsa, mivel tudtommal csak A és B változata készült.
Emi viszont igazi kurriózum, hogy szerepel benne a Panther 2-es harckocsi. Ennek csak a tervei készültek el, tudtommal még prototípus sem.
Elõször is van benne Panzer I F. Ez számomra azért is fúrcsa, mivel tudtommal csak A és B változata készült.
Emi viszont igazi kurriózum, hogy szerepel benne a Panther 2-es harckocsi. Ennek csak a tervei készültek el, tudtommal még prototípus sem.
Új hír: Megjelent a Multi Mod Switcher 1.05-ös verziója. Két verziója van. A Sudden Strike 2-höz és a Resource War-hoz is készítettek.
Sajnos nem a gépen múlik. Természetesen otthon is van gépem, méghozzá gondosan ügyelve rá, hogy a legújabb csili-vili csodák is gond nélkül fussanak rajta. Egyszóval folyamatosanfejlesztem.
A probléma az internettel van. Az, hogy nincs. Nincs otthon netem és nem is igen lesz. Sõt, egy jó darabig biztos, hogy nem lesz.
Marad a munkahelyi netezés.
A probléma az internettel van. Az, hogy nincs. Nincs otthon netem és nem is igen lesz. Sõt, egy jó darabig biztos, hogy nem lesz.
Marad a munkahelyi netezés.
hi Sudden õrült barátaim!
Axon te mindig meglepsz valami ujjal!
Ez szeretem benned!
Nem is nézem mikor jelenik meg a sudden 3 hiszen itt ugy is mondod majd!Hála az égnek!<#nevetes1>#nevetes1>
Wanted-Látom nem vagy....
Axon vegyél már egy gépet pls...ne kelljen a munkahelyi gépen xarakodni!-->Bárcsak ilyen egyszerü lenne-mi? Csak poen volt!
Wantedot már megcsapta a harc szele engem meg a csajom csapott meg egy fakanállal hogy minden este FIGHT!...
Axont meg a fõnök fogja megcsapni ha kikapcsolja a tüzfalat! D;D
Én felveszem a rohamsisakot is multizás közben és beleélem magam...DD
Nah megyek mert még meghalok itt a sját favicceimen.
Jok legyetek.By.
Tiggerhonved / a katonaszökevény /
Axon te mindig meglepsz valami ujjal!
Ez szeretem benned!
Nem is nézem mikor jelenik meg a sudden 3 hiszen itt ugy is mondod majd!Hála az égnek!<#nevetes1>#nevetes1>
Wanted-Látom nem vagy....
Axon vegyél már egy gépet pls...ne kelljen a munkahelyi gépen xarakodni!-->Bárcsak ilyen egyszerü lenne-mi? Csak poen volt!
Wantedot már megcsapta a harc szele engem meg a csajom csapott meg egy fakanállal hogy minden este FIGHT!...
Axont meg a fõnök fogja megcsapni ha kikapcsolja a tüzfalat! D;D
Én felveszem a rohamsisakot is multizás közben és beleélem magam...DD
Nah megyek mert még meghalok itt a sját favicceimen.
Jok legyetek.By.
Tiggerhonved / a katonaszökevény /
Készül egy új mod a Sudden Strike 2-höz.
A neve Global Force. Ez is a hidegháborúba vezet bennünket.
Nem tudom, hogy csak mod lesz, vagy pedig önálló formában is megjelenik mint a Cold War Conflict. Egyelõre modként beszélnek róla.
A neve Global Force. Ez is a hidegháborúba vezet bennünket.
Nem tudom, hogy csak mod lesz, vagy pedig önálló formában is megjelenik mint a Cold War Conflict. Egyelõre modként beszélnek róla.
Dír Honvéd!
Eddig vártalak! 😞
Next time nem tom mikor lex, us szervízbe megy a gép, majd idde üzenek!
uff
Eddig vártalak! 😞
Next time nem tom mikor lex, us szervízbe megy a gép, majd idde üzenek!
uff
Jól tetted.
Már csak a Hidden Stroke miatt is megéri, mivel azt már elég nehéz beszerezni. Így pedig használhatod a Hidden-hez készült modokat is.
Már csak a Hidden Stroke miatt is megéri, mivel azt már elég nehéz beszerezni. Így pedig használhatod a Hidden-hez készült modokat is.
Nekem nem hagyományos tûzfalam van, akkor nem is lenne gond.
Szuperspéci munkahelyi tûzfal van, ami teljesen más elven mûködik mint a hagyományos tûzfalak, így nem lehet ilyen egyszerûen átverni.
