2389
Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #1429 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezek a hülye verziók...
n amajd csinálok egyet, csak neked... Operation Axon lesz a címe, de melyik nemzettel akarsz lenni?
Ne nevess, tényleg megcsinálom! -
#1428 Az RWM 6.7 modból valóban a beta4 volt az utolsó beta verzió, de azóta már megjelent a final verzió, amiről elsőre mindenki azt hitte, hogy tényleg final. Nos a leírásban benne van, hogy tulajdonképpen ez egy beta5 verzió, de ha nem lesz benne nagyobb bug, akkor ez egyben a finalnak is tekinthető.
Várom a single pályát :-) -
HunButyok #1427 Engem most sajnálsz? :D :D :D
Na amúgy ha végeztem a kampaign-ommal, csinálok csak Neked Axon egy RWM 674b vagy milyen verziójú SP pályát oké?
Nem tudom megjegyezni a RWM verzióit mert annyiféle van.. valami 67.4b van meg asszem... neked is megvan?
majd privátban küldj e-mailcímet... -
#1426 Egyrészt igazad van, másrészt szerintem a sudden strike nem alkalmas a valóság teljes lemodellezésére. Egyszerűen nem arra tervezték, de a moderek tényleg próbálják kihozni belőle a maximumot.
Amire viszont tényleg alkalmas az a hozzászólásod utolsó 4 sora, ezeket tényleg meg lehet valósítani. -
#1425 Harag? Ne viccelj :-)
Olyan kevés sudden strike fanatikus van ebben az országban, hogy muszáj testvéri szeretetben élnünk és ezt most tényleg komolyan gondolom.
Egyszer volt itt egy komolyabb összezördülés. A wargamer oldaláról beszúrtam ide néhány képet, melyet egy sudden strike multis ütközetből készített az oldal egyik tagja (nickjét nem tudnám soha megjegyezni, annyira értelmetlen karakter sorozat volt).
Valószínűleg ő is bekacsintgat ebbe a fórumba, mert rögtön megjelent és hőbörgött, hogy azok az ő képei és csak ő használhatja, meg hasonló értelmetlen baromságokat puffogott. Neki is ugyan azt mondtam, hogy jó ha van 10-20 sudden fanatikus ebben az országban és nem háborognunk kellene egymással, hanem elbeszélgetni eme csodáról. Nem vette a lapot a srác és tovább hőbörgött, majd kibújt belőle az alpári és a fejemet akarta széttaposni ha jól emlékszem. Én erre továbbra is a sudden közösség összetartásáról beszéltem neki erre elhúzott innen.
Engem abszolult nem zavar ha máshol is bemutatják a képernyő mentéseimet, sőt örülök ha mások is láthatják ezt a játékot. A srác annyira beképzelt volt a weblapjuk miatt, hogy nem akart leszálni a magas lóról és ügyvédekkel meg jogdíjakkal fenyegetőzött. Szóval orvosi eset volt.
Annyira remek a weboldaluk, hogy most sem elérhető, annyira szarul van megoldva a technikai háttér. Egy évből jó ha 50 napon elérhető az oldaluk. Erre nem büszkének kellene lenniük, hanem szégyenkezni kellene miatta és nem höbörögni kellene, hanem kijavítani a hibákat.
Magam is készítek és tartok karban webszervereket, így talán még segíteni is tudtam volna nekik. Ennyit a végtelen bunkóságról és a suddenes összetartásról.
Haragról még csak annyit, hogy a hőbörgő srác iránt sem éreztem egy pillanatra sem haragot, csak sajnálni tudtam. -
HunButyok #1424 Ez olyan megható volt...
Ennek örömére be is nyomok egy jófajta Destruction dalt a Winampomba, mielőtt Suddenezek egyet...
Amúgy tényleg mindneki Normandiás, Kurszkos, meg Sztálingrádos pályákat csinál... Bár RWM-ban van olyan "single pláyer" ami a Konrad hadművelet...
