Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    Sziasztok!

Hawk: a HS2 nem rossz, de nem tudok vele játszani, mert az egységek messzebb lőnek min tlátnak, és valahogy az ellenség amúgy is messzebb lát, mint a Te katonáid. Azért el lehet vele játszani. Én tzetgnap a Copld war Conflict demojával szórakoztam, a sok tomival, vagyis egyiptomivalé megrohamoztam az izraeli csapatokat. Nagyon nagy volt... A CWC nem rossz, mondjuk sok hang meg minden emlékeztet a HS2-re. Viszon th ahiszitek, ha nem a CWC-búl sok egység ellopható :D

Az izraeli Sherman-ekből és GMC-kből és jeepekből kiváló 1944-es Francia lend-lease-t lehet varázsolni, és tök jól néz ki az a citromsárgás szín.
    A Szíriai jeepek, a légvédelmi és a páncéltörős meg tökéletes lesz lenygel 1944-es lend-lease-nek, mivel akik a jeep figuráján ülnek emberkék, pont olyan világoszöldek, mint a lengyelek az RCM-ben. Azt úgysem fogja tudni, hogy az irzaeli meg szíriai Wyllis jeep az M38-as 1952-es gyártmány, mert ugyanúgy néz ki mint a régebbi jeep-ek.
    CValaminb ami nagyon megtetszett, az az izraeli töltőautó, az a kis tolólapos-darus páncélos... na abból szerintem egy műszaki-mentő Shermant varázsolunk a franciáknak.

Nah, de ami a legjobb: a CWC-ben láthatú, található egy egyiptomiak által használt T-76P. Ez eredetileg kérem szépen egy átalakított Su-76-os, löveg nélkül... de ami megfogott benne: szép, zöld, lapos, ponyvás, páncélozott... naná,m hogy ebből lesz a Lehel Á magyar töltőautó. A Toldi alvázon kialakított utászjármű.

És itt jön egy kérés Axonhoz:
    neked millió Mod megvan: a modernkori Modok valamelyikében ennek a T-76P-nek nincsen mentőautó változata? Vagyis sebesültszállító... Mert akkor abból kiváló Lehel S lehetne...

Íme pár kép:
    A képen a leendő román T-34/85-ös, egy román Stug III G és 38T skoda látható. Valamint akét lenygel jeep 1944-ből... Valamint a leendő Lehel Á magyar töltőautó.

És ezen a francia 1944-es cuccok:

A bal szélső 3 tankot ne nézzétek...
    A többi ami lényeges:

4X12,2 mm Browning, M7 Priest (105 mm) önjáró tarack, M4A3 Sherman, M4A4 Sherman, M12 önjáró tarack (1943-as modell - 155 mm) , mentő jeep, és sima jeep, GMC mető és teherkocsi. Valamint M3 félhernyó... A múszaki mentő Sherman lamardat a képről de amjd megmutatom azt is... ja és a képen szin tén látható a mi kis Lehel Á-nk... :P

Vélemény fiúk?