Sudden Strike mindörökké
-
Harag? Ne viccelj :-)
Olyan kevés sudden strike fanatikus van ebben az országban, hogy muszáj testvéri szeretetben élnünk és ezt most tényleg komolyan gondolom.
Egyszer volt itt egy komolyabb összezördülés. A wargamer oldaláról beszúrtam ide néhány képet, melyet egy sudden strike multis ütközetből készített az oldal egyik tagja (nickjét nem tudnám soha megjegyezni, annyira értelmetlen karakter sorozat volt).
Valószínűleg ő is bekacsintgat ebbe a fórumba, mert rögtön megjelent és hőbörgött, hogy azok az ő képei és csak ő használhatja, meg hasonló értelmetlen baromságokat puffogott. Neki is ugyan azt mondtam, hogy jó ha van 10-20 sudden fanatikus ebben az országban és nem háborognunk kellene egymással, hanem elbeszélgetni eme csodáról. Nem vette a lapot a srác és tovább hőbörgött, majd kibújt belőle az alpári és a fejemet akarta széttaposni ha jól emlékszem. Én erre továbbra is a sudden közösség összetartásáról beszéltem neki erre elhúzott innen.
Engem abszolult nem zavar ha máshol is bemutatják a képernyő mentéseimet, sőt örülök ha mások is láthatják ezt a játékot. A srác annyira beképzelt volt a weblapjuk miatt, hogy nem akart leszálni a magas lóról és ügyvédekkel meg jogdíjakkal fenyegetőzött. Szóval orvosi eset volt.
Annyira remek a weboldaluk, hogy most sem elérhető, annyira szarul van megoldva a technikai háttér. Egy évből jó ha 50 napon elérhető az oldaluk. Erre nem büszkének kellene lenniük, hanem szégyenkezni kellene miatta és nem höbörögni kellene, hanem kijavítani a hibákat.
Magam is készítek és tartok karban webszervereket, így talán még segíteni is tudtam volna nekik. Ennyit a végtelen bunkóságról és a suddenes összetartásról.
Haragról még csak annyit, hogy a hőbörgő srác iránt sem éreztem egy pillanatra sem haragot, csak sajnálni tudtam.