Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #1419 Sziasztok!
Kihasználva a netem adta lehetőségeket, letöltöttem a sokak által istenített más mod-okat is...
Hát, most én leszek a feket bárány, vagy csak én nem tudok sudden-t játszani, de borzalmasak... sőt: B O R Z A L M A S A K ! ! !
Az egy dolog, hogy a sivatagii sémákban Comet cirekálóharckocsikkacsintgatnak rám, de hogy a 105 mm-es löveggel felszerelt Semovente rohamlöveggel 3 (!) lövéssel tudok kilőni egy M13-as olasz könnyűharckocsit az már sok... Ez pl. a RWM-ban van... de hagyján...
Amikor az egyik pályán 4 SS katona sértetlenül átgyalogolt egy 4 Zis-3-as és 122 mm-es löveg (8 löveg) zárótüzén, akkor azt mondtam, amit "éjfélkapitány" írt a Sudden 2-ről: játszon ezzel aki megcsinálta...
A Lon Range Mod sem jó, ott kipróbáltam egy gyári SP pályát... amikor 5 náci generálist kell kinyiffantani a britekkel... Hát mit mondjak.. egy német katonát lüttem 3 szakasz gyalogsággal és alig akart kimulni, miközben kivégzett 10 katonámat... pedig a mesterlövészeim is adták neki az ólmot...
Talán a Network Mod a legjobb, bár ott is kamilláztam, amikor 3-at kellett bazookával lőnöm egy Panzer II-esre... aztán amikor megláttam egy Párducot, akkor ki is léptem ajátékból, mert fogalmam sem volt, hogy mivel pukkasszam ki...
Azt hiszem hogy szép egységek ide vagy oda, ha szórakozni akarok, akkor a sima Sudden 2-t használom...
Lehet hogy részrehajlás, de a Real Combat Mod a legkirályabb... Méghogy Valós Hadviselés Mód (RWM)! ha ezek valós paraméterek, akkor már 65 éve horogkeresztes zászló lobogna a Kreml épületén és a Fehér Házon... 100 mm-es ágyúval 6 (!) lövéssel sem tudtam kipurcantani a királytigrist! A 152 mm-es ISU-m meg sem karcolta az Sdf.Kfz. 231-et...
Na de várjunk! Gondoltam, most felhagyok a szövetségesek iránti érdeklődésemmel és kipróbálok egy pályát ahol németekkel kell operálni... hát ott meg 2 IS-2-es meg pár KV-85-ös náhány T-34-essel úgy szétszedte az egész Nashornokkal, Párducokkal, Panzer IV-esekkel, 88-asokkal védett territóriumomat, hogy csak pislogtam mint csótány a fogkrémre...
nekem nem tetszenek a Mod-ok, szerintem lis is szedem őket...
Marad a sima Sudden II és a RCM a Resource Warban...
Amúgy lehet hogy a játékstílusom nem megfelelő, mivel a Foreverrel sem tudtam játszani... Sudden II-ben viszont 5 T-34/85-tel elfoglaltam Berlint... megcsináltam a Going In nevű Sp pályát legnehezebb fokozaton.
No mindegy, nem vagyunk egyformák, de leírtam véleményem...