Más...
File-t darabolni legegyszerûbben a winrar-al tudsz. Egyszerûen úgy tömörítsd a winrar-al az egész cd-t, hogy beállítod a darabolás méretét. Érdemes a 15 megás darabolást kiválasztani, aztán ha wanted letöltötte a 70 mb-nyi anyagot, akkor feltolsz újabb 70 megát. 3-4 adagnál úgysem lesz több.
Szuperspéci munkahelyi tûzfal van, ami teljesen más elven mûködik mint a hagyományos tûzfalak, így nem lehet ilyen egyszerûen átverni.
Más...
File-t darabolni legegyszerûbben a winrar-al tudsz. Egyszerûen úgy tömörítsd a winrar-al az egész cd-t, hogy beállítod a darabolás méretét. Érdemes a 15 megás darabolást kiválasztani, aztán ha wanted letöltötte a 70 mb-nyi anyagot, akkor feltolsz újabb 70 megát. 3-4 adagnál úgysem lesz több.
Hali megint.
Megvettem a sudden2 gold-t
Hiddennel árulták 4rugóért.
Este csináljunk party-t!!!
Megvettem a sudden2 gold-t
Hiddennel árulták 4rugóért.
Este csináljunk party-t!!!
Hay nektek!
Wanted nem jo mert az a kuuua freeweb em engedi nyomatni a cuccot csak 70 mb-ig.Fuck!
Darabolni meg nem tudok!
Egész vasárnap az ba..tattam!
Msnen nem voltál pedig vártalak!
Feltöltéskor ki kellett kapcsolnom mert nem ment a feltöltés!
Ki tud egy olyan tárhelyet ahol nincs file méret limit!
Ok!
A képeket már tudni fogom!
Remélem sikerûl megvenned-mert akkor aztán---Hajrá!!!!
Ax-gxere te is!!!
Uj hir: Nem kell kikapcsolni a tuzfalat csak engedd el a multiswitchert és joinkor a többit!
Wanteddal már multiztunk LRM-en!-Kua jo volt az is!
Ügyes amugy nagyon!
Na by!
Este Msn-en dekkolok!
Wanted nem jo mert az a kuuua freeweb em engedi nyomatni a cuccot csak 70 mb-ig.Fuck!
Darabolni meg nem tudok!
Egész vasárnap az ba..tattam!
Msnen nem voltál pedig vártalak!
Feltöltéskor ki kellett kapcsolnom mert nem ment a feltöltés!
Ki tud egy olyan tárhelyet ahol nincs file méret limit!
Ok!
A képeket már tudni fogom!
Remélem sikerûl megvenned-mert akkor aztán---Hajrá!!!!
Ax-gxere te is!!!
Uj hir: Nem kell kikapcsolni a tuzfalat csak engedd el a multiswitchert és joinkor a többit!
Wanteddal már multiztunk LRM-en!-Kua jo volt az is!
Ügyes amugy nagyon!
Na by!
Este Msn-en dekkolok!
hali mesterek!
Tigger Úr!
Ma kiderül van-e még sudden 2.
Ha igen, akkor még az éjjel nyomathatunk egy rwm-t!
Messengeren leszek!
Tisztelettel!
W
Tigger Úr!
Ma kiderül van-e még sudden 2.
Ha igen, akkor még az éjjel nyomathatunk egy rwm-t!
Messengeren leszek!
Tisztelettel!
W
Képeket én sem látom.
Ha be akarsz szúrni egy képet, akkor szükséged van a teljes elérési útra. pl. (http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Mint láthatod a végén mindig a kép neve van, ami az esetek 99 %-ban .jpg -re végzõdik.
Ha megvan ez a cím, akkor "ez" az ablak alatt (ez amibe éppen én is írok) van négy kis link (szmájlik, makrók, url, kép). Ezek közzül nyomd meg a kép gombot és a megjelenõ kis ablakba másold be a címet. pl.( http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Figyelj rá, hogy a http:// csak egyszer szerepeljen.
Ezután már megjelenik majd itt a kép.
Ha be akarsz szúrni egy képet, akkor szükséged van a teljes elérési útra. pl. (http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Mint láthatod a végén mindig a kép neve van, ami az esetek 99 %-ban .jpg -re végzõdik.
Ha megvan ez a cím, akkor "ez" az ablak alatt (ez amibe éppen én is írok) van négy kis link (szmájlik, makrók, url, kép). Ezek közzül nyomd meg a kép gombot és a megjelenõ kis ablakba másold be a címet. pl.( http://iaro.srv.hu/kep/rwm65_1.jpg). Figyelj rá, hogy a http:// csak egyszer szerepeljen.
