Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    Nah, szóval izelitö a campaign-ombol:

Kicsit gépiesek a pályák, tehát ha volt egy alakulatod az egyik pályán, akkor azt azt követőn is megjelennek, de nem Te irányitod őket, hanem gépi szövetségesek...
    Mindig felugro ablak mondja meg hogy mit kell csinálnod, vagy ha baj van figyelmeztet. ha elkezdesz kalandozni, akkor éppúgy eg yablak szól, hogy koncentrálj a feladatra és elindít egy visszaszámlálást. Mivel volt időd kalandopzni, akkor biztos van időd az igazi feladatra is.. és ha nem teljesíted az igazi feladatot 5 percen belül akkor az OKH lefujja a küldetést és lefokoz... tehát defeat lesz kiirva...
    Amúgy egyik feladat sem összetett, szinte mindig csak egy feladat van. Régebbi pályáimon volt úgy hogy egyzserre volt 6-8 feladat is, de itt mindig csak eg yvan, és arra kell koncentrálni... eltéveszteni nem lehet, mert mindig egyértelműek az utasítások...

Na szóval pár kép.
    A French tanks című pályán ide akarnak eljutni a farncia neházharckocsik és szállítójárművek:

Amint írtam. mindig felugro ablak adja a parancsot:

Az első pályán ejtöernyön jönnek a katonák, akikkel meg kell állítanod a konvojt:

Ja az utánpótlás és felszerelés is ejtőernyőn érkezik... :D

Ami most következik, na az a tuti...
    A campaign második pályáján az előbbi alakulatodat ismét láthatod, de már nem Te irányítod őket. Gépi szövetségesként tartják a magaslatot.

A második pályán a térképen alul kell megindulnod. Kapsz egy generálist is, meg egy sIG-et is... nagyon hasznos cucc, és valami csodafegyver is, mivel gyakran előbb felrobban a célpont, mint ahogy a lövedék becsapódik... sdzerintem bug, de ki tudja... valami hipergyors lövedékfajta lehet.. :)

Rügtön a küldetés elején tudsz kapturelni egy tuti Renault harckocsit.. brümm-brümm... van proőaganda autód is amin a Führer mézédes-bájos hangja csilingel, ha ellenségre irányítod a hangszórót...

Ugye emlitettem hogy a campaign másik részében a Maginoit-vonal ágyuit kell kiiktatni.. na nekem könnyedén sikerült...

És ezzel a jelenettel kezdödik a 3. pálya is...
    ahol az előbbi egységed, generálissal egyótt gépi szüvetségesként védelmezi az előző pályán elfoglalt várost és a Maginot-vonalat...

És íme a 3. pályán megkapott kezdőegységed:

egy tuti kis utászalakulat... egy zseniális Sd.Kfz. 231 páncélautóval, ami méltó ellenfele a Char B1-eseknek.. :D :D :D na jó, van egy sIG itt is...

Remélem tetszett az izelítőm...
    Ja hogy tetszik a retro-táj?
    Szerintem nagyon kedves kis környék... a városok is szépek, az ember szive szakad meg amikor szétlövi a kis házikókat, fácskákat, bokrocskákat... (amiken kismadarak csiripelnek, mint pl. a magaslaton az ejtőernyősös pályán).

Véleményeket kérek, és ötleteket... :)

Üdvözlettel:
    Bütyök, aki ontja magábol a jobbnál jobb pályákat. :D