-
Salvaje #1423 Csak csatlakozni tudok Bütyök véleményéhez.
Némelyik módban annyira el vannak túlozva dolgok ilyen vagy olyan irányba, hogy egyszerűen hihetetlen. Így nincs értelme a dolgoknak. Pl.: a valóságban a páncélosokat azért találták ki, mert a gyalogság lassan mozgott, nem volt védettsége, se tűzereje.
Ha van tank akkor minek superman-szerű katonákkal operálni? Ha van tüzérségi ágyú, akkor miért nem pontos és miért nincs ereje? Ha van repülőgép, akkor miért nem használjuk? Ez lenne a reális modellezés?
Egy frászt.
HA túllépünk azokon az egyszerű sztereptípiákon és a félműveltek szájából elhangzó közhelyeken, amik ma a II. világháború témája körül a köztudatban forognak, és belemélyedünk jobban a téma harcászati, haditechnikai dolgaiba, vagy ha egyszerűen elolvassuk Heinz Guderian Achtung, Panzer! című könyvét; tisztán kirajzolódik az a mozgó, villámháborús taktika, ami az emberiség legnagyobb katonai akcióját jellemezte, oldaltól és időszaktól függetlenül.
Ha már egyszer van rá mód és lehetőség, hogy teremtsünk egy olyan rendszert, ahol az egységeket archív állománytábla alapján is összeállíthatjuk. Ahol egyszerre több száz egységet irányíthatunk, fegyvernemeket vonhatunk össze, és egy VALÓS harci helyzetet játszhatunk le - akkor miért egyszerűsítik le a MOD készítők az egész játékot egy Tigris és egy T-34-es közötti különbségekre?
MErt hát a II. világháború nemcsak sztálingrádból kurszk-ból meg Normandiai partraszállásból áll.
Jómagam ezért folytatom az RCM sorozat fejlesztgetését.
Igyekszem arra törekedni, hogy a nagyobb nemzetek melett a kisebbeknek is rendelkezésre álljon mindegyik fegyvernem. Mert a háború őket is legalább annyira sújtotta, mint a nagyokat.
- Hogy egy olasz bersanglieri alakulat összecsaphasson szerb partizánokkal.
- Hogy a Mannerheim vonal vodkanyelő finn síbajnokai megszívathassák az orosz medvét.
- Hogy egy Barbarossa hadműveletben a Dél hadseregcsoportnál ott legyenek a Gyorshadtest és a Commando Supremo alakulatai is.
- Hogy az 503. Nehézpáncélos ezred vállvetve harcolhasson az II. Egyetemi rohamzászlóaljjal.
-
HunButyok #1422 Remélem Axon azért nincs harag köztünk... :D
-
HunButyok #1421 Aham, értem... Jó, jó erlismerem hogy sokat foglalkoztak vele. És amúgy milyen taktika kell hozzájuk? Ha nem aprít a tüzérség, ha nem lehet kilüni egy ellenséges páncélost, akkor taktika ide vagy oda, hiába minden... ha két nyomvadt géppisztolyos katonát alig lehet kivégezni, akkor hogyan lehet egy magaslaton Királytigrisekkel őrzött magaslatot bevenni? na mindegy...
Az egységek tényleg nagyon szépek bennük és jó nézegetni őket, de nem tudom kihasználni őket... lehet hogy csak egyszínú Párduc van a Sudden 2-ben, míg a RWM-ban 5féle, de a sudden 2-ben legalább lehet vele aprítani... még ha csúnyácska is az a mogorva sötétszürke szín...
Amúg viszont lehet benne valami, hogy multizáshoz találták ki... erre én is gondoltam, mert akkor mindkét fél emberi iránytású, míg singlenél a PC irányít... -
#1420 Úgy látom, hogy mindig azok voltak éppen gyengék akiket te terelgettél. lehet, hogy túlságosan megszoktad az alapjátékot és a modokban módosított egységekkel már nem tudtál megfelelően taktikázni, pedig azokhoz már más taktika kell mint az alapjátékban. Természetesen nem kötelező játszani a modokkal, de a belefektetett munkát el kell ismerni. Én szeretem őket, mert roppant gazdag az egységválasztékuk az alapjáték szegényes kínálatához képest.