Ezután már megjelenik majd itt a kép.
amúgy én nem látom a sudden 3 képeket... 😞
hali!
Tigger honvéd! 😄
ugye jöxx ma éjjel lrm!
gyere messengerre majd elõtte!
F.
Tigger honvéd! 😄
ugye jöxx ma éjjel lrm!
gyere messengerre majd elõtte!
F.
Ax és Wanted!
Benyomok ide néhány sudden 3 képet.
Kua nagyok!
Alig várom hogy megjelenjen!
Benyomok ide néhány sudden 3 képet.
Kua nagyok!
Alig várom hogy megjelenjen!
Igen a HS-t hozta a télapó :-)
Nem használok msn-t. Még a windózból is kigyomláltam a beépített msn-t. Max. IRC-zni szoktam. Ha van valami ötleted akkor írj ide, vagy priviben is írhatsz. Szívesen feltöltöm valahova a HS-ot, ha van tárhely.
Nem használok msn-t. Még a windózból is kigyomláltam a beépített msn-t. Max. IRC-zni szoktam. Ha van valami ötleted akkor írj ide, vagy priviben is írhatsz. Szívesen feltöltöm valahova a HS-ot, ha van tárhely.
para van megvan a team speak2, de error getting list
az üzenet
az üzenet
hali!
tigger!
ha tudod, töltsd le, pár perc alatt megvan a messenger. msn-t válaszd!
ha leszel, vegyél fel partnernek:
[email protected]
tigger!
ha tudod, töltsd le, pár perc alatt megvan a messenger. msn-t válaszd!
ha leszel, vegyél fel partnernek:
[email protected]
szia Axon!
Nekem se jelennek meg a képek tényleg.Nem baj majd felteszem.
ÚÚÚÚ a hidden nagyon jo lenne ha megtennéd nagyon megköszönnném.
Szolj axon msn-en:Cimem: [email protected]
Wanted!!-->>neked is!
És megdumáljuk mert van egy tippem hogy kellene!
Csak meglepted magad mikulásra...kis huncut..<#vigyor5>#vigyor5>
Nekem se jelennek meg a képek tényleg.Nem baj majd felteszem.
ÚÚÚÚ a hidden nagyon jo lenne ha megtennéd nagyon megköszönnném.
Szolj axon msn-en:Cimem: [email protected]
Wanted!!-->>neked is!
És megdumáljuk mert van egy tippem hogy kellene!
Csak meglepted magad mikulásra...kis huncut..<#vigyor5>#vigyor5>
Nekem nem jelennek meg a képek.
A sud2-m eredeti és szívesen csinálok róla egy másolatot bár szerintem felesleges, mivel nincs védelem a cd-n, így egyenértékû a warezes verzióval. Ami miatt esetleg mégis megéri, az az, hogy én a most megjelent sudden striuke antology-t vettem meg amiben benne van a sud1, sud forever, sud2. Viszont ezeknek már a végsõ verziói. tehát például a sud2-t feltelepítve már rögtön a 2.2-es verziót teszi fel, nem pedig a 2.0-ást amit még patchelni kell.
Az SWW2 mod nem fog mûködni az eredeti Hidden Stroke lemez nélkül. Ezen már sajnos van védelem, nem úgy mint a sud2 cd-n. Én pont a héten vettem meg a Cora-ban. Mondanom sem kell, hogy már sehol nem lehet kapni, semmilyen kiadónál. A Coraban véletlenül marad 2 db. Ebbõl hoztam el az egyiket. Ebbõl tudok készíteni clone cd-s másolatot ha érdekel. Csak nem tudom sehova feltölteni.
Talán regisztrálnod kellene egy email-t valamelyik szolgáltatónál amelyik 100 mega tárhelyet biztosít (talán a hotmail, de nem biztos) akkor szépen elküldeném neked néhány részletben.
A sud2-m eredeti és szívesen csinálok róla egy másolatot bár szerintem felesleges, mivel nincs védelem a cd-n, így egyenértékû a warezes verzióval. Ami miatt esetleg mégis megéri, az az, hogy én a most megjelent sudden striuke antology-t vettem meg amiben benne van a sud1, sud forever, sud2. Viszont ezeknek már a végsõ verziói. tehát például a sud2-t feltelepítve már rögtön a 2.2-es verziót teszi fel, nem pedig a 2.0-ást amit még patchelni kell.
