Sudden Strike mindörökké
  • Salvaje
    igen, de még ezidáig nem sikerült felraknom: (
    MEg a RWM 6.7-ben 99%ban minden egység megvan ,ami nekünk kell.
    Ami nincs, az megvan a SSNM2.0-ban vagy a siberiumban.
    ebből a háromból gyakorlatilag mindent össze lehet szedni.

Az Winter War-ban eszközölt módosítások már készen vannak, csak nem tudom visszatömöríteni a Sue-val bassza meg

GRR..

Megsassantottam a RWMod téli sémáját, minden megvan benne, ami kell.
    Annyit akarok még, hogy a 3 db. magyar tankot átfestem télire, és kész is.

Ami a kiadást ilelti, halvány fingom sincs, hogy kellene ezt patch formájában összerakni.
    Legegyszerűbben a 3db descEditorban használt pontot: desc_common.sue, game_common.sue és Editor_sue fájlokat kéne felülírni, mert minden ezekben van.

JAh, és meló közben kiagyaltam, hogyn fogok vasúti kocsikat belerakni.
    1db vasúti kocsinak, mindössze 6 db. BMP váza van, ellentétben a repülővel, és a tankokkal, mert azoknmak minimum 288!

Ezen bmp vázakat pedig legyegyszerűbben az Editorból ki lehet vágni képszerkesztővel, pck Explorerrel pedig egységgé fűzni őket....
    marhavagon 20 férőhelyel, pőrekocsi, személykocsi, lőszeres kocsi - amiről lehetne lőszert tölteni sokat.
    Így a vonatoknak is nagyobb értékük lenne.
    Nézegettem br-52-es német hadimozdonyról 3d-s modellt, c sak fizetős.
    Pedig jó lenne.
    Pálya elején bepöfögni egy olyannal, egy szerelvény marhavagonnal, amiontaná a katonákat, lőszert, felszerelést...

repülőkben is rengeteg újítás van: BF-110, Ju-88 csatarepülők, la-7...
    leszedtem a 3dsmaxot is. itt - ha értenék hozzá, - csinálhatnák magyar felségjellel BF-109-est, Sólymot, Héját AR-5000.

Tovább böngészve a DescEditor pontjait, találtam egy hivakozást, ami a benzinesautó hordóból történő ivását szabályozza.

Beraktam egy tankhoz is, hátha megszomjazik.
    De amíg nem tudom visszatömöríteni Sue-val ezek csak vágyálmok maradnak
    Tankok tetejére - az Editor kijátszásával - már tudok tenni benzint.

Grrr...

Habár.. ...most megint van egy ötletem.