Ezeket a modokat egyébként pedig multis játékra hegyezték ki, ott nem jönnek ki ilyen bosszantó különbségek. -
HunButyok #1419 Sziasztok!
Kihasználva a netem adta lehetőségeket, letöltöttem a sokak által istenített más mod-okat is...
Hát, most én leszek a feket bárány, vagy csak én nem tudok sudden-t játszani, de borzalmasak... sőt: B O R Z A L M A S A K ! ! !
Az egy dolog, hogy a sivatagii sémákban Comet cirekálóharckocsikkacsintgatnak rám, de hogy a 105 mm-es löveggel felszerelt Semovente rohamlöveggel 3 (!) lövéssel tudok kilőni egy M13-as olasz könnyűharckocsit az már sok... Ez pl. a RWM-ban van... de hagyján...
Amikor az egyik pályán 4 SS katona sértetlenül átgyalogolt egy 4 Zis-3-as és 122 mm-es löveg (8 löveg) zárótüzén, akkor azt mondtam, amit "éjfélkapitány" írt a Sudden 2-ről: játszon ezzel aki megcsinálta...
A Lon Range Mod sem jó, ott kipróbáltam egy gyári SP pályát... amikor 5 náci generálist kell kinyiffantani a britekkel... Hát mit mondjak.. egy német katonát lüttem 3 szakasz gyalogsággal és alig akart kimulni, miközben kivégzett 10 katonámat... pedig a mesterlövészeim is adták neki az ólmot...
Talán a Network Mod a legjobb, bár ott is kamilláztam, amikor 3-at kellett bazookával lőnöm egy Panzer II-esre... aztán amikor megláttam egy Párducot, akkor ki is léptem ajátékból, mert fogalmam sem volt, hogy mivel pukkasszam ki...
Azt hiszem hogy szép egységek ide vagy oda, ha szórakozni akarok, akkor a sima Sudden 2-t használom...
Lehet hogy részrehajlás, de a Real Combat Mod a legkirályabb... Méghogy Valós Hadviselés Mód (RWM)! ha ezek valós paraméterek, akkor már 65 éve horogkeresztes zászló lobogna a Kreml épületén és a Fehér Házon... 100 mm-es ágyúval 6 (!) lövéssel sem tudtam kipurcantani a királytigrist! A 152 mm-es ISU-m meg sem karcolta az Sdf.Kfz. 231-et...
Na de várjunk! Gondoltam, most felhagyok a szövetségesek iránti érdeklődésemmel és kipróbálok egy pályát ahol németekkel kell operálni... hát ott meg 2 IS-2-es meg pár KV-85-ös náhány T-34-essel úgy szétszedte az egész Nashornokkal, Párducokkal, Panzer IV-esekkel, 88-asokkal védett territóriumomat, hogy csak pislogtam mint csótány a fogkrémre...
nekem nem tetszenek a Mod-ok, szerintem lis is szedem őket...
Marad a sima Sudden II és a RCM a Resource Warban...
Amúgy lehet hogy a játékstílusom nem megfelelő, mivel a Foreverrel sem tudtam játszani... Sudden II-ben viszont 5 T-34/85-tel elfoglaltam Berlint... megcsináltam a Going In nevű Sp pályát legnehezebb fokozaton.
No mindegy, nem vagyunk egyformák, de leírtam véleményem... -
#1418 Ezek nagyon jó képek és végre ízelítőt kaptunk kifinomult humorodból is ;-) -
HunButyok #1417 Hohó! Új screenshotjaim születtek amig teszteltem pályáimat.
