Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon fasza képek!Axon nézz majd át a Blitz-topikba!
Néha ki lehet fogni ilyesmiket.
Én anno a Panzer General 3-at találtam meg a Media Mark túrkálójában, majdnem egy doboz gyufa áráért :-)
Én anno a Panzer General 3-at találtam meg a Media Mark túrkálójában, majdnem egy doboz gyufa áráért :-)
Kösz szépen.
Az jó hír😊
Az jó hír😊
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Westendben, a Media Markt-ban.
Ma összeakadtam a vonaton egy taggal, aki Afganisztánban szolgált. Rengeteg érdekes dologról beszélgettünk.Megmutattam laptopon a Sudden-t. A Cossacks-ot már ismerte korábbról. Mikor meglátta és meghallotta, majd elájult. Lehet, hogy hamarosan itt is látni fogjuk az írásait.
Ma összeakadtam a vonaton egy taggal, aki Afganisztánban szolgált. Rengeteg érdekes dologról beszélgettünk.Megmutattam laptopon a Sudden-t. A Cossacks-ot már ismerte korábbról. Mikor meglátta és meghallotta, majd elájult. Lehet, hogy hamarosan itt is látni fogjuk az írásait.
Hüha,az engem is érdekelne.Remélem még van belõle.Megtudod adni az üzlet pontos címét?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Sajnos munka miatt nem igazán érek rá az RCM fejlesztésére, ennek ellenére 4 új pályám van.
Hail to the great Sudden Fans!
Képzeljétek, minap betévedtem - ki tudja miért - a Media markt-ba és megvettem kemény 1000 forintért a Hidden Storke 2-t és a Blitzkrieg 1-et eredetiben.
Ez mégis csak jó vásár volt, nem?
A hidden stroke-ban rengeteg szép egységet leltem,bár kilopni még egyiket se sikerült
de ami késik az nem múlik...😄
Képzeljétek, minap betévedtem - ki tudja miért - a Media markt-ba és megvettem kemény 1000 forintért a Hidden Storke 2-t és a Blitzkrieg 1-et eredetiben.
Ez mégis csak jó vásár volt, nem?
A hidden stroke-ban rengeteg szép egységet leltem,bár kilopni még egyiket se sikerült
de ami késik az nem múlik...😄
Akkor biztos,hogy ez a játék tetszeni fog,s föleg hogy második vhs.
Itt
egy link ahol képeket kapsz a Hidden Stroke II-rõl.
Az a játék legujabb része úgy tudom.
Itt
egy link ahol képeket kapsz a Hidden Stroke II-rõl.
Az a játék legujabb része úgy tudom.
Hüha valaki a RO topikról ide tévedt😄😄
Hogyha szereted a reális játékokat akkor biztos tetszeni fog.Csak annyi hogy ez RTS.
Ez az én kedvenc játékom,utána a RO.😊
Hogyha szereted a reális játékokat akkor biztos tetszeni fog.Csak annyi hogy ez RTS.
Ez az én kedvenc játékom,utána a RO.😊
Útmenti fasor óvatos megtisztítása a töménytelen mennyiségû ellenségtõl.
Rengeteg tank a háttérben és páncéltörõ ágyúk. Fák között elbújt katonák, de a legszemetebbek az amerikaiak aknavetõi voltak ezen és az elõzõ pályán is. Távolról egybõl tüzeltek, amint meglátták valamelyik egységemet és igen nagy pusztításra képesek nemcsak a gyalogság között, de a páncélosok soraiban is:
Szerencsére nekem is sikerült zsákmányolnom 3 aknavetõt a pálya szélén elterülõ kicsiny, szanaszétlõtt városban, ahol ellenség sem volt.
Rengeteg tank a háttérben és páncéltörõ ágyúk. Fák között elbújt katonák, de a legszemetebbek az amerikaiak aknavetõi voltak ezen és az elõzõ pályán is. Távolról egybõl tüzeltek, amint meglátták valamelyik egységemet és igen nagy pusztításra képesek nemcsak a gyalogság között, de a páncélosok soraiban is:
Szerencsére nekem is sikerült zsákmányolnom 3 aknavetõt a pálya szélén elterülõ kicsiny, szanaszétlõtt városban, ahol ellenség sem volt.
Gyõzelem után a Führer személyes dícséretét zsebelhettem be, majd indulhattam az újabb küldetésre, immár a 6. pályán.
Újra a nagypofájú jenkiket kellett némi tiszteletre tanítanom:

