Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #1417 Hohó! Új screenshotjaim születtek amig teszteltem pályáimat.
Íme:
Ahogy a Here my train comin' című, 3. küldetésben nyomultam elüre utászaimmal, kedves dolog történt, rögtön amint átkeltem a lerombolt hídon... Ugyanis Knoller százados kiszúrt egy francia 75 mm-es páncéltorő ágyút. A gépi szövetséges mesterlövész pedig leszedte az ellenséges tüzéreket róla. Knoller százados szolgálatba állítatta e fegyvert:
Később igen hasznosnak bizonyult e fegyver, amikor a gyalogságot kísérve egy-két Char B1 bis nehézharckocsi tévedt az útjába:
A vasút azonban el volt aknásítva. Knoller százados feltalálta magát... a közelben legelésző teheneket hajtatta rá az aknamezőre. Odament a bocikhoz, megsímogatta őket, adott nekik nyalósót, ami minden német páncélautóban megtalálható, na jó, nem mindegyikben, de Knoller századoséban éppen volt, mivel eredetileg egy É-Németországi faluból származik, családi farmjukon teheneket tartanak, és ezt hozta talizmánként magával. Azt
n meglepődött Knoller százados, mert ezek a megszelidített tehenek szakszerűen szedték fel az aknát, úgy hogy a szakképzett utászok nem hittek a szemüknek:
Na egyelőre ennyi... majd lesz még screenshot... :D