Íme:
Ahogy a Here my train comin' című, 3. küldetésben nyomultam elüre utászaimmal, kedves dolog történt, rögtön amint átkeltem a lerombolt hídon... Ugyanis Knoller százados kiszúrt egy francia 75 mm-es páncéltorő ágyút. A gépi szövetséges mesterlövész pedig leszedte az ellenséges tüzéreket róla. Knoller százados szolgálatba állítatta e fegyvert:
Később igen hasznosnak bizonyult e fegyver, amikor a gyalogságot kísérve egy-két Char B1 bis nehézharckocsi tévedt az útjába:
A vasút azonban el volt aknásítva. Knoller százados feltalálta magát... a közelben legelésző teheneket hajtatta rá az aknamezőre. Odament a bocikhoz, megsímogatta őket, adott nekik nyalósót, ami minden német páncélautóban megtalálható, na jó, nem mindegyikben, de Knoller századoséban éppen volt, mivel eredetileg egy É-Németországi faluból származik, családi farmjukon teheneket tartanak, és ezt hozta talizmánként magával. Azt
n meglepődött Knoller százados, mert ezek a megszelidített tehenek szakszerűen szedték fel az aknát, úgy hogy a szakképzett utászok nem hittek a szemüknek:
Na egyelőre ennyi... majd lesz még screenshot... :D -
HunButyok #1416 egyelore sehonnan sem tudod letolteni, viszont msn-ben elküldöm a letesztelt pályákat.
-
HunButyok #1415 naná hogy érdekel...
velvennél msn-re?
[email protected]
mert akkor a 2.7-nél már campaign is szerepel majd.... -
#1414 Jó lett a kampányHonnan tudom letölteni?
Régebb én is készítettem single mapokat,de meguntam és letöröltem öket.Közelebbröl én is nekilátok valaminek,meghoztad a kedvem:)
A japcsi utolsó pálya az nekem is tetszik,ha az a pálya amikor kell tartani a repülöteret és megállás nélkül dobálják az ejtőernyős katonákat az amcsik.
A kampánykészítésedhez meg van helpem ha érdekel:D -
HunButyok #1413 Szóval Axon, ha leteszteled a kampány pályáit, akkor csinálok magyarnyelvű ablakokat is... :D -
HunButyok #1412 Azt könnyű megcsinálni... legyen magyar verzió is?
csak a "phrases" menüpontban leírom magyarul.. akkor magyarra cserélis automatikusan.
No, kiprobáltam a long Range Moid-ot... Jópár szép unit van benne, de és tetszett nagyon, mondjuk a lovaskocsi tök rusnya... valamint ami M7 Priestnek van írva az valójában M59 (asszem) (105 mm-es tarack Chaffee alvázon, ami a koreai háboróban volt használva). A Priest váltotípusa volt, s talán ezért keverte össze a készítő...
Naa RWM-ot is kiprobáltam
A RWM tele van szuper egységekkel, bár nem tudom hogy a sivatagi sémában mit keres pl. Jackson és Pershing, valamint T-35 a ruszkiknál, de bánja kánya...
Azér tmajd készítek egy single missiont ebben a modban is... :)
Mindenesetre folytatom a francia kampányomat...
Naa RWM-ot is kiprobáltam
-
#1411 Igazad van! Most, hogy újra megnéztem tényleg hópacákkal van megcsinálva a háborgó tenger. Zseniális ötlet :-) -
#1410 Remekül néz ki a kampányod. Kár, hogy nem tudod összefűzni igazi kampánynak.
Egyébként a felugró ablakok üzeneteit nem lehetett volna magyarul (is) elkészíteni? -
HunButyok #1409 Ja Axon! A háborgó tenger az a szerkesztőből ismert hópacával van megcsinálva, csak a víz szine eltérő a megszokottól. -
HunButyok #1408 Axon, királyak a modernkori képek, de a táj tul szegényes...
