Sudden Strike mindörökké
  • Salvaje
    #629
    Üdv.

    A Mod-okról annyit hogy felét sem volt még se türelmem, se időm kipróbálniobár a Long range mod-hoz volt szerencsém. Rengeteg új egység van benne, terepfestés, meg minden. Csináltam egy single pályát, tesztelésre hogy szuperálnak benne az új egységek. Szépek voltak, de a mereven álló, benzint fogyasztó lovaskocsitól herótom lett....
    Szerintem ha több időt fordítanának egy-egy Mod-ra, akkor talán még élvezetesebbé tennék a játékot.
    A Real Combat Mod - nevéből fakadóan a valós harcokat próbálja meg modellezni. vagyis itt van meg leginkább a lehetőség arra, hogy történelmileg korrekt csatákat játsszunk újra vele.
    Persze a tökéletesség soha nem érhető el teljesen - de megközelíthető.
    Így kezdtük el tavaly decemberben korhű multiplayer pályákat csinálni, mert szerintem egy élő ellenfelet semmilyen agyafúrt skriptezés nem tud helyettesíteni. Ugyanúgy, mint az fps játékoknál.
    Néha idegesítő, hogy a pontonhíd kellős közepén fogy ki a benyó a tankokból, és egy teljes felvonuláshoz nagy pályán néha 3-4 feltöltés is kevés; azonban egy hadvezérnek nemcsak a harcban és a taktikában kell jeleskednie, hanem a katonáiról való gondoskodásban is, hogy azok mindig készen legyenek a bevetésre.