Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    megoldjuk! ;) Valamikor biztosan.

Igen, akkor neked az eggyel régebbi beta verzió van meg az RCM2.7-hez. Rájöttem, hogy valóban. N amajd felü,lírjuk a megfelelő fájljaidat. Szerencsédre csak a kicsi fájlokban van eltérés nálad, ezért gyakorlatilag pár perc alatt orvosolható a problémád... Asszem... :$

Amúgy vigyázni kell a SS2 pályák átkonvertálásával, ugyanis benzint kell rendelni minden járműhöz. Ami nem bonyolult, mert be kell állítani, hogy adott csoportnak miondig legyen benzinje... van rá script. De van amikor más script kinullázza a feltételt, amihez hozzárendeltem az állandó "benzinfejadagot". Ezért volt az, hogy egy óra után elfogyott a német tankok benzinje... De kijavítottam és más feltételt adtam nekik: ha van nullánál több player egység, akkor mindig legyen benzinje a náciknak...
    Most úgy tűnik hogy minden oké, mondjuk raktam be a játékosnak még 3 DD-Shermant és 2 LVT-t is, mert úgy is nehéz volt a game, hogy nem volt benzinje a náciknak.. most hogy nem fogy ki a Tigrisekből a benzin, egyenesen hátborzongató lesz... LOL!!!!