Az SWW2 mod nem fog mûködni az eredeti Hidden Stroke lemez nélkül. Ezen már sajnos van védelem, nem úgy mint a sud2 cd-n. Én pont a héten vettem meg a Cora-ban. Mondanom sem kell, hogy már sehol nem lehet kapni, semmilyen kiadónál. A Coraban véletlenül marad 2 db. Ebbõl hoztam el az egyiket. Ebbõl tudok készíteni clone cd-s másolatot ha érdekel. Csak nem tudom sehova feltölteni.
Talán regisztrálnod kellene egy email-t valamelyik szolgáltatónál amelyik 100 mega tárhelyet biztosít (talán a hotmail, de nem biztos) akkor szépen elküldeném neked néhány részletben.
egy kis nyalánkság!
pz5 panther d

pz5 panther d
Az SWW2"-modot nem engedi-->wrong disk inserted.
A francba!
Pedig azok az álcahálos tankok...mikor nem indul a cd, jaj a szívem majdnem megszakad....../
A francba!
Pedig azok az álcahálos tankok...mikor nem indul a cd, jaj a szívem majdnem megszakad....../
Már megint én!
Ax-ha orig cd a sudd 2-akkor feldobnád valahova?Nekem is kellene mert nekem is war..zos van csak!
Mailem :[email protected]
Ha megtennéd persze./ De nem muszály/
thx
Ax-ha orig cd a sudd 2-akkor feldobnád valahova?Nekem is kellene mert nekem is war..zos van csak!
Mailem :[email protected]
Ha megtennéd persze./ De nem muszály/
thx
Ax-királyak a képek!!!
Köszi megtaláltam a magyar tankokat!
Kár hogy az rwm-be nincsennek ott!
Nem tudod hogy a suddn 3 mikor jelenik meg?
Tudod a NEXT-el való screenshotuk?
Már várom de ahogy elnézem sokkal másabb lesz!
Remélem a gyökerei megmaradnak!
Köszi megtaláltam a magyar tankokat!
Kár hogy az rwm-be nincsennek ott!
Nem tudod hogy a suddn 3 mikor jelenik meg?
Tudod a NEXT-el való screenshotuk?
Már várom de ahogy elnézem sokkal másabb lesz!
Remélem a gyökerei megmaradnak!
Ja:msn-em nincs mert nem használom de csinálok ha kell!
Rakd fel a ts2-öt az jobb./TEAM SPEAK2/Google-ban keress rá.Az kafább valamint ott látod hogy kik suddenoznak.
Rakd fel a ts2-öt az jobb./TEAM SPEAK2/Google-ban keress rá.Az kafább valamint ott látod hogy kik suddenoznak.
Wanteed!
Holnap irok és hétvégén partyzunk egy hatalmasat!ok?
Fight!<#violent>#violent><#gun>#gun>
Holnap irok és hétvégén partyzunk egy hatalmasat!ok?
Fight!<#violent>#violent><#gun>#gun>
Az RWM 6.5 az egyik leglátványosabbra sikerült mod. Ebben szerepelnek az álcázófestékkel ellátott tankok, amik hihetetlenül jól néznek ki.

Jól mondta tigger. Az RWM 6.5-höz kell az eredeti Sudden Strike 2. Nekem megvan, de nem tudom hogyan tudnám elküldeni neked. Ha van valami ötlet akkor szivesen feltöltöm valahova, ahonnan lehúzhatod.
A magyar tankok az ssn mod 2 (ssn2) -ben vannak. Turán harckocsi, Zrínyi rohamlöveg, Csaba páncélautó és ha jól emlékszem Nimród páncélvadász (ez utóbbi a 105 mm-es ágyújával igen hatékony. A moddal feltelepül vagy 6 single pálya és ebbõl az egyikben szerepelnek is a magyar tankok.
A Mus harckocsi szintén az ssnm2 modban van benne és a Karl 600mm-es mozsár is:
http://www.tankmuseum.ru/images/pav6-14.jpg
Itt a Maus:
Magyar páncélosok, bár elég sötét a kép:
A Zrínyi rohamlöveg van kijelölve, de mellette ott van a turán harckocsi is, bár elég nehezen kivehetõ.
A Mus harckocsi szintén az ssnm2 modban van benne és a Karl 600mm-es mozsár is:
http://www.tankmuseum.ru/images/pav6-14.jpg
Itt a Maus:
Magyar páncélosok, bár elég sötét a kép:
A Zrínyi rohamlöveg van kijelölve, de mellette ott van a turán harckocsi is, bár elég nehezen kivehetõ.
Menj vissza vanteed és várj mert látlak!
Megyek csak várj!
Megyek csak várj!