Amúgy ha kedvenc pályákrol van szó, mindenképpen megemlítem az én kedven cpályámat: a sima Sudden 2-ben volt a V2 nevü pálya... az valami isteni... csak gyalogsággal lehet átkelni az ellenséghez, de a pálya végére már 6 Tiger II, 18 Tiger I, 4 Ferdinand volt az oroszaim kezében. Nehézpuskával zsákmányoltam őket... :)
Valamint másik kedvenc pályám, az generális fokozaton a japán campaign utolsó pályája... nagyon brutális...
-
HunButyok #1407 Nah, szóval izelitö a campaign-ombol:
Kicsit gépiesek a pályák, tehát ha volt egy alakulatod az egyik pályán, akkor azt azt követőn is megjelennek, de nem Te irányitod őket, hanem gépi szövetségesek...
Mindig felugro ablak mondja meg hogy mit kell csinálnod, vagy ha baj van figyelmeztet. ha elkezdesz kalandozni, akkor éppúgy eg yablak szól, hogy koncentrálj a feladatra és elindít egy visszaszámlálást. Mivel volt időd kalandopzni, akkor biztos van időd az igazi feladatra is.. és ha nem teljesíted az igazi feladatot 5 percen belül akkor az OKH lefujja a küldetést és lefokoz... tehát defeat lesz kiirva...
Amúgy egyik feladat sem összetett, szinte mindig csak egy feladat van. Régebbi pályáimon volt úgy hogy egyzserre volt 6-8 feladat is, de itt mindig csak eg yvan, és arra kell koncentrálni... eltéveszteni nem lehet, mert mindig egyértelműek az utasítások...
Na szóval pár kép.
A French tanks című pályán ide akarnak eljutni a farncia neházharckocsik és szállítójárművek:
Amint írtam. mindig felugro ablak adja a parancsot:
Az első pályán ejtöernyön jönnek a katonák, akikkel meg kell állítanod a konvojt:
Ja az utánpótlás és felszerelés is ejtőernyőn érkezik... :D
Ami most következik, na az a tuti...
A campaign második pályáján az előbbi alakulatodat ismét láthatod, de már nem Te irányítod őket. Gépi szövetségesként tartják a magaslatot.
A második pályán a térképen alul kell megindulnod. Kapsz egy generálist is, meg egy sIG-et is... nagyon hasznos cucc, és valami csodafegyver is, mivel gyakran előbb felrobban a célpont, mint ahogy a lövedék becsapódik... sdzerintem bug, de ki tudja... valami hipergyors lövedékfajta lehet.. :)
Rügtön a küldetés elején tudsz kapturelni egy tuti Renault harckocsit.. brümm-brümm... van proőaganda autód is amin a Führer mézédes-bájos hangja csilingel, ha ellenségre irányítod a hangszórót...
Ugye emlitettem hogy a campaign másik részében a Maginoit-vonal ágyuit kell kiiktatni.. na nekem könnyedén sikerült...
És ezzel a jelenettel kezdödik a 3. pálya is...
ahol az előbbi egységed, generálissal egyótt gépi szüvetségesként védelmezi az előző pályán elfoglalt várost és a Maginot-vonalat...
És íme a 3. pályán megkapott kezdőegységed:
egy tuti kis utászalakulat... egy zseniális Sd.Kfz. 231 páncélautóval, ami méltó ellenfele a Char B1-eseknek.. :D :D :D na jó, van egy sIG itt is...
Remélem tetszett az izelítőm...
Ja hogy tetszik a retro-táj?
Szerintem nagyon kedves kis környék... a városok is szépek, az ember szive szakad meg amikor szétlövi a kis házikókat, fácskákat, bokrocskákat... (amiken kismadarak csiripelnek, mint pl. a magaslaton az ejtőernyősös pályán).
Véleményeket kérek, és ötleteket... :)
Üdvözlettel:
Bütyök, aki ontja magábol a jobbnál jobb pályákat. :D
-
HunButyok #1406 ja csak az abajom, hogy hogy single missionokban van meg a campiagn.. nem tudok rájönni a rende scampaign készítésre...
sebaj, így is élvezhető.
