Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    Ez a Siberium mod eszméletlenül jó.
    Kipróbáltam a lovasokat.
    Két féle van minden hadseregnek. Az egyik felderítő. Van távcsöve és puskával tud lőni. A másiknak nincs távcsöve, viszont a puska mellett van kézigránátja. Mivel lovon ül így nagyon gyors és ha kijelölsz neki egy célpontot, akkor először lő, aztán lovas roham és dob egy kézigránátot. Nagyon brutál tud lenni.
    Érdekességek:
    - V2 rakéta!!!!!!
    Eddig csak mint tereptárgyak szerepeltek, de itt már használni is lehet őket. Jól meg van csinálva ahogy felszáll a rakéta és elég nagy területen pusztít, cserébe viszont nem túl pontos. Egyszer használatos, bár nem tudom, hogy a lőszeres kocsi fel tudja-e tölteni.
    - Nukleáris bomba!!!
    Hát igen, ilyen is volt a háborúban. Ez úgy néz ki mint egy lőszeres láda. Le lehet dobni repülőgépről. Letarolja a fél pályát.
    - Propaganda repülőgép. A cél felett nekiáll szórólapot locsolni az egységekre. Gondolom a moráljukat változtatja. Az ellenségét lefele a saját egységekét felfele. Na de ez csak tipp.
    Van néhány lengyel egység is. 3 tank meg vagy 2 teherautó, ha jól emlékszem.
    - Vasúti ágyú.
    Ebből az ágyúból 2 db volt a németeknek 280 cm-es bombákat lő ki. Olyan nagy volt a lőtávolsága, hogy ki sem tudtam próbálni, mivel (szerintem) túl kicsi volt a pálya.