Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    #633
    Én összegyűjtöttem az összes létező modot mindhárom részhez (sud1, sud2, sud_Resourcewar). El sem hinné az ember mennyi van. Mindegyiket kipróbáltam legalább 1 pálya erejéig. Én mindegyiket szeretem, kivéve talán a sud2-höz készült Vietnam Walfare mod-ot, ami a Vietnámi háborút dolgozza fel.

    A Longrange Mod-hoz visszatérve, azt először a sud2-höz kezdték készíteni. Ebben jelent meg először a lovasszekér és tényleg remek ötlet volt. A sud2-ben még nem volt benzin fogyasztás, így a lovasszekér sem fogyasztotta. Az LRM 2.37 volt az utolsó a sud2-höz készült modokból. Az LRM 3.0-tól már az RW-hez készült a mod és itt tényleg megjelent a benzint fogyasztó lovasszekér, de gondolom sehogy sem lehet kivenni belőle.
    Egyébként van olyan mod, ahol lovasság is van és remekül lehet használni. Van felderítő lovas, akinek távcsöve és puskája van. Gondolhatod ez megfelel egy roppant gyors sniper-nek. Na meg van olyan lovas, akinek puskája és kézigránátja van. Gondold el a lehetőségeket. Gyorsan megrohamoz egy tankot, rádob néhány kézigránátot, majd köröz körülötte vagy elmenekül. Egy gyalogság nélkül maradt tank sorsát mindenképpen megpecsételi.