-
HunButyok #1405 Halihó!
Visszatértem... van netem...
Nekem is van az uj 2.6-hoz egy komplett 1940-es campaign-om. Németekkel kell franciákat attakolni...
nagyon zsír.
Pályák ígéretes címei:
Fall Gelb I. - French tanks
Itt ef yfrancia konvojt kell megállítanod az ejtöernyoseiddel, nehogy eljussanak az üzemanyaglerakathoz
Fall Gelb II. - The cannons of Maginot-line
Itt át kell kelned a folyón, és kiiktatni a Maginot-vonal ágyúit.
Fall Gelb III. - Hear my train comin'
Itt biztosítanod kell Rommel csapatainak benzinutánpótlását szállító vonatot.
Fall Gelb IV. - Towards to Montcornet
Harc Montcornet elővárosában, illetve azokban az elötte lévő városokban, amikben az első 3 küldetésben nem kaptál parancsot.
Fall Gelb V. - Fight for Montcornet
harc Montcornet-ért... Ez már ismerős lehet, csak új egységekkel, kicsit más a táj.
Amúgy visszatértem a Sudden I és Forveer világához kicsit és olyan meseszerőre csináltam meg atájat.. Kis bolyhos vidám fácskák, kis kuckók, madárdal, szálsüvítés, vízcsobogás...
Pár screenshot-ot majd berakok ide.
A campaign pályái gemyásra épőlnek és gyakorlatiléag ahogy a sudden 2 vagy a resource war gépi pályáin, gyakorlatilag egy dabarokra szedett nagy pályán zajlanak az események.. Vannak szövetséges csapatok, akik asszisztálnak neked, vagy éppen a gyatra hadvezetés miatt keresztbe tezsnek neked...
Tehénkék legelkésznek és civilek mászkálnak... tehát zajlik az élet franciaországban, miközben támadsz... -
#1404 Ezek jó hírek. Bíztam benne, hogy nem áltál le a fejlesztéssel.
Ismereteim szerint te vagy az utolsó aktív modfejlesztő a földön :-)
Egyedül az RWM 6.7-es modot fejlesztik még, bár abból nemrégen kijött a final beta amire azt mondták, hogy az utolsó béta volt és tulajdonképpen az a végleges és csak akkor nyúlnak még hozzá, ha valaki valami eszméletlen nagy bugot talál benne, így annak a fejlesztése is befejeződött. -
Salvaje #1403 Üdv. Mindenkinek
Lassan végleges formát ölt az RCM 2.7, benne a régi-új nemzetek mellett egy-két igen hasznos és tetszetős ínyencséggel.
pl.: a civil autók, buszok, traktorok
A vonatokhoz utasszállító és marhavagonok kerülnek, megmozdítva a pályakészítők fantáziáját...
Olaszország, USA, Franciaország, Finnország készen áll.
Még Anglia van hátra, valamint a sivatagi séma ujradolgozása.
Hogy mennyi ideig fog tartani, nem tudom.
Az RWG-ben viszont sok okos egységet, hangot találtam, bár inkább a játszhatóságra fektetem a hangsúlyt.
Képzeljétek: most akár archiv állománytábla alapján is összeállíthattok alakulatokat...
Hogy mikor lesz kész? Karácsonyra biztos.