Újra a nagypofájú jenkiket kellett némi tiszteletre tanítanom:

Hatalmas harcok árán enyém majdnem a teljes térkép. Már csak egy fensík van hátra, ami tele van betonbunkerekkel és rengeteg tankkal, meg páncéltörõ ágyúval. A domb bevételénél nagyobbak voltak a veszteségeim mint az egész térképen, pedig jól megszórtam a tüzérséggel:

Sikerült bevennem egy igen jól védett hidat, így útnak indíthattam hátbatámadó különítményemet:

Megtaláltam a Gulf War hivatalos orosz oldalát. 2004-ben jelent meg a játék és a számomra meglepõ hír az, hogy folytatása is készült, amit 2005 ben adtak ki. Ennek még angol neve sics csak orosz cirilbetûs.
Mindenesetre ráhajtok :-)
A hivatalos oldalon találtam néhány remek képet a Gulf Warból, amit beszúrok.
Mindenesetre ráhajtok :-)
A hivatalos oldalon találtam néhány remek képet a Gulf Warból, amit beszúrok.
És akkor a HS2 sémák és unitok benne lesznek a RCM 2.7-esbe??
Nem néz ki rosszul.
Még valami. SergentPat, az egyik francia csóka - feltalálva a spanyolviaszt - fogta a HS2 sémáit - és átültette a SS RW-hoz.
Még valami. SergentPat, az egyik francia csóka - feltalálva a spanyolviaszt - fogta a HS2 sémáit - és átültette a SS RW-hoz.
A ciril betûs menük nem túl zavarók, ha jól emlékszel az angol menüre, mivel minden opció ugyan ott van.
A gáz az egységeknél van, mivel egy single pálya elején azt sem tudod, hogy irakiakkal vagy irániakkal vagy-e.
A gáz az egységeknél van, mivel egy single pálya elején azt sem tudod, hogy irakiakkal vagy irániakkal vagy-e.
Rohamozó tankok. A kezelõ felületrõl látszik, hogy lehet hívni légi támogatást és helikopteres támogatást is:

Érdemes a jármû adatait megnézni. Egy 106 mm-es páncéltörõ ágyú van rászerelve.
Egész jól néz ki a kezelõfelület is:

Egész jól néz ki a kezelõfelület is:

Iráni kampány elsõ pálya. Szétlõtt városban, egy maréknyi katonával kell visszaverni az iraki gépesített gyalogságot:

Egy kép a telepítõrõl. Linux alatt készült Cedega környezetben, így linux alatt is játszható a játék, csakúgy mint valamennyi Sudden Strike rész.

Egy igazi csemegét szereztem!
Megvan a Gulf War!
Biztos emlékeztek még az Irak-Iráni-i háborút feldogozó játékra, amit a Sudden Strike 2 motorjával készítettek, pont úgy mint a Cold War Conflict-ot.
Megjelent ennek egy demoja is benne egy pályával, amit végig is toltam és rengeteg képet raktam be ide a fórumba. Az Amazon.com oldalán sokáig elõrendelhetõ is volt ez a játék, de egy idõ után levették. Azt hittem meg sem jelent. De tévedtem!
Az oroszoknál kiadták, ciril betûs természetesen és a cd-n még starforce védelem is van.
Nos sikerült letöltenem az iso-t és szerencsére crack is van mellette.
A játék csúcsszuper. benne van mindkét kampány, az Iraki és Iráni is, meg vagy 10 single pálya és néhány multi pálya is.
Mindjárt beszúrok néhány képet.
Megvan a Gulf War!
Biztos emlékeztek még az Irak-Iráni-i háborút feldogozó játékra, amit a Sudden Strike 2 motorjával készítettek, pont úgy mint a Cold War Conflict-ot.
Megjelent ennek egy demoja is benne egy pályával, amit végig is toltam és rengeteg képet raktam be ide a fórumba. Az Amazon.com oldalán sokáig elõrendelhetõ is volt ez a játék, de egy idõ után levették. Azt hittem meg sem jelent. De tévedtem!
Az oroszoknál kiadták, ciril betûs természetesen és a cd-n még starforce védelem is van.
Nos sikerült letöltenem az iso-t és szerencsére crack is van mellette.
A játék csúcsszuper. benne van mindkét kampány, az Iraki és Iráni is, meg vagy 10 single pálya és néhány multi pálya is.
Mindjárt beszúrok néhány képet.