Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    Helló mind 'N' kinek!

Eddig azt hittem könnyűek a Sudden 2 pályái... vag ylehet, hogy csak az RCM miatt lettek olyanok amilyenek, mert nagyon nehezek lettek!

Első megfigyelés: az egységek reálissága miatt a játékidő valahogy gyorsabb lett: vagy téed olnek meg gyorsabban, vagy Te az ellenséget gyorsabban. Ezt majd kifejtem :)

Második: a lötávok miatt igazán "Long Range Mod" lett az RCM:
    Emlékeztek az amcsi campaign negyedik pályájára? Amikor át kell menni egy kis folyón és ott van egy vár... abban Flakok, és Tigrisek meg vadásztigrisek védik... Az amcsikkal partraszálltam és elfoglaltam az üres Tigrist és királytigrist a parton, egyszer csak arra jött egy német katona, aki meglátott... egyszer csak eltűnt a Királytigrisem... Lőttek a 105 mm-es tarackok... az nem írthatta ki szuegénykémet... akkor mi? Másodszorra is betöltöttem és beírtam a kódot amivel látom az ellenséget... és képzeljétek semmi nem lőtt a várból... Mondom ez nem lesz jó... mergnéztem hátul a tarackokat... azok lünek de nem úgy... akkor láttam a pálya leghátulján a két Vadásztigrist... egyik pont úgy vol telhelyezve véletlenül, hogy direktbe oda tudott lőni a vár elé... (Hangsúlyozom, véletlen, hogy légvonalban sem fa, sem ház nem volt előtte...) Szóval képzeljétek: a vadásztigris a 128-as pálya több mint 3/4-ét átlövi, és 100% a pontossága a 128 mm-es lövedéknek...
    Lőtávokkal tudtam hogy izgalmasabb lesz a cucc,mert ahol az oroszokkal kell átkelni a Dnyepperen, ott is a pálya egyik végéből lövöm a pálya közepénél lévő német harckocsikat az ISU-152 és ISU-122 lövegeimmel, meg a Sztálin tankokkal...

Harmadik észrevétel a Sudden 2-höz képest: itt sokat érnek a repcsik... Egy német Focke-Wulf-ot alig tudtam lelőni... miközben ő vígan gépágyúzta a gyalogosaimat... (kb 40-et kinyírt)

Negyedik észrevétel: a tüzérség nagyon aprít.. az amcsis pályán a partra esett egy 105 mm-es lövedék és meghalt 10 emberem... RWM-ben ez a lövedék 10 emberből egyet sebesít meg 10-ig...

Na, majd jönnek észrevételek... M amég pár sudden 2-s pályát átkonvertálok Resource War-RCM2.7-be...