Jah, és az RCm 2.7 tartalmazni fogja a The Winter War (RCM 2.0)-t is. -
tinta69 #1402 Köszi a segítséget, úgy néz ki jó lesz. Az egész topicot átolvastam, de tök sok új infó van benne, úgyhogy mindenképp olvasgatni fogom még. Ha esetleg a telepítésekkel valamilyen gondom lesz, úgyis kérek segítséget. -
#1401 Egyébként az egész topicot végigolvastad? Mert az RWG modból raktam már be ide képeket régebben, na meg rengeteg más modból is vannak szépszámmal képek. Érdemes végigtanulmányozni mindet. -
#1400 Egyébként le a kalappal az RWG mod készítői előtt. 2 komplett kampányt készítettek a modjukhoz. Ezért nem is hagyományosan kell elindítani a multimodswitcherrel. Ha jól emlékszem rak ki indító ikont az asztalra. -
#1399 Az RWG modot már régebben szedtem le, de nem emlékszem, hogy problémám lett volna a letöltésnél, pedig én sem értek az orosz kriksz-krakszokból semmit. Nekem megvan a 111 megás hang állomány is.
Megnéztem az oldalt:
http://forum.sudden-strike.ru/downloads.php?do=file&id=1776
Lepj be a fenti címre.
Középen van egy link:
[Скачать RWG Sound Library/Звуковая библиотека мода RWG]
Elvileg ez a link vezet a sund RAR-al tömörített állományához. Ha közvetlenül ráklikkelsz akkor tényleg hieroglifák jelennek meg, de az egér jobb gombját megnyomva a lenyíló menüből válaszd ki a hivatkozás mentése más néven menüpontot (firefoxnál legalábbis így nevezik, de explorerben is biztos van hasonló menü). Szépen elindul a letöltés. nekem a file neve downloads.php lett, de ez nem gond. Nevezd át bármi mássá, csak rar legyen a kiterjesztése. Például: sound.rar
Ezután már ki tudod csomagolni. -
tinta69 #1398 Sziasztok!
Elég régóta játszom már a Sudden Strike különféle verzióival, de eddig még nem futottam össze a világhálón hozzám hasonló "őrültek"-kel. Jó tudni, hogy másokat is érdekel kicsiny hazánkban ez a naccerű játék. Végigolvastam a bejegyzéseket, sok minden újat találtam, köszi. Axontól annyit szeretnék kérdezni, hogy az RWG modhoz az orosz oldalról hogyan sikerült a hangokat letölteni, mert nekem a letöltésre kattintáskor egy külön oldalon valami hierolifa jön be. Maga a mod és a pályák lejönnek, csak a hang nem. Azt meg azt írják mondenképp kellene hozzá. Előre is köszi a segítséget.
SS forever -
#1397 Amik játék közbe elöugranak,abba le vannak irva hogy mik a teendők -
#1396 Jön egy kevéske utánpótlás mindig de a T-34eseket nem tudod visszatartani a 88asakot nélkül.
De olvasd el az üzeneteket :) -
#1395 A negyed órás játékidőm végére értek a frontvonalba a 88-asok. Nem tudom, hogy jönnek-e még repülők, mert hátul akartam őket felállítani, hogy csak légvédelmi szerepet lássanak el.
Nem is gondoltam arra, hogy visszavonuljak a városba. Tartani akartam a frontot az utolsó szál emberig :-)
Azt gondoltam, hogy majd folyamatosan jön az utánpótlás. -
#1394 Amugy nekem is a balszárnyamon törtek át mindig elöször,ha nem vonultam vissza. -
#1393 Az első két támadás után vissza kell vonulni a frontról a városba,így a megosztott erő egy helyre fokuszálódik és jobban fogsz tudni védekezni.
A Flak 88asokat leszálítottad a frontra? -
#1392 Kipróbáltam. Hat(!) órán keresztül kell tartani a frontot! Ilyen hosszú játékidejű pályával még nem találkoztam.
Negyed órán át toltam, de a balszárnyamon már nem marad sem ember sem páncélos. Már csak 5 óra 45 percen át kellene tartanom a semmivel a ruszkik áradatát...hmmm. -
#1391 Nagyon jó hangulata van,részletes leírással meg minden.Olyan mintha egy igazi front harcot irányítanál.
Aztán irj vélemény,kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni. -
#1390 Na ezt a pályát kipróbálom, ha már ennyire tetszett. Látom ott van a single pályák között.