Sudden Strike mindörökké
-
Tegnap toltam a könnyített magyar pályát, ahol már stug-ok is vannak és nem lőnek a katyusák. Itt már végre igazi harcok bontakoztak ki és igen jól haladtam. Kicsit hamar akartam mindent és nem építettem ki kellően a védelmet az elfoglalt területeken, így egy idő után mégis vereséget szenvedtem, de ez már tényleg az én hibám volt és újrajátszásnál már rutinosabb leszek. Szerintem erről a pályárol egyáltalán nem hiányzik a katyusa tűz, bár növelné a realitást, viszont sokak által fusztrálóan nehéz lenne a pálya. A német szövetségesekből viszont nem sokminden volt. Harcok megkezdésének elején az első orosz ellentámadás alkalmával észleltem, hogy a németek is nekiállnak a harcnak, majd néhány perc elteltével, mikor újra rájuk néztem, már egyetlen német egység sem volt, az utolsó szálig likvidálták őket. Gyanus is volt, hogy nyugati irányból miért is tünedezik fel mindig egy-egy orosz tank, amit a hátramaradt honvédeim likvidáltak kézigránátokkal.
Csináltam képeket is, de sajnos otthon maradtak a gépen, majd behozom a melóhelyemre és feltöltöm őket.